4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 985 / 92 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
No właśnie nie jestem pewny, dlatego to podkreśliłem. Wiem, że jeśli była to l-tyrozyna, to bankowo podbija działanie z efedryny, czyl tym samym.. mefedronu??
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
Planuje dziś z kumplem używać meph po uprzednim zażyciu niewielkiej ilości LSD. Wydaje mi się, że powinno być ok (kwas ciśnienia nie podnosi), ale w sumie oba działają na serotoninę... Jak wam się wydaje są jakieś przeciwwskazania?
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
wg. mnie można bezpiecznie łączyć psychodeliki z empatogenami/stymulantami
jedyne co ryzykujesz to BT, np. jak sobie wkręcisz że serce bije za szybko czy coś
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
No też mi się tak wydawało, ale dobrze jest zaciągnąć opinii.
Nie chcę być zuchwały, ale BT mi nie straszny, dosyć dobrze u mnie ze świadomością tripa i samokontrolą. Poza tym dawka nieduża. No to, siup. Dzięki.
Ostatnio zmieniony 11 września 2009 przez Bodzi0, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: skizzo »
nie w temacie co prawda, ale łączyłem ostatnio papsa z lsa i różnymi shitami ze smartów - mitseez, charge, ivory i większością mieszanek.
dobrą faze miałem - lsd,lsa,mitseez,smoke tnxg. naprawdę było grubo po tym smoke'u przez 1,5h.
i najlepsze że naprawdę daleko było od BT. ale s&s bardzo przyjemny, co dla mnie ma w tym temacie największe znaczenie.
mefa też bym chętnie połączył, ale akurat nie mam :F
  • 924 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
ha, ja bym tego nie zrobił za żadne skarby, jeśli nie miałbym do dyspozycji conajmniej 5g mefa na osobę.

zjazd z mefedronu w środku kwasowego mindfucku chyba by mnie zabił.
psychiczny zjazd z mefa i bez żadnych dodatków jest dla mnie dosyć przykry, a na kwasie, gdzie każda negatywna myśl bardzo łatwo pociąga za sobą kolejne, które szybko tworzą lawinę zwaną 'bt' na pewno bym poległ.
  • 447 / 19 / 0
cieszę się, że nigdy nie mam zjazdów ze stymulantów :) najwyżej gorszy humor parę dni po braniu - czy to amf, czy metkat itd.
grzyby + metkat były idealne
podobnie lsd + mdma

sadzę się na grzyby + mefedron, zapewne pójdzie niedługo
no i sam mefedron, niedługo obadam substancję, ale tylko oral - jakoś opisy donosowo to nie mój typ fazy...

poza tym taki bt też może mieć jakąś wartość samą w sobie
  • 19 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: qqqqq »
Chcę spróbować mixu: ok. 1,7 ml GBL + 170mg mefedronu (donosowo).
Czy ktoś wczesniej próbował tego połączenia ? Czy jest ono teoretycznie bezpieczne?
Jeśli ktoś z Was próbował to w jakich dawkach?
  • 447 / 19 / 0
gbl + amf, gbl + metkat to wspaniałe :heart: kombinacje, więc i tu się pewnie nie zawiedziesz

niebezpieczeństwa nie ma, ale nie przesadzaj z dolewaniem gbl, po euforycznych stymulantach łatwo stracić kontrole, ja na metkacie straciłem i dolewalem do oporu i sie skonczylo urwanym filmem, drgawkami i rzyganiem :finger:
  • 1205 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
170mg snortem? bawiles sie juz wczesniej z mephem? bo jesli nie to jest to zdecydowanie za duzo...

ogolnie gbl z mephem bardzo fajnie sie komponuje i zreszta narazie slyszalem same pozytywne opinie o tej mieszance... 1.7ml chyba ok ( zalezy od tolerki ) tylko te 170mg przemysl... no chyba ze wiesz co robisz / wiesz z doswiadczenia jak dziala taka ilosc...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.