Mi czasami brakuje dobrej czwórki ale jak tak sobie myśle jak to gówno potrafiło wpierdolić człowieka to jednak lepiej że wciskają wszędzie klefy jako mefy
Gdy widzę małolacików którzy pływają w euforii, ja mogę o niej tylko pomarzyć.
Nie wiem co było czynnikiem takich zmian, ale wydaję mi się że zarżnięcie gospodarki dopaminowo-serotoniowej. Kurwa, co za ból, jeśli ketony cię nie składają euforycznie.
Rzucam tę grupę substancji w pizdu, chuj z nimi.
mefedron..kurwa..znając wcześniej tylko takie wynalazki jak feta i jakieś dupne stymulanty z dopalaczy, po pierwszym wzięciu mefedronu nie mogłem uwierzyć że można się tak czuć.
Jak się okazało stan ten był maksymalnie iluzoryczny, podobnie jak za pierwszym razem udało mi się poczuć może 4,5 razy na 1000.
Faza jest w stu procentach nie do podjebania i w stu procentach niewarta tego co ta toksyna robi z organizmem ludzkim,
sam temat mefedronu to gonienie kotka który skutecznie ucieka, faza zaczyna sie w momencie "ogarniania towaru" , niestety nikt nie wpadł na to że owa substancja ma tysiące analogów stworzonych przez skoośnookich właśnie w taki sposób by wysysać z ludzi pieniądze a nam w europie znanych jest tylko kilka typu 3mmc, 4-CMC,4cec,4-MEC itp itd.
Pierwsze sorty te cholernie mocne miały naprawde bardzo mocno uzależnić człowieka z czasem zaczeli dopuszczac tylko mefopodobne gówno zeby czlowiek szukal dalej i dalej tej "perełki"
Znam kogoś z UK kto siedzi głęboko w temacie m-cata i sprawa wygląda bardzo prosto, od czasu do czasu chodzi po europie, czy to po ulicach czy po darknecie prawilny mef..krótko, ta partia której tak szukacie jest dostępna przez bardzo krotki okres czasu po czym zastępowane jest to kolejnym gównianym analogiem który nawet nie jest jeszcze NAZWANY! - tak działa biznes mefedronowy.
Pierwotnie działanie mefedronu jest przystosowane dla mszyc by były łatwiejszym łupem dla hodowców, substancja dosłownie wysysa, wysysa - serotonine, dopamine i nonadrenaline.
Bardzo trudno dojśc do tego czy dana substancja to 4MMC , wierzcie mi ze rozroznienie rodzaju katynonu który jest poddany badaniu to w chuj skomplikowana sprawa, to że nawet ktoś syntezuje 4MMC i otrzymuje gotowy produkt nie oznacza że ten produkt finalny będzie działał jak PREBAN czyli to co pamietamy z przed legalizacji, samo wytworzenie 4mmc to nie jest duży koszt natomiast problem polega na tym że aby wytworzyć je DOBRZE musicie znać recepture którą chyba znają tylko w Indiach i jak wspomniałem w chinach, samo stworzenie analogu 4mmc w przypadku braku odpowiedniego labu i materiałów to kwestia kilku złotych za gram stąd wasz problem w poszukiwaniu
tego czego tak pożądacie.
Nie ma opcji byście mieli przez caly rok dostep do tego samego sortu, nie ma, bo tak działa ten biznes, puszczają dobry rozpierdalający sort po czym tysiace roznych analogow ktore w testach EC i tak wychodza jako 4mmc ...
Szkoda zdrowia na wynalazki i szkoda zdrowia przede wszystkim na ten oryginalny mefedron,
diabelska substancja, po latach zazywania sieczka w glowie, placz w ciagu dnia bez powodu, mysli samobojcze, depresje, a te zwały po Mcatcie? dajcie spokoj, czlowiek nie chcial zyc z powodu samych wyrzutow ktore ten diabeł tworzył, kwestia duchowa rowniez naruszona bo upodlenie jakiego doznaje czlowiek biorac ta substancje to pierdolone naruszenie wszystkich spraw ludzkich i Bożych, zlekceważenie wszelkich wartosci a w konsekwencji utrata zdrowia.
