Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 1329 / 59 / 0
Myślę, że hometa można normalnie brać na pierwszy raz beż żadnego benzo, i nic się nie stanie. A jak już musisz mieć coś pod ręką, to najprościej kupić jakieś benzo-rc.

A czy wypicie jakiegoś alkoholu osłabiłoby badtripa?
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 2 / / 0
Czy po braniu depresanum w którym składzie jest L-tryptofan może słabiej działać 4-HO-MET ?
Uwaga! Użytkownik cichy1777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / 6 / 0
Wypicie piwa/dwóch (w zależności od tego ile przyjęło się hometa) spłyciłoby pewnie nieco jego działanie a tym samym mogło pozwolić na wyjście z BT :)
  • 2881 / 302 / 0
Tak, alkohol spłyca. Chociaż ja jeśli tripuję w grupie (a nie samemu) to zazwyczaj mam piwo w dłoni.

Piwko przed tripem może człowieka rozluźnić tak by homet lepiej wchodził
Podczas peaku jak faza jest spoko można sobie to piwo otworzyć, homet i tak nie działa jakoś długo więc nawet pewnie byś nie zauważył że te wypite piwo coś osłabiło
Piwo po tripie - jeśli komuś pomaga usnąć czy po prostu zrelaksować się to jak najbardziej

Wódkę odradzam bo to jednak już mocny alkohol. Kiedyś z zarzuconego 2mg 25B na alkoholowej libacji nie poczułem nawet kropli działania. Za to do 25I czy 25C piwo dla mnie to obowiązek. Poza tym niektórym może nie pasować kilkugodzinny czas działania podchodzący pod tych godzin 8-9 dlatego takim piwkiem można sobie skrócić tripa do godzin powiedzmy 5-7. Ja przynajmniej miałem tak odczucia, ale to już było z czwarte piwko :D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 7 / / 0
HEJ. Mam pytanie. Bardzo proszę o odpowiedź.

W czwartek jadłem jeden karton AL LADa (podobno 150ug), czy w kolejny czwartek mogę zjeść HOMETa w ilości jakieś 50mg, czy nie podziała ze względu na tolerkę? Nie mam pojęcia czy tolerancja na lizer i na trypt się gryzie. Myślałem żeby wrzucić 150mg DXM przed HOMETem, ale wolałbym samego proroka. Dodam, że jadłem zarówno HOMETa i ACODMT zawsze w odstępach około miesięcznych, ale tym razem mam idealne SS.

Drugie pytanie. Kumpel też w czwartek jadł 5MAPB jakieś 200mg, czy może zjeść HOMETa również tydzień później czy też popsuło mu to tolerancje na trypt?
Uwaga! Użytkownik digletowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1444 / 76 / 0
cichy1777 pisze:
Czy po braniu depresanum w którym składzie jest L-tryptofan może słabiej działać 4-HO-MET ?
W żadnym wypadku. Przynajmniej nie ze względu na tryptofan. To prekursor serotoniny, nie oddziałuje na tolerancję receptorów. Moim prywatnym zdaniem może nawet nieco pogłębić działanie, a przede wszystkim wpłynąć na nastrój i samopoczucie podczas tripa. Parat się z tym pierwszym nie zgodzi, ale testując na sobie otrzymałem wyniki moim zdaniem istotne statystycznie (większe, niż przypadek i placebo).
LSD - Piękna i Bestia
  • 3406 / 534 / 0
wykminiłem sobie coś kreatywnego :D

chciałbym już następnym razem i za każdym robić napój do których będę dodawał daną tryptamine, posiadam szamańskie naczynie z którego można to wypić,

głównie chodzi mi o to czy w kolorowych napojach czy jakiś zielonych herbatkach np. 4-ho-met nie straci właściwości ?

może ktoś by polecał fajne połączenie z takim napojem :) może być coś słodkiego żeby zabić gorzki smak hehe pozdro
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 3363 / 356 / 0
Raczej nie, tylko nie wrzucaj do wrzatku czy cos.
No i bedziesz musial jakos smak zabic, wiec polecane jest cos gestego (np. frugo) albo duzo cukru/slodzika. Lepiej slodzika, bo dojebiesz niewiadomo ile cukru to ci skoczy insulina i po 15 minutach bedziesz mial obnizenie nastroju przez ten gwaltowny skok insuliny.
  • 3205 / 176 / 0
I napój nie może zbyt długo stać. Szamański wywar powinien być wypity do ~4h od połączenia magicznych składników.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
@FajnieJest

o dzięki :) tak tak, to mają być zimne napoje, zapomniałem dodać.

frugo, ostatnio właśnie w pracy spijałem i patrzałem na jego gęstość i kolorystykę, zachwycałem się jakością :) a rzeczywiście nie pomyślałem teraz o tym.

trzeba będzie przyrządzić, dodawać można dużo rzeczy jeszcze podkręcające klimat :) jakieś ozdoby itp.

@Limitbreaker

tak, napój będzie wypity zaraz po zrobieniu, noo może po krótkiej chwili podziwiania :)
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
ODPOWIEDZ
Newsy
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.