Czy uklad krazenia dostaje wiekszego kopa niz po amf? Jak bardzo hujowy zjazd jest po nim i czy da sie robic cos kreatywnego na nim. JAk wyglada kwestia neurotoksycznosci - czy czujecie sie poryci ostro po nim, jak szybko wraca sie do siebie?
Browar 444, efekty nie są identyczne jak po koko. Mefedron przez niektórych jest uważany za podobny do koksu a przez innych do MDMA. Jednak jest to zupełnie inna substancja więc na pewno nie działa tak samo jak któreś z nich.
Myślę, że wpływ na serce zależy od spożytych ilosci, przy 200-300 mg z sercem jest ok. No ale jak się opieprzy cały worek to już układ krążenia dostaje wycisk, trzeba uważać z ilościami bo mef mocno podnosi ciśnienie.
U większości ludzi zjazd występuje dopiero przy większych ilościach mefa i jest raczej łagodny. Ja nic kreatywnego zrobić nie mogę, mef mnie trochę rozleniwia i nic mi się nie chce.
snortem oczywiscie
oto tresc maila do mojego przyjaciela ;) (tzw. swim ;) ) od chinskiego dostawcy:
How you going recently.
I learn from our law works today that Mephedrone HCL has been forbidden since Nov 20th 2009. I don't know whether it is true or not.
Please help to take care of the law from your part, because we don't want to get into the trouble. If the info is true, I’m afraid that we will not sell this product to you also. Please also hold to pay.
Thanks
nawet jesli to nie prawda, koniec jest bliski.
dorzuce cos jeszcze na dokladke, ze moze miec to zwiazek z zakazem posiadania w UK mefa sponsorowanym przez madrze uzytkujacych ten nawoz ogrodnikow :/ , a szczegolnie przez pewna 14letnia ogrodniczkie ktora mieszajac mef w nieodpowiedni sposob zabila swoja roslinke.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/engl ... 370130.stm
Niemcy maja juz ustawe w trakcie przygotowan zakazujaca mefa...
A teraz moja opinia: nie obchodzi mnie co jest w innych krajach w anglii, nieczech czy chinach ale chcialbym jak najdluzej cieszyc sie mefem w Polsce dlatego denerwuje mnie podejscie niektorych na forum, te kryptoreklamy ze taki sklep ma dobre a inny przykladowo lepsze, porownywanie cen itd jakby byla mowa chlebie czy owocach.
Cpac trzeba umiec, trzeba miec do tego glowe i nie podoba mi sie ze dostep do mefa jest tak latwy przez niektorych piszacych tu na lewo i prawo(pewnie jeszcze piszacych to w euforycznym stanie :P) ja rozumiem ze chcecie sie dzielic tym wynalazkiem, ale robcie to z glowa, a nie na publicznym forum gdzie wchodza malolaci i kto wie czy nie niebiescy przyjaciele - ulatwiacie im prace. jesli ktos chce naprawde sprobowac i jest na to gotowy to powinien sporo pogooglowac zeby znalesc zrodlo a nie dostawac info na tacy, w ogole inna kwestia sa sklepy: jak mozna zarabiac trujac innych, ale to juz pozostawiam samym sprzedawcom i ich moralnosci(choc juz lepsze to niz mieszac fete z jakims gownem jak to robia na ulicy)
ostatnia kwestia: mef dozylnie w ilosci 150, czy duze snorty opisywane tu i inne tego typu ekstremalne dawki(nic nie mam do tych osob, bo kazdy w zyciu musi sie wyszalec itd). jestesmy wolnymi ludzmi i mozemy robic wszystko, moge wciagnac kreske z paczki i sie przekrecic-no problemo, wolny wybor, ale jesli juz ktos o tym pisze to niech to robi w taki sposob zeby nie zachecac mniej doswiadczonych uzytkownikow do pojscia w jego slady, bo to co wytrzyma jeden organizm drugi niekoniecznie, a wielu jest idiotow nie mierzacych sil na zamiary! trzeba sie zastanowic czy jest sens o tym pisac i w jakis sposob sie chwalic czy lepiej zachowac ta informacje dla waskiego grona przyjaciol bedacych w temacie, bo skutkiem takiej dyskusji moze byc swego rodzaju wyscig: "on przywali 150 to ja sprobuje 2 stowki moze sie uda." brakuje tego zeby ktos sie przekrecil...
