Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 1987 / 107 / 0
nie moge edytować, proszę o scalenie.
wrzucałem jeszcze parę razy po 50-100mg i ta substancja wyzwalała we mnie mega doła. co się okazało? dół ten był objawem, potrzebnym by zrozumieć moje problemy od których podświadomie uciekałem i przeżycie tego totalnego doła pozwoliło mi się od nich wyzwolić.

mega substancja!
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / 6 / 0
Wypłukałeś się totalnie z serotoniny to i miałeś doła bez możliwości ucieczki, nic niezwykłego.
  • 1987 / 107 / 0
to nie był dół spowodowany wypłukaniem serotoniny. to był zupełnie inny dół. wyobraź sobie, że potrafię się całą imprezę dobrze bawić bez serotonergików, a na koniec 50mg mefedronu wyzwala we mnie depresję.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 179 / 0
A jak ta substancja działa na ciało - jest jakieś pobudzenie/rozluźnienie/zwiększony czas reakcji na bodźce albo intensyfikacja? Kardio w normie? Jest bezsenność?
  • 1857 / 66 / 80
Obstawiam że jest serotoninowa "kanapowa zajebka" analogicznie do metedronu.
  • 107 / 3 / 0
scr pisze:
nie moge edytować, proszę o scalenie.
wrzucałem jeszcze parę razy po 50-100mg i ta substancja wyzwalała we mnie mega doła. co się okazało? dół ten był objawem, potrzebnym by zrozumieć moje problemy od których podświadomie uciekałem i przeżycie tego totalnego doła pozwoliło mi się od nich wyzwolić.

mega substancja!
Dól ten spowodowany jest na pewno zbyt niską dawką :)
  • 203 / 6 / 0
Dostałem sampel 250 mg i zaaplikowałem całość w odbyt, jak każdą substancję rozpuszczalną w wodzie, strasznie mnie zmuliło, zaliczyłem 10-minutowego pseudo nodda, zaś po przebudzeniu nie czułem już kompletnie nic i zaaplikowałem sobie dzielnie 300mg NEBa
  • 1987 / 107 / 0
a ja właśnie zaaplikowałem sobie 100mg PR i jest petarda. ta substancja ma bardzo kreatywną moc.
zwłaszcza w miksie z MXE.
  • 2428 / 90 / 0
Kurwaaaaaa pisałem wcześniej przypierdolcie porządną dawke a nie kurwa takie małe... przecie zwykły metedron miał wyższe dawkowanie niż to co wy zarzucalista... niestety mały poślizg mi sie z 3-MeOMC zrobił , bo miałem dostać to już 2 tygodnie temu ale pojebali z innym RC, i musze jeszcze chwilke poczekac ale sądze ,że koło środy powinnem wkońcu dostać to w swoje łapska i pierdolne porządną dawke...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 107 / 0
pomyliłem się co do tej substancji. tak to jest, jak się testuje kilka nowych rzeczy w ciągu jednego weekendu :) substancja - kanapowy nieogar przez 15 minut, potem takie pomieszanie, WTF, duża stymulacja. za to substancją wartą uwagi jest diphenidine.

EDIT: substancja może mieć pazurek w miksie z 3MMC, a dzisiaj tego nie przerabiałem :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.