22 października 2025tajemniczy25 pisze: Ja ostatnio brałem pierwszy raz meth w dawkach 30-50mg i tak jak nep w takich dawkach daje dopaminę tak ta meth o wiele słabiej.Czy meth tak ma działać a odczucia dopaminy są inne niż przy nepie który dużą ilość uwalnia ale w znacznie krótszym czasie?Czy może po prostu słabo aktywny temat?Była w formie kryształu,nie czułem zapachu jego ale po rozkruszeniu nagle czuć intensywny,taki nieprzyjemny i ostry chemiczny zapach?Przy sniff też było czuć powiew tego zapachu w gardle.Dorzutki nie podbijały wgl znacząco dopaminowego rushu ale skutki uboczne fizyczne już windowały ku górze i organizm mówił nie chce więcej.
Ogólnie tyle się naczytałem o meth że mózg zalewa dopamina i po tych 50mg spodziewałem się jakiegoś efektu wow a po prostu było tak jakoś nijak,może słabo aktywna?Vendor zapewnia że jest na efedynie i widzę że pożywne opinie wleciały w jego temacie.Dobrej jakości amph robi na mnie większe wrażenie jak ta meta.Brało też dwóch znajomych i stwierdziło że to jakiś badziew,że coś czuć ale bez szału.Nie biorę często stymulantów,zdarza się 1-2 razy w miesiącu i zazwyczaj jest to amfetamina.
zależy od organizmu.
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
meta zwieksza noradrenaline -> wystepuje wzrost ciśnienia i tachykardia -> nakurwia serducho, cieżko oddech złapać + możesz chujowo sie czuć.
to jest najbardziej prawdopodobna opcja.
jesz i pijesz przed, po i w trakcie? kontrolujesz ilość białek, tłuszczy i cukrów? dbasz o set&settings?
uzupełniasz wapń magnez sód potas?
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
Ja miałam raz kryształ z Wawy i mega wspominam
meta w nos ma ci dosłownie rozkurwić sensory tak abyś czuł krew w przegrodach ot to jest temat. Jak tak nie robi to albo jesteś zjebany albo h*j nie Tamat.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.