Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 397 / / 0
6-8mg na start
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 157 / 1 / 0
Piotr59mb pisze:
6-8mg na start
Pod warunkiem, że sniff w moim przypadku, w Twoim pewnie tym bardziej, skoro piszesz o wysokiej tolerce.
  • 397 / / 0
Towar, który prawdopodobnie kupi wiadomo skąd, jest dosyć "stosunkowo" słaby, dlatego trzeba przyjąć nieco większe dawki.
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 130 / 6 / 0
o czym może świadczyć zielony kolor substancji? rozłożona? zanieczyszczona?
z brzegu-na-brzeg
  • 55 / / 0
co myslicie o połaczeniu z lab X (meopp+pfpp)?
  • 130 / 6 / 0
myślę, że wyjątkowo poroniony pomysł. moje 200mg lab-x w gratisie skończyło w kiblu. polecam zrobić podobnie.

paskudztwo. normalnie, wierzcie lub nie, ale nie doświadczam czegoś takiego jak bodyload po tryptaminach czy PHEA. po 6mg 5-meo-amt dostałem sraczki instant i potwornych mdłości. zacząłem się pocić i drżeć. brak bełta zawdzięczam jedynie dużej ilości świeżego powietrza i "odpowietrzaniu" żołądka intensywnym bekaniem przez godzinę. teraz jest już w miarę okej, ale póki co nie odnajduję w tym żadnej przyjemności.

scalone przez macki
z brzegu-na-brzeg
  • 397 / / 0
jak dla mnie to 4/10 za caloksztalkt.
kolor zielonkawy, tez taki mialem
  • 55 / / 0
Próbował to ktoś palić?
  • 130 / 6 / 0
czy przy małej dawce, rzędu 3mg, donosowo, mogę się spodziewać mniejszego bodyloadu niż przy przyjęciu oralnym?

edit: nie wyobrażam sobie znosić po raz kolejny takich intensywnych i długotrwałych mdłości jak po 6mg rozpuszczonych w alkoholu.
edit2: palenie nieefektywne, większość rozkłada się i pozostaje w postaci czarnego osadu. efekty są wyraźnie odczuwalne, ale raczej subtelne. duży plus za to, że nie ma nijakiego bodyloadu.
edit3: zapewne osiągniecie dużo lepsze efekty waporyzacji jeśli wasza substancja nie będzie ciemnozielona :P
z brzegu-na-brzeg
  • 502 / 40 / 0
Ta tryptamina jest legalna w Polsce? Bo w pewnym sklepie z odczynnikami przy 5-MeO-AMT widnieje napis "oferta wyłącznie dla klientów zagranicznych".
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.