Jako ze wyczerpalem juz prawie swoj czas a jako ze to moj pierwszy post chcialem jeszcze pozdrowic Murti-Bing'a i Orlan'a(niech wiedza ze robia dobra robote :P ) oby takich wiecej ludzi na forum :) a mniej szczekaczy
pozdrawiam cieplutko
Tacy ludzie wręcz powinni się wytępić. :) Tacy, co nie szukają nic tylko zajebać w nos bo proszek. Koleś niedawno, gdy rozmawialem z nim o 2C-E, mowil ze nie bedzie placil 110 zlotych za jedna kreske (100mg). Zero w ogole inicjatywy, zero jakiegokolwiek logicznego polaczenia faktu ze moze substancja jest bardziej aktywna. "Wale dwa gie fety no to mefa zajebie jeden caly bo jestem pro" - i nawet nie pomysli debil jeden, ze przez caly ten czas wciagal pokruszony apap.
Po trzech gramach mefa w 24h poszedlem kulturalnie spac bez problemu wiekszego. Cos nie tak kurna mol! Następnym razem zamawiam HCl. Zresztą, te 3g tak czy siak jakoś mi się mało wydawało... zmieściłem to w tej największej buteleczce ze szpatułką, a ona ma pojemność, no nie wiem, półtora-dwóch fiolek Exclusive Kokolino/koko. Zresztą, te produkty mogę porównać do mefa - nawet konsystencję, smak i spływ mają taki sam... choć jednak coś w nich - zapewne placebo - jest inne. Mogę nawet pokazać zdjęcie tych 3g w tej buteleczce. Ja w ogóle nie ogarniam, jeśli ja tam 3g zmieściłem to po co kupowałem tak dużą? Nic to. Kupić teraz HCl chcę, 60zl/g - zamówię sobie jeden, jeśli znów zejdzie w mgnieniu oka i nie będzie satysfakcjonujący - bo w sumie to ja naprawde przez te 24h bomby jakiejs nie mialem poteznej, wrecz niedosyt straszny bo przecpalem 3g a tu nic. Ofkoz nie byl to caly czas na fazie, po prostu wieczorem walnalem z dwie-trzy dawki, zasnalem nawet, we wt pare razy dawka w ciagu dnia i nagle pusto - to sobie odpuszczam i czekam na inną substancję. Mam jeszcze 4-FA do wypróbowania zresztą, może bardziej przypasi mi niż mef? mef sedatywny nawet trochę jest, ciężko to ująć bo sedacja to nie to słowo, po prostu błogostan i amplifikacja odczuć. Po prostu źle zrobiłem, zamiast nakurwiac w ciagu dnia poczekac na impreze, walnac oralem sobie tyle zeby porobilo i potem dorzucac snortem.
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
To ze cos jest legalne lub nie w kraju jakim sa chiny ma male znaczenie, przeciez tam wolny internet jest nielegalny :P Na przestzreni lat co raz pojawiala sie u nich chwilowa nagonka wladz na jakas substancje, czy to legalna czy nie legalna ma tu drugorzedne znaczenie bo w jednej w chwili za cos legalnego miec mozna wieksze klopoty niz za nielegal, coz takie to uroki kraju totalitarnego :D Jak sprawa przycichala wszystko wracalo do naturalnego biegu. Nie doszukuje sie nawet sensu i logiki w dzialaniu wladz tam, bo jak tlumaczyc nagle kontrolowanie dox, a zostawienie na boku uznanych przez wszystkie miedzynarodowe instytucje dragow jak dmt i meskalina :rolleyes:
Druga sprawa to na jednych chinach swiat producentow sie nie konczy.
Na jakiej podstawie mowisz o delegalizacji mefa w uk? Ja po przejzeniu tego co tam wchodzi w zycie od nowego roku z typowo rekreacyjnych rzeczy doszukalem sie tylko gbl'a o mefie nie bylo slowa.
[quote="sniffer3D"]
dzisiaj zamowilem mefe, dzieli sie ona dwa rodzaje]
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/alkoupadek.jpg)
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów
Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/krysztalowycamping_0.jpg)
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu
Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/diler_warszawa_15.jpg)
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy
Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.