Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 105 / 2 / 0
Ja waliłem niedawno 330 mg, ale było to moje 3 podejście. Następnego dnia po nader krótkim śnie poszło prawie 400mg. Stan po tym niezbyt mi się podobał, była euforia lecz nazbyt przytłaczająca, tzw. nieogar, trudności z wysławianiem, kupno papierosów na cpn było nie lada wyczynem. No i ten szybki puls przez następne powiedzmy 8 godzin xD
  • 1450 / 18 / 0
też miałem problemy z wymową- dokładnie mówiłem za szybko i niewyraźnie. Nie mogłem tego ogranąć.

edit:
przyjęta dawka- 270mg oralem. Przez 1h nic się nie dzieje. Lekka stymulacja, średni puls i ciśnienie, źrenice ok lcze gały podkrążone. Po ok. 1,2h przyjemna euforia, gorąc w nogach, pocenie się. Problemy z równowagą. Lekko rzuca na boki, ale da radę dojść do kibla. Lekko szybka i niewyraźna mowa. Źrenice mocno roszrzezone, błyszczące oczy, ale bez wyjebanych gał. Zasnąłem bez problemu- może dlatego, iż wziąłem tabletkę na wysokie ciśnienie, %-D

dziś biorę 300mg.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 8 / / 0
Panowie widze ze testujecie to 'na sucho' a mam pytanie jak to zadziala z alkoo? Probowal ktos to na imprezie? Np wodkeczka (tak np 0,5L :-D) ? na mefke fajnie sie pilo ;)
Samemu wychodzę z siebie, pozostając sobą - pora na zmianę,
pomimo tego to nadal kojarzą mnie tu z jedną pozą - #pozamiatane
  • 16 / / 0
C9H13N pisze:
też miałem problemy z wymową- dokładnie mówiłem za szybko i niewyraźnie. Nie mogłem tego ogranąć.

Zasnąłem bez problemu- może dlatego, iż wziąłem tabletkę na wysokie ciśnienie, %-D

dziś biorę 300mg.
O widzisz, zaintrygowałeś mnie - cóż to za tabletka i czy jest na receptę, a jeśli nie to czy są jakieś alternatywy bez recepty?
Mam ogromny problem z zasypianiem po ketonach, właśnie przez długotrwale podniesione ciśnienie, myślę, że to mogłoby być jakieś rozwiązanie...
I'm not new here, I just needed to be a little bit more anonymous...
  • 2 / / 0
Z wodeczka calkiem dobrze sie miesza tylko niestety masz slabsze wejscie i bardziej wygluszone dzialanie podczas calej jazdy wiec nie wiem czy warto polecac bo nie czujesz pelnnych mozliwosci substancji. Znacznie lepiej jest juz z browarami. Jestem ciekawy Waszych sugestii odnosnie 200mg metylonu i 200mg metedronu ktory posiadam. Jak Waszym zdaniem najlepiej to wymieszac, zapodac (ilosci, droga wejscia)?
  • 506 / 12 / 0
Czy ktoś ma jakieś nowe info na temat szkodliwości metedronu? Ubiegłej nocy przerobiłem 1g metedronu (pierwszy kontakt z tą substancją) i 1g Methylonu - stan po: o dziwo cały dzień czułem się bardzo dobrze (pomijając zmęczenie związane z niewyspaniem i suchość w gardle ale to norma).

Szczerze to zdziwiło mnie to - po różnych produktach z ketonami (w tym z funshopów) czułem się gorzej. Wiem, że to jeszcze nic nie przesądza dlatego zadałem powyższe pytanie.

metedron maoi? Wszelkie źródła typu wiki podają to za bardzo prawdopodobne, lecz to tylko domysły (struktura podobna do PMMA). Jakieś nowe resercze na ten temat? Wydaje mi się to mało prawdopodobne (tripshop sprzedawał to w party pillsach które potem były zapijane browarkami na dykotekach), dużo zagranicznych źródeł mówi o mieszaniu metedronu z najprzeróżniejszymi rzeczami (MDMA). Ktoś ma jakieś info? (Wczoraj zamówioną pizze zjadłem jakieś 2h temu :))

Sam od siebie powiem, że substancja bardzo mi się spodobała, przeogromna euforia (oral - rozpuszczone w wodzie), dochodziło do stanów "nieogaru", chwilowego odrealnienia, odcięcia od rzeczywistości w błogostanie.

Jednak ze względu na nieokreśloną neurotoksyczność nie mam zamiaru ryzykować dopóki nie pojawią się jakieś informacje na ten temat.

Co do mieszania z alko i w ogóle dla osób mających zamiar zabawić się z metedronem - https://hyperreal.info/node/12#axzz13yG5V7tr

Dopóki nie pojawią się jakieś zaufane informacje lepiej przyjąć, że metedron to maoi - dla własnego bezpieczeństwa.
  • 1450 / 18 / 0
ogólnie chujowy jest ten cały metedron- już wolałbym MPDV z małą ilością bezno. Chociaż ten drugi proch też jest guzik warty :-/ <_<

• 481 / 5 / 0
pierdolisz głupoty jak na mój gust :-)
  • 1450 / 18 / 0
każdy ma swój gust ;-). Jeden woli wciągnąć fete uchem a drugi dać helene w cewkę od kutasa ;)

• 1041 / 4 / 0
Jak się ma sprawa z dawkowaniem? Bo duże rozbieżności widzę. Ważę ok. 45kg, jestem kobietą (ponoć na nas mocniej takie substancje działają ^_^ ), ostatnia zabawa z bk jakieś dwa miesiące temu. 200mg oralnie będzie optymalnie? Czy może 150 na pierwszy raz? Będę miała tylko gram, więc chciałabym to jakoś dobrze wykorzystać (czyt. nie marnować materiału, a jednocześnie poczuć 'to coś').
ODPOWIEDZ
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...