4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 488 / 60 / 0
Aha i po tym "mefie" bo do konca nie mam pewnosci czy to bylo to nie mioalem objawow typowo ketonowych jak po 3mmc czy pencie czyli: nie mialem zimnych dloni, byly cieple. Wacek sie nei skurczyl, byl normalnych rozmiarów tylko lekka dętka ;p

Aha i jest w postaci igieł
  • 130 / / 0
4 mec ;)
  • 113 / / 0
Nie ma opcji , zobacz na dawkowanie i długość działania , 4 mec by go nawet nie smyrnął.
  • 742 / 9 / 0
W postaci igiełek to bym "mef modyfikowany" nie wiem co to jest dokładnie po tym jak była delegealizacja w 10tym. mefa prawdziwego masz w pałeczkach przezroczysto żółtych lub puder ale wtedy to się nie da określić co to jest.
  • 1857 / 70 / 80
mef modyfikowany to był właśnie 4-MEC.
  • 742 / 9 / 0
Hmm.. to dla mnie ten 4-MEC bardziej zbliżony jest do mefa niż 3mmc, chociaż kurwa też ciężko mi oceniać, bo jednak biorąc opio w ciągu to nie do końca można określić działanie substancji.

Powiedzcie mi, widzieliście w WWA mefa? Tylko proszę o odpowiedź osoby, które brały w 2010 lub wcześniej, bo "mef" to jest dostępny, ale mef już nie :) Z czystej ciekawości pytam czy jest w ogóle sens próbować szukać. Jakby co to chodzi mi o kryształ pałeczkowaty, bo z pudrem to nigdy nie wiadomo.
  • 1857 / 70 / 80
Ja tylko raz dostałem trefnego mefa i z opisów wszystko sie zgadza że to był 4-MEC. Też bym powiedział że bardziej zbliżony w działaniu do masła niż 3-MMC.

Co do twoich pytań to już kilka razy na nie odpowiadałem na forum lol.
Tak widziałem, tak potwierdzam że to oryginał, tak samo przed delegalizacją jak i po, ostatnio w grudniu w klubie kupiłem sort o tej samej mocy jak przed delegalizacją. I do tego w ładnych grubych kryształach.
  • 8 / / 0
Małopolska,miasto 100tyś. Jest "mef" po 70 ale od razu widać że to 3-MMC i to żenione... Oryginału albo chociaż 4-meca od dawna, nie ma :(
  • 113 / / 0
Wkurwić się idzie , człowiek raz na ruski rok chce przypierdolić starego dobrego mcata a tutaj nawet znajomi mają tylko 3mmc/pentedron.
Ręce opadają , ale ja rozumiem bo po chuj ciągnąć coś zza granicy skoro można kupić 2kg 3mmc które jest legalne a ludzie i tak to wezmą i tak.
  • 3899 / 242 / 13
mcat to nie mef kolego...
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
Newsy
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.