Jeżeli w ogóle macie dostęp do metafety, i mówie tutaj o prawidzwej metafecie a nie jakimś gównie co diler nazywa metafetą :listen:
350 zł - 5 g
Towar z pierwszej ręki okolice Poznania.
Jeśli wiesz gdzie się zakręcić, bez problemu kupisz za 100-130. Taniej przy większych ilościach.
Jem to od dawna i ciężko mi uwierzyć, że gdzieś meth może latać za mniej w regularnej sprzedaży, za 70, jak mówi użytkownik wyżej. Zawsze, gdy miałam dostęp do "mety za 6/7/8 dyszek", okazywala się być niekopliwym syfem w porównaniu z prawdziwym ryzem.
3lata wstecz jak nikogo nie znałam 170, późnej 150 /110 rok temu .... teraz nie wiem ...
:yay:
Około 120-140zł/g, gdybym miała teraz odnawiać znajomości; nie moje zabawki jednak, może coś się pozmieniało. Próbowałam dwa razy z tego sampla (ifau i wapo) i nie poszłam po sztukę, diler musiał płakać... <mrug>
Miasta centralne, nie Warszawa jednak.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.