4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 171 / / 0
A mi się wydaje, że jego najpopularniejszy, jak dotąd, następca- 3mmc -jest znacznie gorszy....
Takie moje subiektywne zdanie po dwóch miesiącach używania :c
  • 35 / 1 / 0
szczękościsk no jest. nie zgodzę się, że 3mmc robi gorszy. po wyćpaniu ćwiartki 3mmc i tak było lepiej niż po jednej ~120 mg kresce mefa. ciśnie w każdym razie mocno, dobrze uzbroić się w gumy :) do stosunku z mefistofelesem.
ErgoLeon z BiedAkotanem w 1 skuadalisię DOM ku.
co-zkim-kiedy-ile-jak-ukogo-aaamożegdziewkońcu?
pocodlaczegotoskądtu? :rolleyes:
kosmetyki, tiki. filmiki, sprzęt turbo, szczepionki.
fikimikiza burzenia rozsądku.
dziurawe gumki... autopionki.
  • 33 / / 0
Mi się po mefedronie odstępny między zębami zrobiły, strasznie niszczy to żeby.
Coś się kończy, coś się zaczyna.
  • 38 / 1 / 0
matixon pisze:
Mi się po mefedronie odstępny między zębami zrobiły, strasznie niszczy to żeby.
Niszczy zęby, bo ma odczyn mocno kwasowy i rozpierdziela szkliwo, pod żadnyum pozorem nie myjcie po tym zębów, bo pogorszycie tylko sprawę.
Od dzisiaj wszystko oprócz narkotyków.
  • 3449 / 121 / 8
WTF człowieku? Jak higiena może pogorszyć sprawę?
  • 180 / / 0
fluor?
  • 1520 / 72 / 0
Chyba że tego mefedronu sobie na szczotkę nasypiesz zamiast pasty i zaczniesz po dziąsłach napierdalać.
@up fluor?
tekst powyżej =/= prawda
  • 180 / / 0
To ja się pytam chyba.
  • 438 / 6 / 0
to zamiast mefedronu jedz 3-FMC, wzmocnisz szkliwo %-D
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 38 / 1 / 0
Czeslaw pisze:
WTF człowieku? Jak higiena może pogorszyć sprawę?
Ano tak człowieku, że ścierasz resztki osłabionego szkliwa szczoteczką do zębów. Nawet po zjedzeniu truskawek dentyści nie zalecają mycia zębów, a tylko dobre wypłukanie. Umyć możesz dopiero 30 min po tym wypłukaniu, a mówimy tutaj o lekko kwasowych truskawkach, a nie substancji chemicznej czyniącej w jamie gębowej istny rozpierdol.

Reasumując higiena tak, ale z głową. Inaczej pogorszysz tylko sprawę.
Od dzisiaj wszystko oprócz narkotyków.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.