4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 350 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Flashback »
Pandemonium pisze:
"Mefedron" to do kurwy jebanej nędzy rodzaj męski! Żadna kurwa mefka.
Ejj spokojnie "po co te nerwy, po co te kwasy ,po ta nienawiśc" (cytat ze znanego większości filmu :D) ?
Każdy woła jak mu wygodniej ,ja jeżeli mam ochotę to sobie mogę wołać jak chcę ,nie rozumiem ,czemu się tak burzysz. Eeee no w sumie teraz już zrozumiałem ciśnienie %-D "jak tak to przepraszamy %-D "

Ps. A tak w ogóle to można przyjarać 4-mmc ? bo nie znam się na tym zbyt a z checią bym sprobowal.
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2010 przez Flashback, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 627 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: pillmann »
Pandemonium pisze:
nie ma co się spinać ale mnie też to irytuje %-D
"Fortune favors the bold."
- Virgil, Aeneid X.284

"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein

"Whatever people say I am, that's what I am not"
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
pillmann pisze:
Pandemonium pisze:
nie ma co się spinać ale mnie też to irytuje %-D
Wynika to z tego, że w skrócie się pisze mef, w dopełniaczu mefa. "Kupiłem gram mefa". Więc jak czytał to jakiś nieznający tematu nalfabeta to mu się mogło wydawać, że to jest "ta mefa". Polska język trudna język.
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 104 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pandemonium »
Sry, po prostu nie potrafię ogarnąć skąd wzięła się ta "mefa" ;) Przecież to mefedron, nie mefedryna. Nie dość, że ten skrót nie jest "poprawny językowo" to jeszcze kojarzy mi się z tępymi grzejniko-dresiarzami, którzy w 4-mmc znaleźli sobie alternatywę dla wpierdalania piko i łatwiej im się przerzucić z "mety" na "mefę" niż na "mefa", bo zmiana rodzaju z żeńskiego na męski jest dla nich zbyt skomplikowanym zabiegiem językowym. No ale no offence ;)

Co do palenia, kiedyś bodajże MB wspominał o paleniu freebase. Palenie HCl może być zgubne w skutkach dla Twoich płuc.
Uwaga! Użytkownik Pandemonium nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 350 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Flashback »
podejrzewam ,że jarany mefik to by było pierdolnięcie na miare cracka %-D oczywiscie moge sie mylic ,tylko teoretyzuje.
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / / 0
o mamo! już było pisane 1000 razy, że mefedronu się nie pali!

Miałam nie brać mefa, ale naszła mnie ochota nie do opanowania:/ I tu rodzi się pytanie: czy ktoś z biorących mefa jest na jakiś ehh antydepresantach? Jak działa mef na fluoksetynie? Jakieś przeciwwskazania? A może w ogóle nie działa?
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2010 przez LucyintheSkywithDiamonds, łącznie zmieniany 1 raz.
"Im wyżej się wznosimy tym mniejsi wydajemy się tym co nie umieją latać." F. Nietsche
"Lepiej być władcą w piekle, niż służyć w niebiosach". J. Milton
  • 53 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: rev »
Dobra sytuacja krytyczna :/

CHcialem sobie stestowac mefa wersja oral. Zapakowalem do kapsy jakies 280 mg i polknalem. Moja kobieta pracuje w klubie na barze i ogolnie miala wrocic okolo 1 wnocy wiec stwierdzilem ze do tego czasu juz bomba zejdzie i nie pozna. Nie to ze nie moge sobie zazywac uzywek, ale moze byc zla troche na mnie ze wale sam siedzac w domu :/ Przed chwila dostalem telefon ze nie ma ludzi, zamkneli bar i do poltorej godziny bedzie w domu. Mysle sobie kurwa pieknie. zjadlem kapse 30 minut temu. Chwile przed kapsa ojebalem 0,4kg warzyz z patelni mocno polanych oliwa z oliwek.

I teraz co zrobic zeby zminimalizowac bombe? rozuzmiem ze wkrecac sie zacznie za jakies hmmm 30 min? moze pozniej przez ta oliwe.

Co myslicie? hehe, a mialem sie z nia nie klocic ;)
  • 102 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: wieslawinho »
[quote="rev"]
Dobra sytuacja krytyczna ]

chyba jedynym raunkiem bedzie zie wyrzygac :P
Uwaga! Użytkownik wieslawinho nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: rev »
Ogolnie oliwa zrobila chyba swoje. Tak mi sie przynajmniej wydaje, ze wolniej jest to podawane do organizmu. Faza juz jest, ale jest mila, lekka, przyjemna, na takiej moge ja przyjac, choc pewnie i tak pozna ze cos nie tak. Kwestia tylko taka, ze jutro do pracy, a to ze nie bylo pierdolniecia oznacza wolniejsze wchlaniaine, dluzsze, czyli dluzsza bomba. ALe coz ;)

Myslalem o rzyganiu, ale zaniechalem ;)
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: adx »
hmm.. mój 1 i ostatni raz z mefem (mix z THC i wódką; zażyta dawka? to jest dobre pytanie..): długo, długo nic potem JEB!! i gleba, "hard bzzzzz chemiczna rozpierdziucha!!", chaotycznie-losowo-zmienne ruchy głowy i oczu [kilka na sek nawet], cos ala drgawki, mega lęk i niepokój, szybki oddech, wysokie ciśnienie.. dopiero gdy mnie uspokoili (chwała im za to) zaczęła się spoko euforyczna bania z odkrywaniem na nowo świata.. ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.