4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 13 / 1 / 0
ja tak robilem ale do ustnie rozpuszczone w wodzie chyba ze 250 mg no i wjazd byl tak silny ze validol i magnez dopiero troszke uspokoil moje serce ale euforia nie do opisania apogeum 1h cala jazda z 1,5 h ogolnie zajebiscie ale bez wagi nie polecam na oko robic porcji bo mozna przesadzic jak w moim przypadku .
  • 98 / / 0
JohnyXX pisze:
z tego co wiem wydala potem i moczem - inny zapach potu.

A co myslicie, o przyjeciu mefedronu samemu np w domu?

Zawsze bralem na imprezach,z kumplami,nigdy nie mialem ciagow.

Teraz pierwszy raz przyjebalem 140mg donosowo sam w domu - i jest naprawde dobrze - nie brakuje mi nawet kogos do rozmowy - starca mi gra + muzyka.
Odpowiedni klimat robi dobrą robotę. Najlepiej jednak, jak już w domu, to chociaż z jedną osobą. Chociaż samotne upierdolenia też były fajne. Muzykaaa, gdy nikt Ci nie zawraca dupy - mniam. A jak się wtedy super gra na gitarze. Muahaha!
  • 2497 / 49 / 0
Wlasnie zrobiles pierwszy krok na drodze do stania sie cpunem-nolajfem, zastepujacym internetem, mefedronem i masturabacja kontakty towarzyskie :D
Jeszcze masz szanse, tylko musisz jak najszybciej wyjsc z domu! Pamietaj, nie ma czasu! ;p
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 119 / 2 / 0
Od dłuższego czasu kupuję "ryż" od pewnego sprzedawcy, kryształ jak najbardziej OK, tylko zastanawia mnie jedna kwestia.

Wszyscy(?) tutaj znamy zapach mefedronu(kryształ pod wpływem temperatury i wilgoci zaczyna wydzielać nikłą, specyficzną woń) więc chcę zapytać czy ktoś spotkał się z zapachem jakby... "morskim". Tak, tak przy kruszeniu dokładnie czuję wyziew wody, morza, nie umiem tego dokładnie opisać, ale zupełnie nie przypomina mi to swądu kryształu, ktróry wcześniej używałem.
  • 481 / 5 / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
Wlasnie zrobiles pierwszy krok na drodze do stania sie cpunem-nolajfem, zastepujacym internetem, mefedronem i masturabacja kontakty towarzyskie :D
Jeszcze masz szanse, tylko musisz jak najszybciej wyjsc z domu! Pamietaj, nie ma czasu! ;p
i tak usiadzie predzej niz myslisz :diabolic:
I moze na maila mi odpowisz co? :#:
  • 2497 / 49 / 0
Wydaje mi sie, ze czujesz zapach metyloaminy. Odnajdujesz tam nutke zdechlej ryby(najbardziej sledzia), polaczonego z lekkim szczurem i z drobna nutko kiszonych ogorkow?
Morsko, ale bez sledzia, pacjhnie siarczek dimetylu, ale nie wiem, skad mialby sie znalezc rozne sposoby na synteze mefedronu i sprobowac wyszukac z substancji przewijajacych sie w tych procesach czegos, co by morsko pachnialo. Informacje mozesz znalezc w interneie w wiekszosci.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 119 / 2 / 0
Nie wąchałem szczura, nie ma tam też nic ze śledzia i z ogórków.

Nie mam pojęcia dlaczego ma taki zapach, ale zdecydowanie inaczej daje niż poprzednie kryształy.
  • 388 / 3 / 0
Czy mefedron wpływa na układ nagrody tak samo silnie jak mocne opiaty? Chodzi mi o to czy może powodować trwałe psychiczne lub fizjologiczne działanie zmieniające jego działanie.
  • 1931 / 316 / 0
revolutionaction pisze:
Czy mefedron wpływa na układ nagrody tak samo silnie jak mocne opiaty? Chodzi mi o to czy może powodować trwałe psychiczne lub fizjologiczne działanie zmieniające jego działanie.
podbijam
  • 220 / 11 / 0
moje początki z mefem to głównie żeniony towar z koko, ale ostatnio przez zbliżającą się delegalizacje zamówiłem gramik hehhh raz mi wystarczy bo przez delegalizacje nie ma opcji żebym się wpierdolił :D chłopaki z info pewni???
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.