Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
warto jest mieć możliwość wykupienia i takiego wariantu, który na pierwszy rzut oka może wyglądać "out-of-place", no bo skoro sama ulotka leku raczej substytucyjnego doradza dozowanie 15-20 ml, to mało rozmysłu wokół wariantu niniejszego - 10 ml. niemniej krople przydatne, bo każdy miewa kiepsko z funduszami, a tak zawsze w takiej hipotetycznej sytuacji sobie może wziąć dodatkowo e-receptę na parę takich, zanim dozbiera na pełen litr bądź kilka setek.
całkiem poważnie - moim zdaniem im więcej wariantów ilościowych, dawkowych, postaciowych, tym lepiej + oczywiście nieprzerwana dostępność. to akurat jest ogromnym plusem w przypadku metadonu, nigdy mi się nie przytrafiło, aby jakaś hurtownia nie miała do zamówienia. same apteki nieczęsto mają i trzeba dzwonić, ale jest, a e-recepta bez problemu zrealizowana. tego samego nie mogę np. powiedzieć o produktach znacznie bardziej znanej i lubianej Mundipharmy.
dla ciekawych, załączam fotkę kartonika oraz kropel:
EDIT: przepraszam za błędy stylistyczne, czy pozjadane wyrazy - miałem dziś męczący dzień. dziękuję.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Co zadziała z opio i co z innych leków przy tej dawce 120mg/codzień
metadonu? I co wgl z leków oprócz benzo i pregabaliny? Z góry dzieki
nie zalecam łączenia ze sobą środków działających hamująco na OUN - potencjalne zagrożenie zdrowia i życia w przypadku niewłaściwych rachunków. również - raczej odradzałbym szukanie na siłę jakichkolwiek środków, które obejdą programowe testy, aby osiągnąć jedynie lekkie wzmocnienie działania syropu.
jeśli jest to absolutnie konieczne, a ty wiesz co robisz, to polecam gabapentynę - poczytaj o niej, możliwe, że cię zainteresuje. zalecam najniższe, aktywne terapeutycznie dawki.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Zdrówka dla każdego
Poszukaj sobie na forum postów np uzytykownika @Jezus Chytrus nie pamietam dokladnie ale chyba z 1050 mg kodeiny bral a teraz wiele lat bez tego zyje i lepiej mu zdecydowanie
Spróbuj dowiedzieć sie od jakich emocji uciekasz zażywając opioid
Pozdrawiam trzymaj sie
Dobre rzeczy slyszalem o Cytryncu Chinskim czy Kurkuminie.
Walisz alko ?
No i podstawa to zmiana diety czy aktywnosc fizyczna .
Zaden zdrowo myslacy lekarz nie wpieprzy Cie z deszczu pod rynne jesli bedziesz szczery w tym co mu powiess czyli o braniu kody .
Metadon to jest dopiero lancuch a zejscie z niego masakryczne .
Mnie lekarz w nie przyjal na program mimo ze mialem epizod dozylnego uzycia morfiny , heroiny .
Stwierdzil ze nie jestem cpunem opianckim tylko sie pogubiłem xd
Kaciuba sie nazywał.
I w sumie mu jestem wdzieczny .
Bylem wtedy w kryzysie.
Przez przedawkowanie stracilem robote.
Paly znalazly towar.
Ja zaraz zglosilem sie do osrodka zeby miec podkladke na przyszle problemy za posiadanie .
A sprawa rozeszla sie po kosciach
Do dzis zadnego pisma w sprawie
Mimo ze Pan Policjant przyszedl z kwitem do szpitala i jak wol tam bylo ze znalezli pol grama helu
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Cześć Dawid. Masz 23 lata, jesteś młodym oraz wartościowym człowiekiem. Nie jesteś ćpunem i tak się nie nazywaj. Fajnie że jesteś.. że napisałeś o swoim problemie, jeżeli masz możliwość detoksu to z niego skorzystaj ! Ratuj się Przyjacielu, otrzymasz pomoc tylko wtedy... gdy o tą pomoc poprosisz. Pamiętaj o tym i trzymam kciuki że uda Ci się powrócić do pełni zdrowia. Po jakimś czasie bez używek oczywiście, tak jak napisali inni koledzy owszem możesz sobie zrobić takie badania jak krew mocz, próby wątrobowe. Dbaj o siebie,, Pamiętaj... to od Ciebie zależy jak długo Pożyjesz ! Szanuj swoje życie, masz tylko jedno ! ŻYJ !!!
Metadon Cie zmuli i zabierze z Cb zycie.
Jego profil dzialania jest hmm kosztowny
To dla ludzi naprawde wjebanych a nie kodeiniarzy
Nie ujmujac temu nalogowi,.bo wiem co to jest kodeizm i jak ciezko rzucic kodę...
To bylby Twoj wielki blad jakbys wszedl na mietka
Bylem na tym detoxie i stare cpuny po scianach chodzily na zejsciu z metadonu
On odklada sie w tkance tluszczowej
A zycie na tym to wegetacja
To jest dobre raz na jakis czas sobie przyjebac i pofazowac
To jest naprawde mocne
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
No jak nie byłeś na terapii a myślisz nad metadonem to ja bym w ogóle uciął spekulacje. Po prostu wygodnie Ci ćpać i tyle. Wiesz ile razy ja byłem w ośrodkach? 7 razy. I dopiero się zdecydowałem najpierw na buprę, która jest o wiele skuteczniejsza (wolę kodeinę, ale brałem w przeszłości mocne opio również dożylnie) i ostatecznie na metadon, który jak napisał przedmówca jest gównem.
Co do wątroby to nie wierzę, że sobie ją tak zajechałeś samą kodeiną. Dla wątroby jest ona względnie niegroźna, nawet sulfogwajakol aż tak dla wątroby zły nie jest. Więc pozostaje kilka możliwości. Jesteś po prostu gruby, myślisz, że tłuszcz to tylko ten na brzuchu? Wewnątrz też się osadza tzw. tłuszcz trzewny, otłuszcza się wątroba. Twoja dieta i brak sportu co wiąże się z powyższym. Może bierzesz antka/solpadeine i robisz chujowo ekstrakcje i masz efekty. Sama kodeina takich efektów nie powoduje. W takim wypadku ja już bym nie żył i pewnie kilkoro z nas na tym forum. A obecnie moja wątroba generuje w granicach około 20 aspatu i alatu + 30 ggtp.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/dagmara_j._rouse.jpg)
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/eurorynekkonopny.png)
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu
Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/ukrakcja.jpg)
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób
Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.