Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 85 / / 0
Ja mam juz odstawione 5 pustych kapsów po lekach z witaminami, wsypywalem to sobie do ryja, tez obrzydliwie ale nie tak jak metedron.

Jak oceniacie sprawę metedron - alkohol ? Ja nie potrafię wytrzymac bez browarów przy ketonach, przy jaraniu to samo. Ostatnio wypiłem parę piw i nie odczuwałem jakichs negatywnych efektów. Ogólnie to o co chodzi w zagrożeniu, że alkohol podnosi ciśnienie i to jest niebezpieczne przy MAO czy o cos innego ?
  • 682 / 7 / 0
ok mam za soba pierwszy raz z metedronem, chyba cos kolo 300mg poszlo. u mnie nie wywyoluje jakiejkolwiek stymulacji ciala czy umyslu, po 2h bylem juz mega senny :D

wg mnie to substancja z ktorej najwiecej mozna wycisnac jesli idzie o odbior muzyki, ale ja chyba dorzuce nastepnym razem troche bufedronu, zeby jednak byc pobudzonym, to moze byc dobre polaczenie. generalnie odsluchiwanie nowych plytek ktore swiezo co zarzucilo sie na mp3jke jest bardzo si, chociaz mialem chocby po ziole czy 4ho-met piekniejsze odczuwanie dzwiekow, ale mysle ze metedron jeszcze wszystkiego nie pokazal...
  • 2814 / 14 / 0
Cpanietogowno pisze:
Jak oceniacie sprawę metedron - alkohol ?
Było już omawiane na forum. Poza tym bardziej odpowiedni dział to Miksy.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2012 / 83 / 0
Przy dobrej dawce i dobrej nucie można wyjechać z butów mocno ;) A smak jak dla mnie jest zajebisty, rozpuszczam w zwyklej mineralce nie gazowanej i chlup. Fajnie dziąsła ściąga i ogolnie miły smak.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 157 / 1 / 0
Takie zboczenie, jak na mefie oczopląs albo spływ ;)
  • 85 / / 0
Nie no co Wy, ja tego smaku to nie moge wytrzymac, gorzki koszmarnie,spływy po prochach to juz inna sprawa, to lubiałem :D Wczoraj metedron na mnie zadziałało znów słabo :/ jednynym niezawodnym zawsze był mefedron, metylon i metedron potrafią poleciec w chuja w moim przypadku. Orientuje sie ktos z Was, ile metedronu wchodzi do standardowej kapsułki po lekach ? W te najbardziej popularne :

http://pl.wikipedia.org/w/index.php?tit ... 0607125733
  • 85 / / 0
Poleciałem dzisiaj z dużo wiekszą dawka niż wczoraj ponad godzine temu no i jest słabiej niż wczoraj. Jedyne co przed chwilą zaobserwowałem to sranie krwią :/
  • 15 / / 0
spowodowałeś pierwszy w dniu dzisiejszym uśmiech na mej twarzy. wybacz
  • 2814 / 14 / 0
Cpanietogowno pisze:
ile metedronu wchodzi do standardowej kapsułki po lekach ?
Nie. Wszystko zależy od gęstości konkretnej próbki, która w różnych partiach może być różna, w zależności od np. rozdrobnienia.
d =m/v
m=d*v
v =m/d
Wylicz sobie ;)
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 85 / / 0
Juz walnęłem na oko, ale dzieki wielkie za pomoc, moze sie przyac na przyszlosc ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.