4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 481 / 5 / 0
a mi najbardziej ze wszystkich smakuje niebieski powerade :rolleyes:
  • 124 / 2 / 0
Ktoś tam pytał o wysypkę. Ja miałem, na dystalnych częściach ciała wysypkę. Ba, nawet zrobiłem sobie badania krwi w owym czasie, wyszedł miobniżony hematokryt, obniżona hemoglobina - 0,3 poniżej wyniku referencyjnego ale zawsze. Reszta w normie. Dodam że ostatnie badania krwi robiłem sobie miesiąc temu i w nich wszystko wyszło ok. Czułem się ok, żadnych innych rewelacji poza tą jebaną wysypką nie uświadczyłem, a no może tylko to że lekko mi obrmiał nadgarstek (?) i po mefieniu utrzymują się u mnie jakieś dziwne dziwne miejsca, jakbym miał żylaki. Np popękane naczynka na klatce pierrsiowej, kostkach itd. Ma tak ktoś ?
  • 481 / 4 / 0
u niektorych sie zdaza,to od cisnienia podwyzszonego. Jezeli ktos ma kłopoty ze swoim to moga byc takie skutki uboczne. Dlatego powinno sie stosowac malutkie dawki benzo pomiedzy aby zbic cisnienie i uspokoic serce a i sa leki na pekajace naczynka i jakies tego typu dolegliwosci. Kumpel to bierze i mowi ze spoko ale jemu zaczely jezcze w te upaluy puchnac stopy i to tez moze byc 'TYM spowodowane. Bierze lek bez recepty 'Pelethrocin' dwa razy dziennie i ustapuja te przykre rzeczy a lek nie ma interakcji z czymkolwiek wiec jest bezpieczny ;-)
  • 2012 / 83 / 0
Ja tez zauwzylem popekane naczynka, na klacie i na bicepsach takie male siniaki sie porobily.
  • 2775 / 39 / 0
Uzupełnij dietę w wit. C- poprawi stan naczyń krwionośnych, poza tym działa jako przeciwutleniacz i może w pewnym stopniu zmniejszyć skutki uboczne mefa
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 2 / 0
BrightestStar pisze:
Uzupełnij dietę w wit. C- poprawi stan naczyń krwionośnych, poza tym działa jako przeciwutleniacz i może w pewnym stopniu zmniejszyć skutki uboczne mefa

Tak właśnie zrobiłem, poprawiło się. To tłumaczy także spadek hemoglobiny we krwi. Z tego co pamiętam witamina C poza tym że sama jest antyoksydantem bierze udział w odtwarzaniu witaminy E, która broni integralności błon komórkowych i jest integralnym składnikiem (wraz z selenem) erytrocytów peroksydazy glutationowej, będącej drugą linią obrony przeciw wolnymi rodnikami. Ponadto witamina C poprawia wchłanianie żelaza w znacznym stopniu, stąd mogła się wziąć niedokrwistość. Warto też suplementować magnez. Pomijając jego pozytywny wpływ na serce i układ naczyniowy, pamiętam że pełni on jakąś tam rolę w "procesie aktywacji" witaminy C, nie pamiętam jednak w którym momencie dokładnie. A i jak suplementujecie witaminę C to nie jedna tabletka na dobę, gdzieś 3 rutinoscorbiny 4 razy na dobę przez 2 tygodnie powiinno być ok, w małych dawkach kwas askorbinowy kiepsko działa.
  • 1 / / 0
Ale piszesz, jak lekarz! ;)))
Ja po wczorajszym 0,25 ma jakieś jakby wybroczyny w zgięciach pod kolanami i w zagłębieniu łokcia. Ale naprawdę są widoczne, takie pająki czerwono-fioletowe. Miał ktoś?
  • 858 / 50 / 0
Koleżance, która ostro przesadza przestały poprawnie pracować nerki, przepłukali ją kroplówką, dali antybiotyk i wyszła ze szpitala, kupiła dyszkę :wall:
  • 2775 / 39 / 0
Widać, że mocno ją pojebało. Darwinizm znów rusza pełną parą. Selekcja naturalna niech czyści społeczeństwo. Przed delegalizacją jeszcze wielu osobom stanie się duża krzywda. Bo wg niektórych to trzeba wjebać tego jak najwięcej, póki tylko jest. Bez względu na konsekwencje. Patologia
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 4 / 0
rrd pisze:
Koleżance, która ostro przesadza przestały poprawnie pracować nerki, przepłukali ją kroplówką, dali antybiotyk i wyszła ze szpitala, kupiła dyszkę :wall:
W jakim sensie przestały pracowac poprawnie? A jakie miały objawy?
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.