Metadon to najprostszy chemicznie opioid – 6-(dimetyloamino)-4,4-difenyloheptan-3-on.
Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 858 / 18 / 0
chlupilem ostatnio 50ml 1mg/ml na "sen" to tak mnie noodowalo ze az sie zdziwilem co podnioslem glowe to spadala nawet swedzenie sie pojawilo hehe

gosciowi dalem 2ml metadonu jako wode do inj wraz z pentedronem to rzygał az sie zdziwilem ze po 2mg moze cos takiego wystapic (gosc tylko alk,fet,thc )
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 1709 / 11 / 0
Nie wiem Julietta co tam dobierasz ale to raczej nie ketony ;) Mi po 10 minutach od wzięcia tylko kilkudziesięciu mg pente pojawił się zjazd i zaczątki skręta... dobrze, że do wzięcia metki zostało mi wtedy raptem kilka godzin no i miałem benzo. Ketony z metką nie bardzo się komponują, przynajmniej w moim organizmie, ale ja to dziwny jestem.
  • 12432 / 2418 / 0
Ja również nie miałem najmniejszego problemu z dostaniem recept na bunondol. Wystarczyło powiedzieć wprost o silnym wjebaniu w opiaty. Bez zająknięcia lekarka (pierwszego kontaktu) wypisywała zapas na cały miesiąc.
  • 1709 / 11 / 0
Czy metadon wchodzi w jakąś chujową interakcje z PEA + sele? Wiadomo o co chodzi. Przywaliłbym. Mam jeszcze pytanie o miks z perazinum. Bo taki chlorprothixen dość przyjemnie rozleniwia :) zupelnie inaczej niz chloro brany solo.

Szkoda, że temat tak żadko odwiedzany.
  • 803 / 40 / 0
czy kofeina osłabi działanie metadonu?
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 2652 / 382 / 0
Zależy ile jej wypijesz, jeśli w standardowych ilościach, to nie osłabi.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 40 / 0
dzięki za odpowiedź, widać było za dużo (2 kubki mocnej) :/
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  • 1524 / 196 / 0
Chyba za mało metadonu, żadna mocna herbata, czy kawa nie osłabi odpowiedniej dawki metadonu.
He, he, widzę Jagódko, że ożyłaś! cieszę się!
Jak tam, jedziesz po bandzie z publiką w Tasiemcu?
  • 2652 / 382 / 0
Herbata nie, ale kofeina w ilości powyżej 500mg może mieć znaczący wpływ na zmniejszenie działania metadonu, zwłaszcza jeśli ma się na niego lub inne opioidy tolerancję.

PS: Chyba się zapominasz, to nie jest knajpa, tylko wątek tematyczny.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 40 / 0
panie starszy, mała bo z rana poszło 25ml, teraz wieczorkiem dopiero 75ml, ale już bez kaw, to wszystko na podkładzie z klonów, które jem jak tic-taci, wieczorowa dawka weszła tak dobrze, że teraz boje się zamknąć oczy, bo ostatnie nddowanie skończyło się czteromiesięcznym pobytem w szpitalu :D
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.