Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 569 / 19 / 0
W życiu Spalilem trochę gandzi, ale takie Gastro jakie dzisiaj miałem to masakra...

Co dziwne bo nie byłem "upierdolony jak świnia"
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / 6 / 0
a ja powiem ze kiedys jak zaczynalem palic lata temu to mialem zawsze gastro a z czasem mi totalnie przeszlo, i teraz jedyne co to czasami cos pochrupie, ew male piwko smakowe - czy ktos tez tak ma z was ze po sluzszym czasie juz nie ma takiej gastro?
Uwaga! Użytkownik Dasajew nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1957 / 230 / 0
Kwestia była już poruszana na forum nie raz. Niestety tak bywa, też już nie mam pac-mana. :(
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 769 / 18 / 0
ja cały czas mam masakryczne, cieszyłbym się gdybym nie miał.
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1513 / 26 / 0
Shake z białkiem serwatkowym zajebiście zbija gastro i nie zmienia mocno fazy. Czasem, żeby był nieco bardziej sycący dodajemy zblendowanego banana albo gorzkie kakao do smaku.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 486 / 27 / 0
Może jakaś herbatka/zioła pomogłyby w poskromieniu apetytu? Wypróbuję jeszcze protip z shakiem z białkiem serwatkowym ;)
Po jakim czasie gastro u was ustało? Ja mam nadal z mniejszym lub większym natężeniem, mimo że leci drugi rok z buchem nieustannie.
ciris@tutanota.com
  • 3854 / 315 / 0
Co Wy kurwa wiecie o pac-manach. Kiedyś, jak chodziłem zajebany od rana do wieczora, to ciągle coś wpierdalałem, aż dorobiłem się rozstępów :-D Dzikie czasy, na szczęście za mną :-)
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 266 / 0
Ktoś tam wyżej pisał, że po czasie pacman ustępuje. Gówno prawda! Jaram już 11 lat, z czego jakieś 8 dzień w dzień, ostatnie 2 lata to już poziom ~10 wiader dziennie, no i co drugi/trzeci dzień jak na wieczór dojebie pacman to jest koniec świata :D także objarać się jak świnia dobrej indyjki i pacman będzie ;)
  • 2268 / 391 / 0
jak dla mnie gastro to kwestia cukru, jak juz ktos napisal.

wystarczy uzupelnic cukier i jest git.

reszta to po prostu sprawianie sobie przyjemnosci, bo wiadomo zmysly sa uwrazliwione.

ja obecnie nie mam w ogole pac-mana

zreszta mialbym potem wyrzuty sumienia
  • 29 / / 0
Ale cukier zbija fazę. Słodycze na bańce mijają się więc z sensem. Pytanie: czy jak zjemy coś słodkiego przed fazą- obejdzie się bez pac-mana i nie odbije to się na jakości palenia (ofc w sensie, że będzie słabiej)?
Cały czas szukam sposobu na to, nie mogąc go znaleźć. Często myślenie o żarciu wiąże się właśnie z zepsuciem fazy, a także dużymi wydatkami na ścierwo-żarcie na telefon.
Uwaga! Użytkownik WakaBaka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające