Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 216 / 6 / 0
czytałem żeś z zawidowa, w bogatyni 30stki to norma.
  • 20 / / 0
To prawda, jestem z Zawidowa.
Na 30-stkę raz natrafiłam w Zawidowie.
Matka wie, że ćpiesz???
++
  • 216 / 6 / 0
A po czeskiej stronie? Zapomniałem jak się nazywa to miasteczko, chyba na H. Sprawdzałaś może?
  • 20 / / 0
Miasteczko nazywa się Habartice. To taka jakby "czeska" część Zawidowa, jak Goerlitz dla Zgorzelca... mniej więcej.
Orientowaliśmy się z ziomkami w Habarticach - pytaliśmy o "travicku" i "piko" czy też 'pervitin"-jak Czesi nazywją piko. trawkę dostaliśmy bez problemu, piko - "nikt nic nie wie, nic nie słyszał". Poważnie.
W Zawidowie bez problemu można dostać piko. Praktycznie o każdej porze. :yay:
Matka wie, że ćpiesz???
++
  • 327 / 3 / 0
Oj meta meta jakoś nigdy do gustu mi nie przypadła ;)
  • 235 / 6 / 0
jaś pisze:
czytałem żeś z zawidowa, w bogatyni 30stki to norma.
u nas tez 30 to norma.Najmniejsza ilosc jaka mozna kupic.
  • 20 / / 0
No ja też, ale tylko raz. 30 to rzadkość, poza tym bardzo mała ilość... Lepiej już zdrową "pięćdziesiątkę" nabyć ;-) Zresztą, ja tam nic nie wiem o żadnej mecie..... :cool: ;-)
Matka wie, że ćpiesz???
++
  • 1558 / 18 / 0
Mnie źródło wyschło i dupa..
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 11 / 1 / 0
Ludzie może mi ktoś napisać jak sie skapnac ze dostalem na bank piko bo ostatnio bralismy 1g/90zl wydaje mi sie ze tak to chodzi mniej wiecej no i normalnie zadowolony nie jestem koles mowil ze lepsze niz mefedron a jak dla mnie to z 100 razy gorsze nie wiem czy od wladka to gorsze nie bylo pod wzgledem kopniecia i " pseudo euforii".

Chodzi mi o to jak wyglada meth bialy proszek? czy jakies krysztaly ? no i czy wyroznia sie jakims zapachem...

PS: Ten był podobno z czech ...
  • 3449 / 121 / 8
Metamfetamina na czarnym rynku może być kryształem lub proszkiem, kolory różne w zależności od pozostałości z syntezy (widziałem tu zdjęcia meth we wszystkich chyba kolorach tęczy). 90 zł za gram to za tanio, poczytaj ten temat, choćby 10 postów wyżej masz odpowiedź:
sarenkaa pisze:
Za piko płacę 50 zł(najmniejsza działka), za gram: 160 zł po znajomości ;-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.