Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 23 / 0
Masz rację tak jest choć osobiście nie doświadczyłem to znam przypadek gdy na ceremoni ayahuaski przyjaciel dał szamanowi swój amulet z jakiegoś kamienia bo czuł intuicyjnie że coś z nim jest nie tak , szaman ów kamien przeskanował i okazało się ze jak najbardziej jest dla niego szkodzliwy i nie zalecał mu go nosić , jak się pózniej okazało jak najbardziej miał rację . W książce która poleciłem jest też dużo informacji żę kryształy mogą zaszkodzić wszystko zależy od naszej woli w jakim celu ich użyjemy ( należy pamiętać ze one są tylko nośnikami informacji ( i to od nas zależy jaką intencją go programujemy) .Wierzę bardzo w moc intencji bo sam doświadczyłem jej wiele razy jak i moi przyjaciele oraz jej potencjału z ciekawych anegdotek w które nikt nie musi wierzyć to np taka że na ceremoni San Pedro wszedłem w posiadanie pewnej rzeczy . Ów item został stworzony przez grupe uzdrowicieli z Peru - Q'ero z intencją ochrony , od tamtej pory czy to jak piję ayahuascę czy palę Change czuję obecność potęznej opiekuńczej męskiej energii i jest to bardzo silne odczucie napewno nie sugestia ani nie wkręta , zresztą nie wierzę w nic czego sam nie doświadczę :listen:
Kfs choć kwestia szkodzenia innym za pomocą tych rzeczy ma jeszcze drugie dno ale to akurat już inna bajka nie na ten wątek :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.