Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 26 / 9 / 0
Dobrze, że czytałem sporo o ropusze i podszedłem z pokorą i zacząłem od minimalnej dawki - 5 mg, bo pierwsze jebnięcie po niespełna sekundzie od wzięcia bucha było takie oszałamiające, iż patrząc na nóż leżący na stole miałem mieszane odczucia. To był taki szok dla mojemu mózgu, iż chciałem zrobić cokolwiek byleby wyrwać się z tego stanu. Inaczej sobie to wyobrażałem.
Dobrze, że myślą utrzymującą mnie było <to zaraz minie>; usiadłem, napiłem się wody i zrobiło mi się niedługo lepiej. Wręcz przeszedłem do ekstazy z powodu mojego rozsądku.
Ale mogę sobie wyobrazić, iż brak pokory w połączeniu z większą dawką mógłby przynieść skrajnie inne zakończenie.
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2025 przez Brylantowy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1535 / 396 / 13
Bez kitu - jedna z najpotężniejszych substancji z jakimi dane było mi się zmierzyć. Chyba jedynie szałwia i ostanie legalne maczany na cziquitach dorównują mocą temu specyfikowi.

Dobrze, że zrobiłem sobie kilka godzin przed podkładkę z jakiegoś chujowego lizera i równie chujowej fety bo mógłbym nie podołać efektom a przyjąłem jedynie ZIARENKO z czubka noża + kilka minimalnie większych dorzutek w przeciągu kilkunastu minut (jeszcze byłem trochę najebany po vudzie ale mniejsza z tym).

Ledwo co uwaliłem się na kojo po aplikacji i od razu mnie jebło - obraz który normalnie rejestrują oczy zmienił panoramę, coś jak w kinie kończą się reklamy, kurtyny się rozsuwają i rozpoczyna się prawdziwy seans… tak to można określić :ręka:

W sumie to tyle z mojej strony na temat tego specyfiku - tego się po prostu nie da ubrać w słowa ale może za 2 tygodnie spróbuję to zvapować bo sniffowac ten smród to jednak porażka %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1535 / 396 / 13
vapowane jednak lepiej wchodzi

jak się już z tym zaznajomi i wyczuje dawkę tak żeby dojść do łóżka po buchu to jest konkretna pizda na parę minut :ręka:

jedyny minus to cuchnie niemiłosiernie
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.