Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 133 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cough »
jakieś 2 h po mefie musiałam wziac tramal bo cała obolała byłam. I po tych 300mg czułam sie naprawdę dobrze.
love wd

yo, ninja, go !
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: telos »
a jak wypada miks mefedron plus metylon?
  • 481 / 5 / 0
Chujowo,lepiej oddzielnie kosztować tych zacnych substancji :-D
  • 383 / 6 / 0
Planuje takiego miksa: metkat + mefedron + benzo + thc + duuużo kodeiny (ok 900 - 1050mg). Może ktoś podpowie kolejność? No i czy ewentualnie zejście chodziarz będzie przyjemne :cheesy: ?
adhsive@safe-mail.net
  • 809 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: eis »
adhesive pisze:
Planuje takiego miksa]metkat + mefedron + benzo + thc + duuużo kodeiny[/b] (ok 900 - 1050mg). Może ktoś podpowie kolejność? No i czy ewentualnie zejście chodziarz będzie przyjemne :cheesy: ?
Uważaj na miks met+mef, ogólnie w kodeine jesteś wjebany z tego co czytam tak? Jakie benzo chcesz i w jakich odstępach czasowych?Kodeina z mefedronem to zajebiste połączenie.
Mef z kotem chcesz oral czy w pompie ?

Ja bym zrobił tak :
(wyjebałał bym w pizdziec metkat z tego zacnego miksu)

-0.00 +/- 600mg (albo i więcej jeżeli koda Cię nie robi tak jak trzeba) + sniff mefedronu
-1.50 powinno być już dobrze, więc idealny czas by na czilu spalić THC
-3.00 mef zapewne zacznie schodzić, a Tobie pewnie będzie chciało się spać więc
-3.?? kodeina + jebnij sobie benzo

Możliwe, że w złych odstępach czasowych to napisałem no ale
jest

ejS
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Ja bym to rozciągnął na cały dzień i noc ;)
Ostatnio tak zrobiłem i było: "o! kurwa!" ;-)
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 282 / 9 / 0
Wczoraj poszło na spróbowanie 4-ho-met 30mg + gbl (nie wiem ile bo nie pamiętam ale raczej 2ml co 1,5-2h)+mef w ilości ok 600mg. Powiem tak, 30min po wrzuceniu hometa zaczyna się falowanie ścian, przedmiotów, po 60min zatracenie poczucia czasu, miejsca. Potem totalny nie ogar nie wiedziałem czy wstać, srać, lewitować. W głowie totalna pustka zero myśli, nic zawieszony w przestrzeni. Chodzenie do kibla było czymś tak wtórnym, że wydawało się iż to jest jakaś niekończąca się pętla. Gdzieś po 3h od rozpoczęcia, nastąpiło najgorsze, natłok myśli o "byłej" i depresja w rozmiarze makro. Myśli były tak głupie: "powiem jej to co myślę i czuję, a potem niech robi co chce" , "muszę zadzwonić do niej teraz, bo fala goryczy zniszczy mnie". Ledwie resztkami IQ zdołałem się powstrzymać aby nic nie robić.
Pisane 4h po "mixie".
Ogólnie podsumowawszy gdyby nie depresyjny wjazd pod koniec to by było całkiem ok. Jedyna wada tego mixu zauważona jak dotąd to przy peaku hometa bardzo a to bardzo zwiększony poziom "nieogaru" w porównywaniu do samego hometa, praktycznie zero kontaktu z otoczeniem.
Piękna jest pogoda i słońce jest gorące
A ty mordo napierdalasz środki uspokajające
Za rogiem gdzieś się czai zagadka istnienia
A ty proszki napierdalasz na obniżenie ciśnienia
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
[quote="nautilus"]
Wczoraj poszło na spróbowanie 4-HO-MET 30mg + GBL (nie wiem ile bo nie pamiętam ale raczej 2ml co 1,5-2h)+mef w ilości ok 600mg. Powiem tak, 30min po wrzuceniu hometa zaczyna się falowanie ścian, przedmiotów, po 60min zatracenie poczucia czasu, miejsca. Potem totalny nie ogar nie wiedziałem czy wstać, srać, lewitować. W głowie totalna pustka zero myśli, nic zawieszony w przestrzeni. Chodzenie do kibla było czymś tak wtórnym, że wydawało się iż to jest jakaś niekończąca się pętla. Gdzieś po 3h od rozpoczęcia, nastąpiło najgorsze, natłok myśli o "byłej" i depresja w rozmiarze makro. Myśli były tak głupie]

Najs ;)
Ten dół zapewne po mefedronie, gdy schodził. Tak mi sie przynajmniej wydaje, biorąc to co napisałeś na logikę.

P.S. Bo mefedron ma jedną wadę najbardziej widoczną - czas działania.
Ostatnio zmieniony 09 marca 2010 przez Reez, łącznie zmieniany 1 raz.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 383 / 6 / 0
eis pisze:
adhesive pisze:
Planuje takiego miksa]metkat + mefedron + benzo + thc + duuużo kodeiny[/b] (ok 900 - 1050mg). Może ktoś podpowie kolejność? No i czy ewentualnie zejście chodziarz będzie przyjemne :cheesy: ?
Uważaj na miks met+mef, ogólnie w kodeine jesteś wjebany z tego co czytam tak? Jakie benzo chcesz i w jakich odstępach czasowych?Kodeina z mefedronem to zajebiste połączenie.
Mef z kotem chcesz oral czy w pompie ?

Ja bym zrobił tak :
(wyjebałał bym w pizdziec metkat z tego zacnego miksu)

-0.00 +/- 600mg (albo i więcej jeżeli koda Cię nie robi tak jak trzeba) + sniff mefedronu
-1.50 powinno być już dobrze, więc idealny czas by na czilu spalić THC
-3.00 mef zapewne zacznie schodzić, a Tobie pewnie będzie chciało się spać więc
-3.?? kodeina + jebnij sobie benzo

Możliwe, że w złych odstępach czasowych to napisałem no ale
jest

No niestety jestem "lekko" wjebany w kode. Jeśli chodzi o benzo to dość słabe bo sedam. Spróbuje jeszcze załatwić sobie morfinę, wtedy zrezygnuje z kodeiny i zajebie IV razem z kotem i mefem :o) Narazie czekam na wypłatę...
adhsive@safe-mail.net
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
Moda ostatnio na butylon (wiadomo dlaczego, jeden sklep dawał w bonusach) w każdym razie z tego powodu wszedł w moje posiadanie (2 raz, kiedyś kupiłem) i muszę wam powiedzieć, że zmiksowany z mefem działa bardzo fajnie, niecała setka b1 i ponad setka 4mmc wystrzeliła mnie w kosmos. Mniej gadatliwości trochę nieoagru, ale pozytywne jazda. Tylko strasznie szybko pikawa waliła.
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.