Metadon to najprostszy chemicznie opioid – 6-(dimetyloamino)-4,4-difenyloheptan-3-on.
Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 171 / 6 / 0
Hej moi drodzy. Ja brałem z mietkiem wenlafaxine 150 mg i mianseryne 10 mg. Lekarka mówiła że to maksymalna dawka.
Czułem się dużo lepiej przy tym zestawie(jedyny antydepresant który działa na mnie bez skutków ubocznych, próbowałem prawie wszystkich.) Pomogło mi to wyzerować metadon i wtedy wszedłem na 225 wenli i 30 mirtazepiny. Zszedłem że 100 do 40 w ponad tydzień dobrze się czując. Od 40 zszedłem do zera od razu. Miałem czas na skręta, nie chciałem schodzić z 40 w dół bo raz już zszedłem do 5 i zacząłem znowu brać więcej. Także jak ktoś z was się źle czuje to nie powinien się obawiać, rozmawiałem z kilkoma lekarzami od uzależnień w Anglii i se Francji gdzie teraz mieszkam i mówili że nie ma problemu żeby łączyć metadon z SSRI czy wenla oby nie za dużo ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.