4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 46 / / 0
ohh jakie to kuszące ale ja mam inna propozycje ja ci mogę moim prąciem wetrzeć :D
  • 51 / 1 / 0
Ziomek dlaczego gardzisz jakąś metodą aplikacji? Nigdy czopka nie dostałeś jako dziecko? Twoja odpowiedź jest co najmniej nie na miejscu.
  • 481 / 6 / 0
Lusia i Florek i reszta dzieci słuchajta! To niezdrowe czynnosci ktore sa moralnie złe i fyzycznie jak i psychicznie bardzo szkodliwe wiec nikt na tym szacownym forum reki do tego nie przyłozy a tym bardziej ze srodek ktory wymieniany i pozadany jest w tym momencie przez was gdy to czytacie juz byc moze jest 'unlegal' i namiary to my mozemy podac do psychiatry lub terapeuty dla młodziezy z problemami psychicznymi i uzaleznieniami co najwyzej :finger:
Co to infolinia DLA GOWNIARZY jakas sie zrobiła,ile zazyc co na debiut i dawkowanie? Najlepiej po 120 baranow o sciane powinno was dobrze zrobic + Florek postuka was i siebie swoim praciem po czole i odjazd bedzieta mieli prawie na ksiezyc :nuts:

A tego typu wypowiedzi jak ten cytat ponizej potwierdzaja dobitnie ze forum w takiej formie moze byc niebezpieczne,ludzie sa za głupi na 'takie' rzeczy niestety. Na wiekszosc rzeczy sa za głupi zreszta a jezeli chodzi o dragi to ja jestem zdania ze nie ma kozaka ciekawiaka ktoremu by sie spodobały i nie skopaly by go potem mocniej czy troche mniej mocniej. A moderatorzy tez powinni reagowac na takie posty bo odpowiedz pewnie by padła tutaj jak nie dostała na priv. juz dawno pare adresow sklepów. I to jest cos nie tak ze pozwalacie na takie rzeczy ale moze sie nie znam bo dopiero byłoby na czerwwono gdyby ktos adresy tutaj wkleił. To post z adresami bylby na czerwono nie? Kurwa zgroza :kotz:
lusia53 pisze:
tak czytam i czytam...i tak zachwalacie ten mefedron ...ze mam chec sprobowac. Skad go zamawiacie? Podajcie jakies wiarygodne namiary , bylabym wdzieczna :)
  • 41 / / 0
Teraz powinno się pojawić "... a tak poza tym to wypierdalaj do szkoły..." :-D
  • 5299 / 104 / 0
A wy kurwa co se wyobrażacie ;] ?
  • 1069 / 12 / 0
pilotpete pisze:
Ziomek dlaczego gardzisz jakąś metodą aplikacji? Nigdy czopka nie dostałeś jako dziecko? Twoja odpowiedź jest co najmniej nie na miejscu.

spróbuj wetrzeć mefa w dziąsła a potem przeczytaj swój post i sie zastanów czy miał on sens %-D
i przyzwyczaj sie do tego typu odpowiedzi bo to H ...
  • 1 / / 0
Jestem Jachu, piszę z konta mojego kumpla - Wysa.

Co do moich spostrzeżeń odnośnie mefedronu. Jest to gówno. Wsypałem do małej ilości coli 0.4 i wypiłem 3/4 tego, następnie wciągnąłem jednego dość grubego szczura, i resztka poszła w coli. Byłem bardzo pobudzony, miałem tiki, których nie dało rady opanować. Poza tym byłem agresywniejszy. Stan ten trwał ok. 2 godziny, następnie zwała niesamowita, przy czym nie mogłem spać. Wyda to się zabawne ale co pół godziny musiałem lecieć się wypierdzieć w kiblu. Nie polecam, szczególnie że człowiek ma ochotę brać więcej a ten syf łatwo przedawkować. Ogólnie wyjdzie że wsypałem tego w siebie nie całe 0.5 g... Dość spora dawka jak na pierwszy raz imho ^^
Uwaga! Użytkownik Wys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 809 / 15 / 0
dzień dobry, jestem uzależniony i z chęcią odpowiem na wszystkie pytania dotyczące MEFY ; /
  • 353 / 1 / 0
hmmm...mialem grama krysztalu 'z czworka'
zarzucam 150 oral...bylo calkiem milo sympatycznie ale qrwa totalne zawiedzenie, lajtowo na mase, totalnie odmiennie od powszechnych opowiesci o efektach mefa:/
po godzinie puszcza no to 80 sniff...15minut poprawy sytuacji ale ciagle bez rewelki
i na tym niby mialo sie skonczyc...ale sie wqrwilem i zaczalem sniffowac
i w 6h poszedl caly giet haha (to nie przegiecie?:/)
(na koncu rownoczesnie sniff + polkniecie kapsulki znowu...to zmienilo jedynie tyle, ze przez 5min walczylem z haftem lol, ale wygralem)

ale bez kitu nad wyraz dziwny lajt...ja rozumiem, ze dawki praktycznie progowe, ale ze cisnienie mi cos poszlo do gory to zaczalem czuc dopiero po trzecim sniffie, serce tez praktycznie malo kiedy dawalo o sobie znac (moze minimalnie przyspieszalo gdy sniffy zaczynaly dzialac lol)
teraz tez niby powinienem miec jakies mega chÓjowe zejscie, a tu ogolnie ok, serce w normie, czuje tylko delikatnie czaszke i ucho ze cisnienie wraca do normy

lol, ocb?

to wina tak malych dawek (ale poza 2ma pierwszymi to potem juz na oko wiecej ladowalem) ?
jestem mutantem?
gluty alergiczne wchlonely wiekszosc mefa:P
2C-E jedzone przedwczoraj?

jakie dawki byscie radzili przyswajac next time?
i jak ktos by mogl to bede wdzieczny za namiar na pm na jakies aktualne pl zrodlo mefa poza czworka bo urlopuja
  • 82 / 5 / 0
eis pisze:
dla mnie oral to strata towaru straszna

co do IXI - urban legend, tak jak usmażone dziecko i coca-cola IV
Bo ja wiem, czy strata? Co kto woli. Ja przykładowo nie cierpię podania przez nos- spływ jest tak ohydny, że się odechciewa żyć. A na deser potrafię się potem krwią zalać. W ogóle, to chyba metoda dla tych, co wolą naspidowanie od euforii- bo przynajmniej w moim przypadku oralnie jest jej dużo, dużo więcej :*) W ogóle to polecam kupić puste żelatynowe kapsułki i tam sypać mefa, jak ktoś lubi oral- nie osadza się tak bardzo w buzi.
O IXI to chyba w "Mistykach i Narkomanach" było, ja słyszałam też o wódce dożylnie i o lotach po Deprimie, hahaha :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.