Nie dajcie sie jebac i nie szukajcie tego diabła,ktos z was robi mega glupkow jezeli chodzi o ta substancje, pozdrawiam was.
http://allegro.pl/4-metylopropiofenon-1 ... 09525.html
Na temat zwiazku, mozna obszerniej poczytac w innych dzialach. Skąd to mam? Dostałam w prezencie od przyjaciela. Skąd taki przełom? Odpowiedz prosta, człowiek szybciutko uzależnia się od dobrego samopoczucia. Preparat nastrajał człowieka, programował mózg, musiał być odnawiany. Mózg, aż rządał ponownych prób, gdy posiłek nie nadjezdzał, zapadał w tygodniowe depresje ( z tęsknoty ) Akurat odnalazł się w mojej mieścinie, tego roku, na nowo wskrzeszony. Moja fascynacja nim zanikła, po półrocznej suplementacji co wekend praktycznie, zarwane nocki, brak apetytu.
Zdecydowałam zerwać, chociaz dostal drugie zycie, nie wywołał jakichs rewolucji ani sensacji. Kiedyś, aż drętwiałam, na myśl o kolejnym spożyciu, ale trzymałam się w ryzach, miałam głowę na karku. Gorszy los spotkal osoby podatne, szybko traciły oszczędności. Brak finansów, oraz nieustanny głód, czynił z dziewcząt prostytutki. U facetów kompletna demoralizacja.
To niewielki procent. Wiekszy odsetek sobie radził, wystarczyło mieć odrobinę umiaru. Powrót po wielu latach, nie skrywał tajemniczości. Aczkolwiek uroku, nie stracił, wciąż ukazuję górnolotne piękno, nieopisane szczescie, satysfakcje etc. Wypluwa z Ciebie same pozytywy. Z największego ponuraka, drobinka puchu, przemieni w muskularnego miesniaka. Na moich włościach, młodzież zachwycona gdy ich zmartwienia, depresję, udręki w magiczny sposób wyparowują! Doskonale ich rozumiem, skoro są przed 20stką i prawdopodobnie dla wielu, to najwspanialsze co ich mogło spotkać.
Uwierzcie, ciężko zastąpić to pragnienie/pożądanie. Mało rzeczy potrafi przebić chemiczną ekstazę niewiarygodnie rozrosnieta, łaskoczę nawet roozbujane ego.
Dlatego, też, posiadam około 0,450g , brak precyzyjnej wagi, nie pozwala oszacować co do miligrama :( Zaznaczam ! Nie oferuję sprzedaży żadnych substratów! Bardziej poszukuję towarzysza/towarzyszki która, zechciałaby się spotkać i skonsumować, zostać chemicznie oczarowanym/am. Dla potwierdzenia, preparat możemy przebadać papierkami lakmusowymi, dla pewności, chociaż jakość nie ulega wątpliwości.
Nie zbaczając z tematu; gram ambrozji przez nabywców pozyskiwany za mniej niż 100, więcej niż 50. Po wiecej szczegolow zapraszam do kontaktu meilowego, dyskrecja gwarantowana.
Ps. Nie pracuję w komisariacie :D
Moze tutaj odnajdę bratnią duszę, spokrewnioną? Bardziej zalezy na poznaniu ciekawej osobowosci, a nie licytacji woreczka strunowego :P
W meilu napisz o sobie kilka zdan, mozesz dodac zdjecie. Może, to właśnie z Tobą nawiążę dłuższą korespondencje? Podyktuję i swoje zachcianki, nie odgrywają znaczącej roli ;) Towarzysz/ka, miedzy 22 a 33 rokiem.
Nie za nisko, wysoko, grubo, chudo. Europejsko bym określiła. Ach, i oczy, owiane tajemnica oraz seksapilem, w których dojrzę iskrę. (nie mylić z jaskrą :P) Również można przeslac odnosnik na swój profil we jakims portalu spolecznosciowym. Jesli będzie natłok wiadomości, nikogo nie pominę, odesle zwroty ;) Może, wytypuję trójkę, obdarowując z czystej sympati.
Nawiązanie relacji, być może kwitnącej, na tym się skupiam.
Mogę też wysłać kartkę świąteczną, jeśli czcigodna pan/pani, wykaze sie pomysłowością, kreatywnoscia. Formy, projekty, wiersze, obrazki.
Jeśli zły temat, proszę przerzucic tekst, w odpowiedni wątek.
Nie naruszam regulaminu, przefiltrowałam go w całości.
Nie nakłaniam, nie narzucam. Wpis ma charakter zapoznawczo-przygodowy :)
Pzdr
Dodano akpity -- 909
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/3/3b3aa1f9-f5d4-49b4-8336-3ad138f11dc1/memepvp.png?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250502%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250502T052202Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=b602b0647271900d01ec6ef500556e94c8005ffcedc62e024b6c64af63eb0273)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/5514.jpg)
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]
Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/f5.large_.jpg)
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu
Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.