Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 91 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: pandzban »
[quote="zielonypanowinietywbialyszal"]
redukuje sobie glinowodorkiem ale Ph-CH=C(CH3)-NO2 i mam amfetamine ]

dokladnie, ale ja podalem przyklad jak zrobic efedryne, bo ktos wyzej pisal ze to niemozliwe.
glinowodorek dosc trudno zrobic w domowych warunkach i raczej ci nie wyjdzie, ale mozna pewnie redukowac amalgmatem glinowym. przy otrzymywnaie 2c-h to szlo ludziom z the-hive.
Uwaga! Użytkownik pandzban nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / 5 / 0
drag pisze:
Glinowodorek litu. LiAlH4. Do kupienia w internecie, szukaj, a znajdziesz.

Poza tym ja dalej twierdzę, że bez wiedzy chemicznej nikt nie zrobisz nic.
tyle ze po zakupie glinowodorku z internetu otrzymana amfa bedzie tak samo droga jak kupiona od Ryska z naprzeciwka. ;)
o ile wyjdzie (i amfa i rysiek)
Uwaga! Użytkownik pandzban nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / 5 / 0
thc pisze:
LeonardoDaVinci pisze:
fosfor chyba idzie kupic bez problemu w sklepach chemicznych...
Oj, nie wiem. Zalezy chyba jeszcze jaki. Bialego napewno nie kupisz w chemicznym, ale czerwony to nie wiem... Zreszta jest trujacy wiec moze byc nie tak latwo dostepny.
mozna kupic czerwony, chyba w POCh-u nawet. toksycznosc jego polega na sladach fosforu bialego. sam fosfor czerwony nie jest zbyt toksyczny. tak dla ciekawostki - dawka smiertelna fosforu bialego (tego swiecacego) to 0,1g.
  • 1678 / 265 / 0
Dlaczego kwestionujesz jakość produktów z http://chemik.aip.pl ?
Największy przegryw na forum
  • 91 / 5 / 0
myslalem o ketenie :)
  • 1678 / 265 / 0
Keten ma kosmiczne ceny, nie warto u niego nic kupować. Przdsiębiorstwo b&k, do którego podałem link, to dobra filma chemiczna, dobrze zaopatrzona i tania.
Największy przegryw na forum
  • 170 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: paker »
moj kumpel ostatnio ciagnal meth w dzialaniu nie rozni sie zasadniczo od fety po prostu jest 2 albo 3 razy mocniejsza i o wiele mniejsza dawka daje faze podobno tez jest bardziej szkodliwa noi tak wlasciwie to tyle
  • 57 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: normi »
gdziestam kiedys czytalem, ze metaamfetamina jest zolta i smierdzi jajkami. to prawda? bo jesli tak to ja ja wciagalem/jadlem/pilem przez miesiac i nie roznila sie bardzo od zwyklej. tyle,ze gorsze schizy po niej mialem i jakis taki metlik w glowie bardziej niz po tej bialej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.