4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 60 / 2 / 0
Kolega wczoraj jeszcze srał na czarno tak nam mówił a dzisiaj mówi że czuje sie jak nowo narodzony. Nie bolą już go nerki, sika na normalny kolor sra też już normalnie zaczął więcej ogólnie sikać. Niestety jeden z naszych kolegów wyjechał i nie mamy dostępu do mefedronu. Dzisiaj miałem mieć fresha ale postanowiliśmy z innym kolegą zjeść sobie troche Thiocodinu... ale to są opiaty wiec nie bd pisał bo nie ten dział. Poleciłem temu koledze z nerkami nie solić, pić napary z pokrzywy i skrzypu no i witamine C w googlach znalazłem że takimi sposobami dba sie o nerki. Boje sie o niego troche ale idziemy w środe znowu walić w nochy ale nie czysty mef tylko koko cherry ze smarta, mam nadzieje że nic mu sie nie stanie ale jak i tak z nim nie pójdziemy to sam se walnie w nocha a to już wole iść z nim i jak by co mu pomóc. Dziwią mnie wasze dawki, ponieważ czytałem że ktoś chciał doustnie 150mg brać, ktoś mu poradził to zrobić donosowo, ale dla mnie to by było mało ja musze mieć zawsze donosowo 250mg mefka. Raz w życiu sniffnąłem 500mg i to był hardcore nie mogłem sie opanować początkowo myślałem że odpływam a potem wgl brak opanowania tak mnie nosiło. Jeszcze raz pytanie czy ktoś w trakcie działania mefedronu sikał na ZIELONO?? taki jasny zieleń. I ktoś inny pisał że w trakcie działania mu nerki nie pracują bo pije i nie sika wgl to możliwe??
  • 809 / 15 / 0
dla mnie oral to strata towaru straszna

co do IXI - urban legend, tak jak usmażone dziecko i coca-cola IV
  • 1 / / 0
Dla mnie to jest super, tyle ze bez samokontroli to bida będzie...
Zejścia jak dla mnie wcale. Troszkę nieprzyjemny ten aromat który się utrzymuje dobę po na całym ciele.
Euforia lepsza od koksu. I strasznie wykręca twarz przy nosku.
  • 46 / / 0
Mam pytanie dotyczące wcierania mefy w dziąsła,ponieważ nigdy tego nie robiłem i prosił bym o udzielenie pomocy ;] gdzie,jak,co itp.I czy wszystkie inne specyfiki się wciera tak samo czy kazdy inaczej ?

Z góry dzięki i PoZdRaWiAm :-D
  • 1169 / 16 / 0
najlepiej klepie jak sobie wetrzesz w odbyt
  • 46 / / 0
ohh jakie to kuszące ale ja mam inna propozycje ja ci mogę moim prąciem wetrzeć :D
  • 51 / 1 / 0
Ziomek dlaczego gardzisz jakąś metodą aplikacji? Nigdy czopka nie dostałeś jako dziecko? Twoja odpowiedź jest co najmniej nie na miejscu.
  • 481 / 4 / 0
Lusia i Florek i reszta dzieci słuchajta! To niezdrowe czynnosci ktore sa moralnie złe i fyzycznie jak i psychicznie bardzo szkodliwe wiec nikt na tym szacownym forum reki do tego nie przyłozy a tym bardziej ze srodek ktory wymieniany i pozadany jest w tym momencie przez was gdy to czytacie juz byc moze jest 'unlegal' i namiary to my mozemy podac do psychiatry lub terapeuty dla młodziezy z problemami psychicznymi i uzaleznieniami co najwyzej :finger:
Co to infolinia DLA GOWNIARZY jakas sie zrobiła,ile zazyc co na debiut i dawkowanie? Najlepiej po 120 baranow o sciane powinno was dobrze zrobic + Florek postuka was i siebie swoim praciem po czole i odjazd bedzieta mieli prawie na ksiezyc :nuts:

A tego typu wypowiedzi jak ten cytat ponizej potwierdzaja dobitnie ze forum w takiej formie moze byc niebezpieczne,ludzie sa za głupi na 'takie' rzeczy niestety. Na wiekszosc rzeczy sa za głupi zreszta a jezeli chodzi o dragi to ja jestem zdania ze nie ma kozaka ciekawiaka ktoremu by sie spodobały i nie skopaly by go potem mocniej czy troche mniej mocniej. A moderatorzy tez powinni reagowac na takie posty bo odpowiedz pewnie by padła tutaj jak nie dostała na priv. juz dawno pare adresow sklepów. I to jest cos nie tak ze pozwalacie na takie rzeczy ale moze sie nie znam bo dopiero byłoby na czerwwono gdyby ktos adresy tutaj wkleił. To post z adresami bylby na czerwono nie? Kurwa zgroza :kotz:
lusia53 pisze:
tak czytam i czytam...i tak zachwalacie ten mefedron ...ze mam chec sprobowac. Skad go zamawiacie? Podajcie jakies wiarygodne namiary , bylabym wdzieczna :)
  • 41 / / 0
Teraz powinno się pojawić "... a tak poza tym to wypierdalaj do szkoły..." :-D
  • 5299 / 104 / 0
A wy kurwa co se wyobrażacie ;] ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.