Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 144 / / 0
czy po mieszaniu mefedronu z alkoholem (niekoniecznie duże ilości, np. 2-3 piwka) zdarzał wam się urwany film ? Mam na myśli jedną wielką czarną dziure, znajomi mowia ze normalnie chodziłeś, rozmawialeś ze wszystkimi, ale Ty masz zupełnie zerwany film i w pewnym momencie następuje bum i znowu jesteś w rzeczywistości i wszystko kojarzysz.

Spotkal się ktoś z czymś takim ?
  • 204 / 4 / 0
To normalne. mefedron nie lubi się, za bardzo z alkoholem.
-Why do my eyes hurt?
-You've never used them before.
  • 54 / / 0
Czy ja wiem? Początkowo nie miałem chęci pić, gdy przyjmowałem mefedron. Były to właśnie ze 2-3 piwa przez noc. Po jakimś czasie jednak piłem nieco więcej czy to na lepszy sen, czy po prostu jakoś tak wychodziło w trakcie imprezy i nigdy nie zauważyłem, by film mi się urwał. Czułem się mniej odurzony niż normalnie po takiej samej dawce alkoholu.

Podobne sytuacje miałem, gdy już ostro przesadziłem z alkoholem i wtedy to właśnie sniff stawiał mnie na nogi, choć fakt, że film mimo wszystko się upierdalał.
  • 204 / 4 / 0
Pić przed a pić po sniffie, to dwie rożne fazy.
-Why do my eyes hurt?
-You've never used them before.
  • 54 / / 0
Tego akurat nie musisz mi mówić. Ale nawet, gdy schemat był: picie, sniff / sniff, picie, sniff, picie nie uświadczyłem urwanego filmu po 3-4 piwach. Wiadomo, jak wymęczysz organizm, to nic ci nie pomoże, ale te 3 głupie piwa u mnie nie dawały żadnego efektu i u moich znajomych też nie, więc nie wiem czy to jest tak, że 4-MMC nie lubi się z alkoholem. Trzeba zachować umiar i brać pod uwagę, że każdy organizm jest inny, ale to chyba podstawa.
  • 144 / / 0
Wiem, ze picie i mefedron i sam mefedron to dwie różne fazy, chodzi mi o różne reakcje mojego organizmu, raz mogłam wypić 3 piwka i mieć całkowicie urwany film, tzw. czarną dziure :-D a raz mogłam pić dość sporo (chociaz zazwyczaj nie lubiłam mieszania mefedronu z alkoholem) i wszystko pamiętać.

Btw. dawno nie trafiłam na dobry jakościowo mefedron, ewentualnie na taki, który oprócz zamulenia nie dawał mi kompletnie nic. Więc wolę zrezygnować z niego na rzecz innych substancji. Mocno stymulujących :cheesy:
  • 15 / / 0
miksy to porażka, ja zmieszałem alk(dużo)+koka(jakieś 0,3g) +trochę żółtego meffa(3 malutkie ścieżki) i się od 5 tygodni nie mogę odkręcić(zamroczenie jakby mózg nie nadążał za obrazem,lekkie zawroty, otępienie, problemy z koncentracja i pamięcią).Moi koledzy zażyli wtedy dokładnie to samo i nic im nie jest, a ja wciąż zdycham:( Także dajcie sobie spokój z mikasmi bo każdy organizm inaczej reaguje i niema reguły...
  • 116 / 1 / 0
o boze... ja to nei wiem airbus1 co Ty masz :D
ja robilem takie miksy nagminnie i nic mi nie jest ;) moze na ogol miales z czyms problem zdrowotny i przez to Ci wyszlo tak... zrob badania ;)
Uwaga! Użytkownik flashback2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
wszystkie mozliwe badania zrobione i nic...
  • 600 / 4 / 0
siema, dziś wieczorem mam zamiar zajebać około pół torby mefa, rozumiem, że jutro wieczorem mógłbym zarzucić 450mg dexa ;>? Tak, czytałem posty, ale z tego co wyczytałem chodzi jedynie o ciśnienie, nie ma innych przeciwwskazań?
Doświadczenie to to co osiągasz, kiedy nie osiągasz tego czego się spodziewałeś
ODPOWIEDZ
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).