Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Nie bardzo mam porównanie z metedronem bo ten który kiedyś testowałem był jakiś syfiastej-jakości, ale niedługo powinno mi wpaść w łapska troszkę dobrej jakości metedronu i jak stestuje tego to sie wypowiem ^_^ anyłej gdyby nie ten śmieszny czas działania NEM to byłby naprawdę bardzo fajniutki ketonik %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 187 / 1 / 0
Moj znajomy dostal sampla chyba metedronu, koles sie zarzekal, ze to 4mmc, ale inni samplujacy orzekli, ze to najprawdopodobniej metedron, ktos wie czy to w pl jest nielegalne/legalne?
Ostatnio zmieniony 07 marca 2013 przez Dropson, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2334 / 9 / 0
Nielegalne.
Ciężko poszukać?
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 187 / 1 / 0
Przeczytalem polowe watku glownego i nie znalazlem
  • 4807 / 267 / 0
Najlepiej w googlach wpisywać, jest wszystko co chcesz. Napisz lepiej jak to działa.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 3898 / 238 / 13
Miał ktoś jakoś ostatnio z tym specyfikiem do czynienia?
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1342 / 48 / 0
Nie wiem czy to się zalicza jako ostatnio, ale jakieś 2 miechy temu miałem do czynienia z metedronem, tyle, że w połączeniu z metylonem. Jeśli szukasz źródła to nie pomogę, bo to były stare, prywatne zapasy :)
SESH
  • 3898 / 238 / 13
Nic nie szukam, bo substancja nie jest legalna ;). Pytam tylko jak dobre jest to w stosunku do metylonu czy mefedronu.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1342 / 48 / 0
mefedronu nie próbowałem, ale metedron + M1 to prawdziwa bomba euforyczna. Choć zjazd po takim miksie to prawdziwy koszmar (jak dla mnie, wielkim zawodnikiem nie jestem), efekty uboczne też dają o sobie znać - ból (chyba) nerek, brzucha, głowy i 2 dni wyglądu jak zombie-ćpun. Na szczęście już nie będę mial okazji tego powtórzyć ;)
Jeśli chodzi o porównanie metedronu do metylonu solo, to mogę jedynie powiedziec tyle co mniej więcej pamiętam po 2 latach - metylon to stymulacja + bardzo silna euforia, a metedron to sedacja + miażdżąca, niesamowita euforia (jedynie mocniejsza miałem po miksie ww.) i zawsze nieprzyjemne efekty uboczne/paskudny zjazd. Wolałem metylon

Ps. Dobrze że zdelegalizowali to skurwysyństwo. pozdrawiam
SESH
  • 237 / 5 / 0
Jak jest z legalności metedronu w innych krajach UE znalazłem u jednego vendora i nie wiem czy to wał czy nie
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.