Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 377 / 3 / 0
Dwa pytania.

Znalazł się ktoś kto zajebał 500-600mg na raz oralnie?
i drugie
Sporo mowy było miksowaniu z 3-MMC ale może ktoś porwał się na wyższe dawki niż 100+100? %-D
Whole life is about "up" and "down".
  • 867 / 18 / 0
Oczywiscie, ja walilem na oko 300 3-MeOMC i bylo za slabo, wiec zaraz dorzutka moze z 200mg tego lajtowego sortu 3mmc, zeby bylo w miare.

I tak bylem niezadowolony bo bomba byla jakas taka plaska. Chyba spozyte dzien wczesniej tabletki z ekstraktem z zielonej herbaty sciagaja z ciebie czesc bomby.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / / 0
byl sampel 250mg.

poszlo oralnie w porcjach po kolei:
+0min 100mg
+30min 100mg
+1,5h 50mg

najblizsze skojarzenie i mysle calkiem adekwatne - brefedron. doslownie prawie tak samo, tylko brefa walilo sie wiecej i na raz i to byla serotoninowa miazga a tutaj tak dosc delikatnie.

fazka trwa ok 2-3h w zaleznosci od dawki

nowicjusze 200-300mg oral
doswiadczeni 500-1000mg oral.

sniff nie probowany, iv/pr tez nie. za malo w samplu :)

generalnie polecam jak komus sie nudzi 3mmc. nie rozumiem porownan do tego zwiazku dla mnie to zupelnie w innym kierunku. typowo serotoninowo kanapowa, ziewająca fazka. troche empatii wchodzi. oczy po 250mg specjalnie niepowiekszone co dla mnie na +. dziwne serotoninowe uczucie na ciele, sucho w papie i nie czuc smaku, ale nie jak po spidach. generalnie polecam testowac :) duze dawki i od razu walic calosc.

ps. wchodzi na serducho calkiem sensownie, mimo tych delikatnych dawek czuc lekki dyskomfort w okolicach serca i szybkie tetno
protest przeciw nowemu layoutowi - naprawa lub stary, innego wyjscia brak!
  • 158 / 2 / 0
Jakie proporcje z alfą polecacie Panowie?
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
  • 377 / 3 / 0
No mi osobiście przerabiany milion razy i z tolerką bardziej podchodzi 3-mmc.
250mg 3-MeOMC nie zrobiło szczególnego wrażenia. Prawdopodobnie w najbliższej, jesli nie udanej to pewnie ostatniej próbuje spróbuje wypić 500mg roztwór, zobaczymy.

scalono - Fj.
Ronald Jusk pisze:
Jakie proporcje z alfą polecacie Panowie?
Wyrzuć oralem 300mg 3-MeOMC i popraw na wejściu kreską 50mg alfy. Ja bym tak zrobił, wszelcy nie-ja testują na własną odpowiedzialność ;)
Whole life is about "up" and "down".
  • 479 / 15 / 0
Ziemomysł mówił, że dla niego 3eomc (200mg) jest jakby szlachetniejszy od 3mmc: 3mmc to taki amfetaminowy upierdalacz, a 3meomc jest duzo "czystszy" (umyslowo) w fazie.
Król Jest Tylko Jeden
  • 87 / 3 / 0
[quote="testerr"]Ziemomysł mówił, że dla niego 3eomc (200mg) jest jakby szlachetniejszy od 3mmc: 3mmc to taki amfetaminowy upierdalacz, a 3meomc jest duzo "czystszy" (umyslowo) w fazie.[/quote]

Właśnie fetka zawsze robi człowieka na czyściutko i bez tej upierdalającej ketonowej mgły. Także nie za bardzo wiem o co Ci chodzi, z tym porówaniem. Faktem jest, że 3MeOMC robi właśnie bardziej na czysto od 3mmc które ma ten mocny ketonowy akcencik, mikrorozmefowania.
"I wtedy mógłbym rzec: trwaj chwilo,
o chwilo, jesteś piękną!
Czyny dni moich czas przesilą,
u wrót wieczności klękną.
W przeczuciu szczęścia, w radosnym zachwycie,
stanąłem oto już na życia szczycie!"
  • 479 / 15 / 0
w sumie faktycznie "ketonowy upierdalacz" lepiej oddaje o co chodzi.
niemniej opinia, że 3meomc jest "czystszy i klarowniejszy" mentalnie niż 3mmc wciąż aktualna.
Król Jest Tylko Jeden
  • 1957 / 230 / 0
Pogubiłem już się kurwa, scr żyjesz jeszcze? Czy nadaję się ta substancja do 'delektowania' się małymi dawkami jak 3mmc? Mniejsza empatia, i większy ogar brzmią wspaniale <błysk w oku>.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2115 / 625 / 0
Całkiem milutka substancja. Na pierwsze testy poszło 200 mg oralnie + odrobinka sniffem, tak z ciekawości. Szczypie, ale da się przeżyć. ;)

Dobra empatia (nie spodziewałam się fajerwerków) i chęć kontaktu z ludźmi, rozmowa jest czystą przyjemnością. Oprócz tego pozytywne pobudzenie (dostawałam przysłowiowego "pierdolca" siedząc w miejscu). Pod względem euforycznym nie wystawia z butów (przynajmniej w takiej dawce), aczkolwiek jest po prostu miło.

Brak jakiegokolwiek nieogaru, bardzo klarowne myślenie.
Nie zaobserwowałam też żadnego znacznego wjazdu na ciało, a serce miewam dość wrażliwe.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.