Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
Zablokowany
  • 1959 / 56 / 0
Ekson pisze:
Przez ponad 2h zapominałem co robiłem/mówiłem chwilę wcześniej.
Wydaje mi się, że to normalny efekt serotoninowej nagonki myśli ;-) .
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 1290 / 7 / 0
No ja planuję za miech mahometa, ale tak koło 50 mg. Po 20-25 też jest dobrze, ale od 50 raczej nie zginę. :)
  • 311 / 1 / 0
Jezeli jestem mocno wyczulony na efekty kardiologiczne substancji psychoaktywnych i jestem dosc na nie podatny to 15mg wystarczy?
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2011 przez jazzbass, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 157 / 5 / 0
Wystarczy. Na pusty żołądek oczywiście.
  • 2334 / 9 / 0
Zależy co chcesz właściwie osiągnąć jedząc to. Bo jak śmiechawe z zalążkami wizuali to owszem, wystarczy. Jadnak na prawdziwego pełnometrażowego tripa nie.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 102 / / 0
Wypróbowałem coś nowego, chłopcy, coś niesamowitego. Miks był następujący: 450mg DXM popijany soczkiem porzeczkowym godzinę przed kartonem 0,8mg 25D-NBOMe a półtora godziny przed 25mg HOMETa i.m.. HOMET zaaplikowany o godz. 00:30, w miarę ciepło, lekki deszczyk w małym mieście z burzą w tle, gdzieś daleko błyska. Efekt: pełnometrażowy trip w klimacie Sin City, kto oglądał, ten wie. Nie było zbyt ciemno, chodziłem z latarką, świetne rozmyślania, "aniołek" na trawie przy tej mżawce, coś pięknego; świetne dźwięki dzięki 25D, halucynacje dźwiękowe thanks to DXM, HOMET sprawił cały ten klimat, kurna.

Miałem jednak szczęście że nikogo podczas tripa nie spotkałem, tym bardziej że łaziłem też po moście oraz takich alejkach, zaś niedaleko alejek jechała raz policja. A ja z tą latarką %-D

Nie popełnijcie jednak tego błędu by wrzucać DXM stopniowo (o ile nie rzygacie), wrzucałem długo i ciężko mi to pod koniec szło z powodu mdłości.

Naprawdę polecam oglądnąć Sin City i czegoś takiego spróbować. Koniecznie deszczyk, mało ludzi.
Uwaga! Użytkownik Minimalny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1290 / 7 / 0
A ja właśnie nie przepadam za takową pogodą, chociaż w górach taka mi pierwszego dnia dopisywała. Po prostu nie lubię chodzić naćpanym gdy jest mokrawo, taki przytłaczający ten Świat się wydaję, niby po Homecie, ale trochę denerwował mnie taki widok. Twój opis elegancki, pozazdrościć takich lotów. :)
  • 425 / 4 / 0
Myślę, że trochę za duży już tu się burdel zrobił, a pytania i odpowiedzi wciąż się powtarzają. Ktoś powinien trochę tu poczyścic albo zrobic jakieś faq o homecie i acodimitrze, bo są to obecnie jedne z najbardziej poznanych tryptamin.

to zgłoś się na funkcję moderatora albo zrób FAQ, wytykanie "co kto powinien" nie przysporzy ci przyjaciół. #czeslaw
  • 45 / / 0
4-ho-met rozpierdolił mi system totalnie, dzięki niemu spojrzałem na świat zupełnie z innej strony.Cev'y niesamowite.I te fraktale cudo. Brakowało mi oev'ow nawet przy 50mg nie bylo :| I przy drugim razie mnie to już nudziło, używka na jednego tripa. Muzyka bez większych zmian. Ziółko obowiązkowo.
4-aco-dmt bardziej pozytywnie od hometa, kolory i kontrasty wyostrzone, cev'y po prostu nie do opisania, oev'y małe, muzyka brzmiała niesamowicie. Polecam zapalić ziółko do tej używki.
1-0 DLA SZATANA!
A Ty co z Policji ?;o
  • 192 / 1 / 0
W środę wieczór ja i 3 kumpli zarzuciliśmy po 25 mg 4-ho-met. Wspaniałe. Energia tripu i poczucie dążenia ku jedni porównywalne z przyzwoitą porcją grzybów psylocybinowych.

Kumpel, który wcześniej miał doświadczenie tylko z trawą (i raz amfą, ale bez żadnych dalszych konsekwencji), powiedział "Wstyd mi, że to paliłem" :D Wspaniała dawka odświeżającej ciało i umysł energii.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".