4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Ja też miewam po wiekszych ilościach halucynacje a ruchac to zawsze mi sie na tym chce.. uuuaaaa;)
  • 1888 / 422 / 4
najlepszy sort jaki znam osobiście to duże mleczne kryształy zwane przez niektórych "ryż":
http://www.agrofama.pl/uploads/announce ... 50_big.jpg

zaraz za nim igły:
http://zapodaj.net/e123870e22e7d.jpg.html

mef w takich postaciach zawsze "robił dobrze"... z tolerką czy bez sort był zawsze primo

obecnie znaleźć takie sorty trudno... wszystkie wyglądają jak 3MMC i łatwo kogoś ( nieobeznanego z ta substancją ) wyjebać na towar
DXM
  • 6 / / 0
wizuale o których piszesz, można dostać przy zwiększonym ciśnieniu na głowę, które po dobrym sorcie mefa wjeżdża ostro w mózg. Nie jest to "dobry wizual", raczej krok ku niebezpieczeństwu (naczynka mogą popękać, wylew itp), ale wiem o czym piszesz i na pewno byłeś szarmancko wystrzelony z kapci...Po stymulantach mogą występować też wizuale na zejściu, ale nie są to "psychodeliczne wizuale", tylko przemęczenie organizmu.
  • 221 / 13 / 0
W mefie podobały mi się zawsze dłuuugie szczurki do sniffa. To jest coś, czego przy MXE robić niestety nie mogę :P
Co do działania, to zawsze stymulacja, euforia, czasem wręcz niezniszczalność (pamiętam, jak z kumplem 20km zrobiliśmy na nogach nie wiedząc kiedy nam czas minął i nie czując w ogóle zmęczenia), jakiś psychodelicznych efektów nigdy nie doświadczyłem, mimo styczności z konkretnymi dawkami (500+)....
  • 6 / / 0
przecież ja 9/10 razy jak patrzę co gonią ludzie w klubach pod nazwą mefedron, to to jest albo mix penty i 3mmc albo sama trójka xD
  • 1 / / 0
To jak to w końcu jest z tym 4-MMC? Niby nielegalny, a jednak nadal można w niektórych sklepach on-line dostać. Pytam ponieważ chcę spróbować, ale chodzi mi właśnie o 4-MMC, nie jakies inne odmiany.
  • 1857 / 66 / 80
W RC shopach w normalnym internecie nie kupisz prawdziwego mefedronu tylko legalne zamienniki. Jeżeli jakiś sklep pisze o mefedronie, 4-MMC to jest to chwyt marketingowy.
  • 66 / / 0
mefedron-metafedron , jak ktoś tylko pobieżnie rzuci okiem można nie skumać a pole do popisu dla marketingowców jest ;)
  • 4 / / 0
DuchPL pisze:
najlepszy sort jaki znam osobiście to duże mleczne kryształy zwane przez niektórych "ryż":
http://www.agrofama.pl/uploads/announce ... 50_big.jpg

zaraz za nim igły:
http://zapodaj.net/e123870e22e7d.jpg.html

mef w takich postaciach zawsze "robił dobrze"... z tolerką czy bez sort był zawsze primo

obecnie znaleźć takie sorty trudno... wszystkie wyglądają jak 3MMC i łatwo kogoś ( nieobeznanego z ta substancją ) wyjebać na towar

co? weź nie opowiadaj bzdur bo to co Ty polecasz to największe gówno jakie znam, jeszcze się wysiliłeś i wstawiłeś zdjęcia tego gówna.... jak to jest dla Ciebie dobre to chyba już Twój mózg po prostu nie rejestruje odpowiednio rzeczywistości.
  • 1888 / 422 / 4
może masz jakies doświadczenie z kopanym mefem, lub mefedronem który był kiepskiej jakości 3MMC... lepszej formy tego "gówna" które obrazki wstawiłem nie ma.

Ja mam doświadczenie z mefem, którego produkcja odbywała się na moich oczach koleżanko ( w czasach legalu ).

Czym jest spowodowana twoja negatywna wypowiedź do tego "sortu" ? Jakieś bliższe info? namiary" zdjęcia "lepszego" sortu? skoro uważasz to za syf totalny opisz jak wg. Ciebie działa DOBRY mef bo jestem bardzo ciekaw?
DXM
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.