Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1948 / 256 / 0
22 października 2025tajemniczy25 pisze:
Ja ostatnio brałem pierwszy raz meth w dawkach 30-50mg i tak jak nep w takich dawkach daje dopaminę tak ta meth o wiele słabiej.Czy meth tak ma działać a odczucia dopaminy są inne niż przy nepie który dużą ilość uwalnia ale w znacznie krótszym czasie?Czy może po prostu słabo aktywny temat?Była w formie kryształu,nie czułem zapachu jego ale po rozkruszeniu nagle czuć intensywny,taki nieprzyjemny i ostry chemiczny zapach?Przy sniff też było czuć powiew tego zapachu w gardle.Dorzutki nie podbijały wgl znacząco dopaminowego rushu ale skutki uboczne fizyczne już windowały ku górze i organizm mówił nie chce więcej.
Ile nie spałeś po zabawie?
  • 975 / 179 / 0
@nCuX pierwszej doby nie spałem wgl,druga doba może na godzinę czy dwie udało się przysnac a w trzeciej dobie materiał już działał słabo z czego po ostatniej dawce 80mg udało się zasnąć po wypiciu 100ml alkoholu 40%.Vapo było wgl jakieś dziwne bo czułem tylko jakieś delikatne uspokojenie.
Ogólnie tyle się naczytałem o meth że mózg zalewa dopamina i po tych 50mg spodziewałem się jakiegoś efektu wow a po prostu było tak jakoś nijak,może słabo aktywna?Vendor zapewnia że jest na efedynie i widzę że pożywne opinie wleciały w jego temacie.Dobrej jakości amph robi na mnie większe wrażenie jak ta meta.Brało też dwóch znajomych i stwierdziło że to jakiś badziew,że coś czuć ale bez szału.Nie biorę często stymulantów,zdarza się 1-2 razy w miesiącu i zazwyczaj jest to amfetamina.
  • 4 / / 0
Elo pytanko szybkie czy pare piw na zjezdzie po piko dziala? Bo nw jedni mowia zeby nie laczyc a drudzy zeby wypic co powiecie? Bo mega sie chujowo czuje
  • 241 / 75 / 2
@Povlie oczywiście lepiej nie łaczyć, bo jedna substancja to stymulant a druga to depresant. jednak co jak co to imo w razie konieczności można %-D
zależy od organizmu.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 4 / / 0
@Devixo a powiesz mi czemu po mecie tak mi serducho nakurwia i ciezko mi oddech zlapac? Nw jakos mega chujowo sie czuje co bys poradzil?
  • 241 / 75 / 2
@Povlie

meta zwieksza noradrenaline -> wystepuje wzrost ciśnienia i tachykardia -> nakurwia serducho, cieżko oddech złapać + możesz chujowo sie czuć.

to jest najbardziej prawdopodobna opcja.

jesz i pijesz przed, po i w trakcie? kontrolujesz ilość białek, tłuszczy i cukrów? dbasz o set&settings?
uzupełniasz wapń magnez sód potas?

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 4 / / 0
@Devixo ogolnje przed jem duzo w trakcje i przed pije pare piw po pije duzo wody wapn i wit C mam tak za kazdym razem i nie wiem czy to cos ze mna jest czy to tak dziala poprostu
  • 60 / 9 / 0
Wyrzuć resztę tematu do śmieci, bo widocznie masz jakiś syf, skoro nawadniasz i suplementujesz a źle się czujesz .

Ja miałam raz kryształ z Wawy i mega wspominam

meta w nos ma ci dosłownie rozkurwić sensory tak abyś czuł krew w przegrodach ot to jest temat. Jak tak nie robi to albo jesteś zjebany albo h*j nie Tamat.
  • 1941 / 193 / 0
@dariamiereszynska, wciągana od początku jakoś mi szczególnie nie podchodziła, dopiero jak zapaliłem z meth pipe (ten sam temat) to stwierdziłem, że wszystkie inne stymulanty przy tym to jak kawa (kraku tylko nie próbowałem). Ciężko mi sobie wyobrazić żebym wrócił do innej drogi podania. Tak samo nie wyobrażam sobie palić helu skoro iv jest najlepiej.
Take DXM and Be Happy
  • 60 / 9 / 0
Ja znowu nigdy nie paliłam i tego się trzymam, uważam, że zwariowałabym, gdybym zapaliła.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.