Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Wczoraj wypiłem przed snem troche melisy . Przez pierwsze pół godziny tak leżałem i standardowo nie mogłem zasnąć
. Jakis czas później , miałem parę intensywnych paralizy sennych po czym zasnąłem . Identyczne zjawiska miałem , leżąc ujebanym po kodeinie . I było też to pulsujące uczucie w głowie , taki dźwięk " WW..._ZZiu " . Dzisiaj też spróbuje przed snem bo już kurwa wiem , że nie usne tak łatwo . Nie ma to jak walka z samym sobą hehe .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 37 / 3 / 0
hehe widze ze nikt nie pobił jeszcze mojej dakwi (CHYBA) bo jak chcialem odlozyc jaranke na jakis czas to wiadomo spać w huj nie idzie... zaparzylem sobie 11 torebek w litrowym kubku i przykrylem na pare minut. smak byl nawt nawet... gdy dodalem z 15 łyżek cukru ;P ale efekt byl poprostu ZAJEBISTY! Po godzince spalem jak niemowle ;) tylko ten mulek następnego dnia ;P ale ogólnie polecam w wypadkach extremalnych gdy naprawde nie możesz zasnąć.
Uwaga! Użytkownik Marichuanaa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
Ja zazwyczaj piłem herbatkę z czterech torebek. Miło przymula i układa do snu, nie powiem.
  • 319 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piroman »
Na mnie melisa akurat działa słabo - 40 gram powoduje lekki relaks i odbrężenie, brak muła. Dawkę progową oceniam w swoim przypadku na ok 10-20 g.
Uwaga! Użytkownik Piroman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 1 / 0
kupcie se wor melisy 50g w aptece za 3zl zamast marnowac kase na herbate torebkowa z 1 g w trorebce w cenie 10x takiej.
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Teraz piję dwa kubki, po 4 saszetki w każdej = 16 gram. Miło zmula. Jak na takie ziółko działanie OK. Do snu bardzo przyjemne. Pada delikatnie na oczy, coś jak koda.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1993 / 490 / 0
Nieprzeczytany post autor: KapitanAizen »
Melisa ma subtelne działanie ale może okazać się dobra na wyhamowanie stymulantów gdy chcemy zasnąć.
Nie ma jak to sie obracać przez pół nocy z boku na bok nie mogąc zasnąć.
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
wycięto niepotrzebny cytat - -----------------

ale za to kora kruszyny daje niezle tripy. kupisz w zielarskim... opisz pozniej tripa:D chetnie przeczytamy.

melisa w polaczeniu z mieta (kupione od jakiejs starej zielarki :-D ) idealnie niwelowala nudnosci po rucie. hydroxyzyna wogole nie dziala na mnie nasennie a melisa wrecz przeciwnie. fajny chill i poducha milo tuli ;-)
Nie cytujemy posta bezpośrednio pod postem AnnaS
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 1993 / 490 / 0
Nieprzeczytany post autor: KapitanAizen »
wycięto cytat- ------------------------------------------------------
Po korze kruszyny trip jest błyskawiczny - do kibla :-D

Nie warto kupować na allegro. bardziej się opyla przejść do apteki / zielarskiego. Podaj ,że koszty przesyłki trzeba pokryć to jeszcze trzeba czekać aż przyjdzie.
wycielam noepotrzebny cytat AnnaS
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: panfuternik »
Paliłem Melisę i halucynacje wystąpiły delikatne m. in. drżenie obrazu poza tym przechodziły mnie intensywne fale ciarek. Wywar natomiast polecam na zwał;P
ODPOWIEDZ
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.