4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Aż za bardzo %-D nawet rzekłbym że alkohol wymięka przy tym :motz:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 175 / 0
Chyba się zawiodłem, albo za małe dawki. Ale liczyłem, że na pierwszy raz mnie bardziej rozniesie.

Ale to aż takie krótkie?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 28 / 0
Tak, takie krótkie. Peak przy podaniu w nos to jakieś 30-40 minut, całość działania ok 2h
BS
  • 283 / 1 / 0
Limitbreaker pisze:
Chyba się zawiodłem, albo za małe dawki. Ale liczyłem, że na pierwszy raz mnie bardziej rozniesie.

Ale to aż takie krótkie?
Moze słaba jakosc? Ja porównujac legalny mef do tego nieleganego stwierdzam zeten nielgalny nie jest słabszy, ale czego mu brakuje
Nie ma Antka w całym mieście, nie naćpałem się nim jescze, popatrz ooo popatrz
  • 984 / 5 / 0
ostatnio kolega z mozambiku widział jak najbardziej nielegalny w unii mefedron i był szczerze zaskoczony jakością... może kupujesz 4-MEC'a Kocyku zamiast 4-MMC
głupio wyszło...
  • 283 / 1 / 0
Nie kupuje nic, bo juz tego nie jem, ale gdy jadlem, to poprostu czegos mi w nim brakuje, moz epoprostu mnie to juz tak bardzo nie bawi, napwno nie byl to mec
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2011 przez Kocyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma Antka w całym mieście, nie naćpałem się nim jescze, popatrz ooo popatrz
  • 984 / 5 / 0
jak nie mec to pewnie tolerancja :)
głupio wyszło...
  • 350 / 4 / 0
walil ktos OCTAN mefedronu ?
  • 1521 / 72 / 0
Z tego co mi wiadomo w rc shopach dostępny był jedynie chlorowodorek i siarczan, aczkolwiek działaniem nie powinno się zbytnio różnić (o biodostępności się nie wypowiem), swoją drogą ciekawe jak z trwałością cząsteczki pod postacią tej soli.
tekst powyżej =/= prawda
  • 74 / / 0
Czy używanie na katar kropli do nosa typu xylometazolin może mieć jakiś wpływ na działanie mefedronu sniffem?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.