Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
Zablokowany
  • 18 / / 0
witajcie , zaopatrzyłem się w 100mg 4-ho-met , mam zamiar to opędzlować w piątek razem z trzema kolegami , po 25mg
I teraz moje pytanie :
Ćwiczę na siłowni i biorę stymulant przedtreningowy zeby lepiej na siłce wchodziło a nazywa się on
Mesomorph od APS

Zawiera on:
Skład w 1 porcji (25g):
SYNTHENOX-CARNOSINE/NITRIC OXIDE SYNTHESIZING COMPLEX 6,500mg
Jabłczan L-Cytrulliny 2:1
Beta-Alanina
Alfa-Ketoglutaran Argininy
Icariin
MESOWELL-CELL VOLUMIZING ATP MATRIX 4,500mg
Jabłczan Dwu-Kreatyny
L-Tauryna
Fosforan Sodowy Kreatyny
Siarczan Agmatyny
NEUROMORPH-NEURO ENERGIZED STIMULANT MATRIX 1,870mg
Glukuronolakton
Thiamizine (Ester Dwusiarczanu Tiaminy)
Metyloksantyna (Kofeina)
3 7-Dihydro-3,7-Dimethyl-1H-Purine-2,6-Dione (Teobromina)
Naringina
1,3 Dimethylamylamine
Przyznam ze ta odzywka nieźle klepie , uczucie podobne jak po słabszej fecie...
Czy te substancje mogą w jakiś sposób osłabic działanie 4-Ho-Met ?
Dziś juz tego nie brałem , bo miałem zapytać tu ,ale niewiem czy jutro by nie wziąść
  • 1513 / 25 / 0
kokosino pisze:
Albo amerykanie mają inne mózgi/organizmy/wątroby. Na erowidzie są opisy "hardkorowych tripów" po 12-15mg 4hometa, gdzie ja czułem coś co mozna opisać jako efekt progowy raczej.
Kwestia indywidualna - ja po 15mg ho-meta (+ nektar porzeczkowy) miałem psychicznie grubiej niż po 17mg 2c-e (słabiej wizualnie) ale ogólnie mocno (wyjebana euforia, potem s&s się tragicznie spierdoliło i trip mocno zmienił kierunek). Wizualnie też dosyć mocno miałem (pływanie obrazu, kolory fluorescencyjne i lekka geometria) na peaku nie wiem bo spędziłem w dużej mierze w ciemności.
Możliwe, że trzeba brać pod uwagę też wcześniejsze doświadczenia ( na wyjadaczach taka dawka raczej nie zrobi wrażenia)
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2011 przez mr_b, łącznie zmieniany 1 raz.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 336 / / 0
15 mg hometa humorek.
30 mg hometa rozpierdol, podobnie jak wyżej "wyjebana euforia, potem s&s się tragicznie spierdoliło i trip mocno zmienił kierunek" :/ Euforia najpiękniejsza ale strach i skrzywienie zostało.
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
  • 299 / 3 / 0
Mógłby ktoś opisać takiego badtripa? Kilka razy na aco-dmt starałem sobie wkręcić coś smutnego albo strasznego, tak by zmienić swój nastrój ale nigdy nie udało mi się wprowadzić się w taką złą fazę.
  • 2362 / 28 / 0
Takie mocne i nieprzyjemne psychiczne rycie. Często bardzo wartosciowe. Opisywać nie ma sensu, kiedyś na pewno przeżyjesz
BS
  • 299 / 3 / 0
Może następnym razem, ale jak się to 'łapie' to znika ta euforia i łapiemy doła i jest schiza, czy mimo tego specyficznego uczucia szczęścia, dołujemy się i wkręcamy jakieś chore jazdy?

Jest tak mocno, że można coś sobie zrobić?
  • 2362 / 28 / 0
Euforia zanika %-D
Raz tylko słyszałem o gościu, który chciał z okna skoczyć i dopiero neuroleptyki go uspokoiły. Tak więc raczej nie
BS
  • 3129 / 26 / 0
Po prostu w pewnym momencie wszystko się przestawia o 180 stopni, w miejscu największego szcześcia pojawia sie największy smutek i przerażenie. To tak z grubsza, bo miałem 3 bad tripy i kazdy był inny.
High, how are you?
  • 578 / 8 / 0
Można. Zależy, jak głęboko wejdziesz i co masz we łbie. Dysforia jak najbardziej może się pojawić. Generalnie wyłażą Ci różne kompleksy ego i takie tam, oczywiście wzmocnione jak cholera. Może rozpierdol zrobić.
Ale jak pisał derb - często warto.
  • 336 / / 0
Krecik malarzem: http://www.youtube.com/watch?v=w2luXM7TSUI#t=7m37
7:37 i dalej. To najlepsze przypadkowe zobrazowanie bad tripa na ho-mecie, oczywiście chodzi o perspektywę lisa. Przy tym wkręty w głowie, u mnie jeszcze doszedł kurewski spadek ciśnienia a wraz z tym stany przed omdleniem :/

Korekta linka - PcP
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
Zablokowany
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.