unrealism pisze: A nie jest tak, że właśnie zjazdy z upływem czasu użytkowania są mniejsze, bo i samo działanie 4-MMC jest znacznie słabsze?
A potem znow troche. Dziwnie w ogole. Jakas 'dziurawa' tolerancja sie zrobila;]
po prostu jak sypne 200-250mg na dzien (z reguly ta dawka to 2 kreski) to wtedy zjazd jest niemilosierny i dociagam jakimis specyfikami jak tabaka itp. i pale fajke za fajke, pozniej kreci mi sie w glowie i po godzinnej (czasem nawet dluzej) meczarni zasypiam.
ale jesli wezme 0,5g mefisto to znacznie lepiej, naprawde. ogolnie jestem wyczerpany po calym dniu i zjazd jest.. ale mniejszy :-)
coz, powiem szczerze, ze te mieszanki albo nawet mj na zjazdy to ogolnie niezbyt na mnie dzialaja, bo niby nie mysle o tym, zeby przyjebac nastepna kreske, ale zasnac tez nie moge, a serce dalej napieprza jak oszalale :-/ i to mi nic nie daje, bo nawet jak sie poloze po tej mieszance spac, to niby spie ale na tzw zajaca - z otwartymi oczami, w przenosni oczywiscie, a realnie to wyglada tak, ze po prostu mam bardzo plytki sen i spie po 10-15 minut... fatalnie, to nie dla mnie
ale odkrylem bardzo dobry sposob, tzn dzis go testowalem, wzialem najpierw 0,25g kokolino, a pozniej jeszcze 0,25g mefedronu, ogolnie ze 5 godzin speedowalem.. no i godzina 22... dziekuje.. zaczyna sie zjazd, a ja jak ten gupi znowu dociagam tabake, pale fajke za fajka, no i o 23 poszedlem pod zimny prysznic bo mi cieplo sie zrobilo i wpadlem na taki pomysl zeby wziasc jakies tabletki uspokojajace, badz nasenne... no ale coz, niestety nie mialem takich w domu, wiec wzialem po prostu 2 ostatnie tabletki ibuprom max, jak sie nie myle.. no i po 20 minutach poczulem sie taki strasznie orzezwiony, jakbym przed chwila wstal, o dziwo mialem checi na wszystko, serce powrocilo do normalnego rytmu, nie mialem w ogole ochoty na mefedron i temu podobne, baaa... nawet mnie od tego odpychalo, spokojnie sobie wypilem szklaneczke cieplego mleko z cukrem, i teraz ogladam sobie telewizor, a w miedzyczasie pisze tego posta
ogolnie podsumowalem bym to ze czuje sie na taki lekkim highu, naprawde... tak jakos bardzo rozluzniony, ale w naturalny sposob, jakbym przed chwila wyszedl z salonu spa
coz, na pewno przetestuje ten sposob jeszcze raz koniecznie przy najblizszej okazji, a jak bede mial zjazd to sobie zarzuce ze 2-3 tabletki takich lekow jak np. ibuprom... i coz... sie okaze, naprawde jeszcze raz wszystkim polecam... z reszta sami przetestujcie ten sposob i zdajcie relacje czy dalo rade, jeszcze raz polecam :-)
1 tabl.Ibuprom Max zawiera 400mg ibuprofenu[1]2 tabl.zgodnie z zaleceniami użytkownika powiekszone_zrenice zawiera 800mg.
Ibuprofen - Indeks leków MP - MP.pl pisze: Niesteroidowy lek przeciwzapalny (NLPZ), pochodna kwasu propionowego o działaniu przeciwzapalnym, przeciwbólowym i przeciwgorączkowym. Działanie leku polega głównie na hamowaniu cyklooksygenaz: (1) konstytutywnej (COX-1) odpowiedzialnej za syntezę prostaglandyn spełniających funkcje fizjologiczne; (2) indukowalnej (COX-2) odpowiedzialnej za syntezę prostaglandyn prozapalnych w miejscu zapalenia.
...
Działania niepożądane:...nadpobudliwość...zwiększenie aktywności enzymów wątrobowych (AST i ALT)...senność,bezsenność
jedyna metoda jaką polecam to buchy, od razu odchodzi wszystko, przynajmniej na jakiś czas, można nawet próbowac spać ^_^
Gecko pisze:Może to był Ibuprom Zatoki?
na dzisiaj bede mial kolo 0,3-0,4g wiec znow sobie pospeeduje, a przy okazji sproboje wziasc ten ibuprom, ew. jakies leki nasenne/uspokajajace.
ps. moze to byl efekt placebo? chociaz zbytnio nie chce mi sie w to wierzyc
Przypisy
- Baumann MH, Wang X, Rothman RB. 3,4-Methylenedioxymethamphetamine (MDMA) neurotoxicity in rats: a reappraisal of past and present findings.Psychopharmacology (Berl). 2007 Jan;189(4):407-24. Epub 2006 Mar 16. Review.(PDF /HTML / HTML / PDF / PDF) opierając się na de la Torre R, Farré M, Roset PN, Pizarro N, Abanades S, Segura M, Segura J,Camí J. Human pharmacology of MDMA: pharmacokinetics, metabolism, and disposition. Ther Drug Monit. 2004 Apr;26(2):137-44. Review. PubMed PMID:15228154.
[ external image ]
Fig. 3 Metabolism of MDMA in man. CYP2D6 Cytochrome P450 2D6, CYP3A4 cytochrome P450 3A4, COMT catechol-O-methyltransferase.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/poldrugs.jpg)
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/globalimage.png)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/p06p0z0v.jpg)
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/takeshi_niinami.jpg)
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne
Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/dopalamy.jpg)
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć
W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/piana.jpg)
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki
Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.