Ale też zależy od jakości od towaru, i czy się robi przerwy, dba o zdrowie itd.
Ale to ma sens jakiś . Nie dopala się tego jak jakąś alfę co 5 minut.
10 listopada 2025Amon19 pisze: Siema, mam do was jedno pytanie, czy wam też wzrok się psuje po mefce? Bo ja na przykład słabo widzę na blisko jak sobie pasa walne
nie musisz tworzyć nowych tematów. pytanie nadaje sie do watku ogólnego. /Devixo
A ulga na ciele i ta sila jest wręcz porównywalna do opiackiej.
Jestem wręcz zszokowany co przez lata o meth się naczytalem, a jak faktycznie to działa jak się tego nie nadużywa.
Nie brałem w życiu lepszego stymulantu
Skończyłem na 200 mg bo wiem co by było jakby dalej jechać i gonić króliczka
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Działanie obwodowe kurewsko długie bardzo męczy i sie daje we znaki imo, nawet jak sie usypiałem zopiklonami, to po kilku h snu i tak jeszcze pare godzin do przodu potrafiłem mielić ryjem lekko
A to wszystko dlatego że tajną bronią mety jest biodostępność 99% PR robi kurwa zadymę, nie zamierzam kabli dziurawić nigdy i taka jest wersja mimo patologii którą uprawiam, także tamtędy jest dość odczuwalny szybko kopniak w euforycznym przyspieszeniu i nie ma lipy za huj te wjazdy mefy i mety w ten sposob mają w sobie ten pazur czasem
14 listopada 2025DobryWujas pisze:To jest normalne. Duża ilość neuroprzekaźników pobudzających powoduje rozszerzenie się źrenicy. Z opiatami jest identycznie lecz w drugą stronę.10 listopada 2025Amon19 pisze: Siema, mam do was jedno pytanie, czy wam też wzrok się psuje po mefce? Bo ja na przykład słabo widzę na blisko jak sobie pasa walne
No właśnie źrenice to chuj niech sobie będą rozszerzone, ja się bardziej martwię o wzrok w tym momencie bo nawet na tygodniowej przerwie wzrok dalej był popsuty na blisko, chyba muszę iść do okulisty i to ogarnąć bo nie chce być ślepy jak kret
poprawiono cytowanie - detronizator
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).