4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 60 / 2 / 0
U mnie występuje najgorszy zjazd po 70mg-120mg(aż sie dziwie że jeszcze tak małe dawki choć troche działają) i niestety po takiej dawce euforia trwa 2-5min i tyle a zjazd jest straszny... lecz po 500mg (wziąłem raz w życiu nieświadomie) zero zjazdu ale jazda po takiej dawce niesamowita :)
  • 9 / / 0
coz... wiec u mnie z mefisto jest mniej wiecej tak, ze czym wiecej wezme, tym mniejszy zjazd :-)

po prostu jak sypne 200-250mg na dzien (z reguly ta dawka to 2 kreski) to wtedy zjazd jest niemilosierny i dociagam jakimis specyfikami jak tabaka itp. i pale fajke za fajke, pozniej kreci mi sie w glowie i po godzinnej (czasem nawet dluzej) meczarni zasypiam.

ale jesli wezme 0,5g mefisto to znacznie lepiej, naprawde. ogolnie jestem wyczerpany po calym dniu i zjazd jest.. ale mniejszy :-)

coz, powiem szczerze, ze te mieszanki albo nawet mj na zjazdy to ogolnie niezbyt na mnie dzialaja, bo niby nie mysle o tym, zeby przyjebac nastepna kreske, ale zasnac tez nie moge, a serce dalej napieprza jak oszalale :-/ i to mi nic nie daje, bo nawet jak sie poloze po tej mieszance spac, to niby spie ale na tzw zajaca - z otwartymi oczami, w przenosni oczywiscie, a realnie to wyglada tak, ze po prostu mam bardzo plytki sen i spie po 10-15 minut... fatalnie, to nie dla mnie

ale odkrylem bardzo dobry sposob, tzn dzis go testowalem, wzialem najpierw 0,25g kokolino, a pozniej jeszcze 0,25g mefedronu, ogolnie ze 5 godzin speedowalem.. no i godzina 22... dziekuje.. zaczyna sie zjazd, a ja jak ten gupi znowu dociagam tabake, pale fajke za fajka, no i o 23 poszedlem pod zimny prysznic bo mi cieplo sie zrobilo i wpadlem na taki pomysl zeby wziasc jakies tabletki uspokojajace, badz nasenne... no ale coz, niestety nie mialem takich w domu, wiec wzialem po prostu 2 ostatnie tabletki ibuprom max, jak sie nie myle.. no i po 20 minutach poczulem sie taki strasznie orzezwiony, jakbym przed chwila wstal, o dziwo mialem checi na wszystko, serce powrocilo do normalnego rytmu, nie mialem w ogole ochoty na mefedron i temu podobne, baaa... nawet mnie od tego odpychalo, spokojnie sobie wypilem szklaneczke cieplego mleko z cukrem, i teraz ogladam sobie telewizor, a w miedzyczasie pisze tego posta

ogolnie podsumowalem bym to ze czuje sie na taki lekkim highu, naprawde... tak jakos bardzo rozluzniony, ale w naturalny sposob, jakbym przed chwila wyszedl z salonu spa

coz, na pewno przetestuje ten sposob jeszcze raz koniecznie przy najblizszej okazji, a jak bede mial zjazd to sobie zarzuce ze 2-3 tabletki takich lekow jak np. ibuprom... i coz... sie okaze, naprawde jeszcze raz wszystkim polecam... z reszta sami przetestujcie ten sposob i zdajcie relacje czy dalo rade, jeszcze raz polecam :-)
  • 2814 / 14 / 0
Dla uzupełnienia:
1 tabl.Ibuprom Max zawiera 400mg ibuprofenu[1]2 tabl.zgodnie z zaleceniami użytkownika powiekszone_zrenice zawiera 800mg.
Ibuprofen - Indeks leków MP - MP.pl pisze:
Niesteroidowy lek przeciwzapalny (NLPZ), pochodna kwasu propionowego o działaniu przeciwzapalnym, przeciwbólowym i przeciwgorączkowym. Działanie leku polega głównie na hamowaniu cyklooksygenaz: (1) konstytutywnej (COX-1) odpowiedzialnej za syntezę prostaglandyn spełniających funkcje fizjologiczne; (2) indukowalnej (COX-2) odpowiedzialnej za syntezę prostaglandyn prozapalnych w miejscu zapalenia.
...
Działania niepożądane:...nadpobudliwość...zwiększenie aktywności enzymów wątrobowych (AST i ALT)...senność,bezsenność
Wydaje mi się,że ta reakcja organizmu była swoista,gdyż ibuprofen nie powinien działać w ten sposób,ale może się mylę.
  1. /swf/introMax.swf - ibuprom.pl
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
przy mniejszych ilościach i żadnej częstotliwości nie było zejscia... na poczatku , a potem im czesciej , więcej , tym gorzej, czasem poprostu nie do wytrzymania

jedyna metoda jaką polecam to buchy, od razu odchodzi wszystko, przynajmniej na jakiś czas, można nawet próbowac spać ^_^
  • 212 / 3 / 0
Może to był Ibuprom Zatoki?
  • 9 / / 0
Gecko pisze:
Może to był Ibuprom Zatoki?
nie, normalny ibuprom tylko ze ten nowy, pisze max.

na dzisiaj bede mial kolo 0,3-0,4g wiec znow sobie pospeeduje, a przy okazji sproboje wziasc ten ibuprom, ew. jakies leki nasenne/uspokajajace.

ps. moze to byl efekt placebo? chociaz zbytnio nie chce mi sie w to wierzyc %-D
  • 2814 / 14 / 0
W kwestii cytochromów P450 warto zauważyć również,że MDMA jest metabolizowane w przy użyciu tego enzymu kodowanego przez gen CYP3A4 do MDA i kodowanego przez gen CYP2D6 do HHMA[1]

Przypisy
  1. [ external image ]
    Fig. 3 Metabolism of MDMA in man. CYP2D6 Cytochrome P450 2D6, CYP3A4 cytochrome P450 3A4, COMT catechol-O-methyltransferase.
    Baumann MH, Wang X, Rothman RB. 3,4-Methylenedioxymethamphetamine (MDMA) neurotoxicity in rats: a reappraisal of past and present findings.Psychopharmacology (Berl). 2007 Jan;189(4):407-24. Epub 2006 Mar 16. Review.(PDF /HTML / HTML / PDF / PDF) opierając się na de la Torre R, Farré M, Roset PN, Pizarro N, Abanades S, Segura M, Segura J,Camí J. Human pharmacology of MDMA: pharmacokinetics, metabolism, and disposition. Ther Drug Monit. 2004 Apr;26(2):137-44. Review. PubMed PMID:15228154.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 3 / 0
Po mefedronie w ogóle nie mam zjazdu nie wiem czemu xD Idę jak dziecko spać ^-^ Nawet po dużej dawce :)
  • 45 / / 0
kladziesz sie spac o 4 po nocnym mefieniu, budzisz sie o 7 rano w niedzielny poranek i po prostu nie masz co robic, kompletna pustka i samotnosc
  • 481 / 4 / 0
łe tam,trzeba sobie wszystko zorganizowac jak nalezy i jest ok. Po co sie meczyc w samotnosci na zjezdzie i do tego samemu :nuts:
Jakim zjezdzie? ;]
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.