4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
ile powinien stracić taki mef na wadze? moi prawnukowie mają go po 40zł/g tego czerwonego. Zjeba po nim straszna co wskazuje na dużą neurotoksyczność.. fuj.. w ogóle dziwnie się czułem wczoraj, a zjadłem 2g w noc, nie jadłem 4 miesiące ;) Co jak co - mocny ale nie polecam bo mętlik po 5 pasku miałem jak po MDPV.
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 481 / 5 / 0
nie wiem o co chodzi z żółtym mefem bo wiem że mefedron jest w postaci kurewsko mocnego,pięknie jebiącego solą kryształu,cholernie boli przy sniffie i cholernie mocno działa z tym że płacić 80-100zł za 0,6g to ja mam wyjebane,a każdy tnie tego towaru jak może bo co jak co ale do mefa to wszyscy są jebanymi ciśnieniowcami...dlatego zamiast 0,6 mefa wole sobie kupić gram metylonu i gram 4-MEC i mieć totalnie oporową noc...co rusz bomba z metylonu i w międzyczasie dobijanie się mec'iem... %-D
  • 762 / 37 / 0
Ostatnio podobnie zapłaciłem za mefa, na szczęście był to bialuteńki kryształ. Po 6 miesiącach nie brania wcześniej pare klocków poszło na to, ten pierwszy szczur był dla mnie niczym zbawienie, starałem się każdą sekunde zapamiętać jak najdokładniej żeby przypominać sobie ten stan czasami. Przez pół godziny poczuć się jak bóg na dachu świata BEZCENNE. Róbcie przerwy im dłuższe tym lepsze :cheesy:
  • 15 / / 0
Ostatnio kumpel przywiózł mefedron z Czech, 5g - lekko żółtawy widać, że kryształ. Dopiero jak została końcówka to było białe.
Wg. mnie zmieszany chlorowodorek z siarczanem (siarczan tańszy?) Przy żółtym spływ okropny, jakby słabsze działanie, bo pod koniec wystarczały mniejsze kreski mimo teoretycznej tolerki. Wydaje mi się, że tak jak u nas był zajebisty chlorowodorek, tak u naszych sąsiadów siarczan. Zastanawia mnie tylko to, że za pięknych czasów legalności nawet małe dawki wywoływały piękny stan xD, a tu na początku był niepokój, jakby niedosyt i uczucie zimna. Dopiero po dorzuceniu było ok. Mieliście tak?
  • 9 / / 0
Nie mieliśmy tak i to chyba nie jest, jak piszesz, wina siarczanu. Poza tym nie widzę powodu, dla którego siarczan miałby być tańszy, tu korzystamy z HCl, tutaj z H2SO4. Żółte zanieczyszczenia występują również w chlorowodorku. Mogą to być na przykład pozostałości bromopochodnej.

Nie cytuj postów bezpośrednio nad swoim - czeslaw
Uwaga! Użytkownik czmeu-czmeu jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 159 / 8 / 0
A teraz ktoś w ogóle sprzedaje nieoszukany mef? Mi się zdawało, że polski mefedron to inaczej mefedron modyfikowany, inaczej 4mec. Żeby kupić dobry mef to trzeba zagranicę wyjechać, bo tego każdy się boi sprzedawać. Nawet duże firmy polskie sprzedają mefedron jako igiełki 5mm. To jest śmiechu warte taki mef ;-)

mef to mef - juz pierwsza kreska wypierdala w kosmos, wszystkie kobiety piękne, chce się żyć - zjazd no nie wiem jak to napisać jak horror ;-) Dla mnie odpowiednie dawki od 120-220mg (jedynie pierwszą dawkę walę 250mg+ xD) - ale są inni którym wystarczają małe dawki poniżej 100mg - i są też tacy którzy potrzebują powyżej 300mg.

A modyfikowany to loteria raz dobrze działa, a raz prawie nic nie czuć.

Ogólnie te wszystkie używki to porażka. Krótkotrwała ulga, długotrwałe konsekwencji - także radzę nie przekraczać raz na 2 tyg. to jest MAX - ja już samochód średniej klasy przećpałem, także teraz się pilnuje ;-)

Jak ogólnie dla dziewczyn nie polecam żadnych stymulantów. Dla dziewczyn jedynie alkohol, GHB itd.. ;-)

edit:
mef też można fajnie wspomagać. Na zjazd relanium, jak ktoś nie może przez kilka godzin zasnąć na zjeździe i się denerwuje (jak ja, szczególnie gdy ktoś ukradnie ostatnią kreskę - ja tego do tej pory nie mogę zrozumieć, jak można komuś ostatnią kreskę zajebać - a uwierzcie mi większość ludzi tak robi ... ;p). Można łączyć również z THC, kodą, piwkiem. Do wyboru - do koloru.
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1053 / 75 / 0
d4rqu pisze:
A teraz ktoś w ogóle sprzedaje nieoszukany mef? Mi się zdawało, że polski mefedron to inaczej mefedron modyfikowany, inaczej 4mec. Żeby kupić dobry mef to trzeba zagranicę wyjechać, bo tego każdy się boi sprzedawać. Nawet duże firmy polskie sprzedają mefedron jako igiełki 5mm. To jest śmiechu warte taki mef ;-)

A modyfikowany to loteria raz dobrze działa, a raz prawie nic nie czuć.

Ogólnie te wszystkie używki to porażka. Krótkotrwała ulga, długotrwałe konsekwencji - także radzę nie przekraczać raz na 2 tyg. to jest MAX - ja już samochód średniej klasy przećpałem, także teraz się pilnuje ;-)

Jak ogólnie dla dziewczyn nie polecam żadnych stymulantów. Dla dziewczyn jedynie alkohol, ghb itd.. ;-)
mefedron modyfikowany = najprawdopodobniej 4-mec, to nie jest mefedron, to jest juz inna substancja.

Oszukany mef masz jak Cie dil oszukuje, przywiezie mefedron z czech i go zmiesza z nie weim czym, z sola na przyklad. jak masz szczescie, albo super znajomych :) to nikt Cie oszukiwac nie bedzie.

i czemu polecasz dziewczynom alkohol, a stymulantow juz nie?
  • 3449 / 122 / 8
bo trudniej nimi manipulować jak nie są wylogowane z rzeczywistości
  • 1053 / 75 / 0
w sumie. najbardziej nie lubie w laskach, jak wiedza co sie dzieje.
  • 2775 / 39 / 0
clover83 pisze:
za pięknych czasów legalności nawet małe dawki wywoływały piękny stan xD
za pięknych czasów legalności W Twoim mózgu znajdowało się więcej żywych neuronów produkujących dopaminę %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.