Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1941 / 193 / 0
I tego się trzymaj. Stan jaki wtedy poczułem spowodował że teraz już żaden stymulant mnie nie bawi. mefedron do kawy bym porównał. Wyjebało mnie z kapci tak, że ten mityczny orgazm to miałem po wapo meth niż po helu.
Ale też zależy od jakości od towaru, i czy się robi przerwy, dba o zdrowie itd.

Ale to ma sens jakiś . Nie dopala się tego jak jakąś alfę co 5 minut.
Take DXM and Be Happy
  • 43 / 5 / 0
Siema, mam do was jedno pytanie, czy wam też wzrok się psuje po mefce? Bo ja na przykład słabo widzę na blisko jak sobie pasa walne
  • 468 / 60 / 0
Nie wiem na ile to ma związek, ale zauważyłem że podczas ciągów na meth mój wzrok w jednym oku uległ sporemu pogorszeniu. Mam prawie -2 na jedno, -1 na drugie - gdzie wcześniej było dużo lepiej. Różnice zauważyłem jak czytałem książkę i tekst był rozmazany. Czytałem że to ma związek z ciśnieniem w gałce ocznej czy coś
  • 4 / / 0
Siema co ile dorzucać? Bo nie chce przedobrzyć
  • 912 / 225 / 0
10 listopada 2025Amon19 pisze:
Siema, mam do was jedno pytanie, czy wam też wzrok się psuje po mefce? Bo ja na przykład słabo widzę na blisko jak sobie pasa walne
To jest normalne. Duża ilość neuroprzekaźników pobudzających powoduje rozszerzenie się źrenicy. Z opiatami jest identycznie lecz w drugą stronę.
  • 1 / / 0
Witam forumowiczów, zwracam się do was z pytaniem, mianowicie czy można meth przechowywać w lodówce? jakie miejsce jest odpowiednie, aby kryształ zachował moc swojego działania ?
nie musisz tworzyć nowych tematów. pytanie nadaje sie do watku ogólnego. /Devixo
  • 5198 / 918 / 0
Ja to sie balem meth a to jebane w odpowiedniej dawce powoduje jedynie piękna stymulację psychiczną bez tego fizycznego telepania że musisz się ruszać.
A ulga na ciele i ta sila jest wręcz porównywalna do opiackiej.
Jestem wręcz zszokowany co przez lata o meth się naczytalem, a jak faktycznie to działa jak się tego nie nadużywa.

Nie brałem w życiu lepszego stymulantu
Skończyłem na 200 mg bo wiem co by było jakby dalej jechać i gonić króliczka
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 65 / 16 / 0
Jeden z najlepszych stimów też w moim odczuciu, przy nie przeginaniu przekozacko funkcjonalny, tyle że ciężko jest jak sie ma skłonności nie lecieć przez tą moc w melanż parodniowy

Działanie obwodowe kurewsko długie bardzo męczy i sie daje we znaki imo, nawet jak sie usypiałem zopiklonami, to po kilku h snu i tak jeszcze pare godzin do przodu potrafiłem mielić ryjem lekko

A to wszystko dlatego że tajną bronią mety jest biodostępność 99% PR robi kurwa zadymę, nie zamierzam kabli dziurawić nigdy i taka jest wersja mimo patologii którą uprawiam, także tamtędy jest dość odczuwalny szybko kopniak w euforycznym przyspieszeniu i nie ma lipy za huj te wjazdy mefy i mety w ten sposob mają w sobie ten pazur czasem
  • 43 / 5 / 0
14 listopada 2025DobryWujas pisze:
10 listopada 2025Amon19 pisze:
To jest normalne. Duża ilość neuroprzekaźników pobudzających powoduje rozszerzenie się źrenicy. Z opiatami jest identycznie lecz w drugą stronę.

No właśnie źrenice to chuj niech sobie będą rozszerzone, ja się bardziej martwię o wzrok w tym momencie bo nawet na tygodniowej przerwie wzrok dalej był popsuty na blisko, chyba muszę iść do okulisty i to ogarnąć bo nie chce być ślepy jak kret

poprawiono cytowanie - detronizator
ODPOWIEDZ
Newsy
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).