4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Moja przygode ze stimami zaczalem jakos 2 lata temu, byl to czysty speed i faza bardzo srednio mi sie podobala, bylem na tamten moment stonerem xD lecz pare miesi pozniej pokusilo mnie z kolega z klasy by sprobowac kryształu. A wiec ogarnelismy ziomka i dał nam MDMA w krysztale... wtedy jesscze nie wiedzielismy co nas czeka. Najpiekniejsza euforia jaka pamietam, ta radosc do ludzi i ze wszystkiego, chodzenie jak po chmurkach. Ten okres cpania z kolega trwal okolo 2 miesie, bo po tym czasie stwierdzil, ze zbyt go to ciagne i sie boi o uzaleznienie wiec on wraca do ziola. No ja sam walil nie chcialem jeszcze jako nowicjusz wiec znowu wrocilem do intensywnego jarania z kolegą. Niestety po czasie zauważyłem że po ponownym paleniu zioła zacząłem mieć straszne schizy dziwne myśli przytłaczająca bardzo i wtedy stwierdziłem że ja nie będę palił bo źle na mnie oddziałuje tylko po prostu znajdę sobie kompana do walenia krychy. No i poznalem pewna dziewczyne ze szkoly, ktora kochala jarac i od czasu do czasu przyjebac. Na dzien dzisiejszy, zaluje że ją w to ciągnąłem, bo faktycznie wiecej tripow bylo 1g krychy i 1g ziola, robilismy oba. Niestety wszystko się musi kiedyś skończyć ij po prostu zakończyłem tą relację z tą dziewczyną, a w sumie to ona ze mna, bo miala trafic na odwyk zamkniety + jej chlop z ktorym ze mna go zdradzala siedzi w kiciu. Mozna powiedziec, ze zostalem wykorzystany emocjonalnie (robienie nadzieji w postaci chodzenia za reke, planowania przyszlosci itp) + finansowo, poniewaz rzadko chciala sie ona spotykac/wychodzic z domu o suchej mordzie, wiec czesto kupowalem ziolo i ją zapraszalem, bo wiedzialem ze to jedyny sposob na to by byc razem.
W kolejnym etapie kiedy zakończyłem relacje z tą dziewczyną napotkałem się na pewien kanał na telegramie o nazwie Silk (tak jak ta legendarna strona tak). Moim głównym problemem z braniem Krysi to było to Że nie wiedziałem co jest w środku tej substancji ponieważ Kryształ to bardzo Potoczna nazwa i żaden diler nie jest w stanie odpowiedzieć co w tym produkcie się znajduje. A więc ku mojemu zdziwieniu na silku można było zakupić 4mmc/cmc oraz 3mmc/cmc, kokaine, amfetamine i MDMA. Spodobalo mi się to ponieważ wiedziałem konkretnie z jaką substancją mam do czynienia i jak mogę się do niej przygotować. Spośród wszystkich stymulantow które próbowałem to mefedron kwalifikuje się na pierwszym miejscu ze względu na jego silną euforyczność. Na drugim miejscu dałbym metafedron ponieważ jest bardzo podobny do mefedronu tylko jest bardziej taki pod speeda niz eufo. W dalszej kolejności myślę że byłoby to MDMA, amfetamina I na samym końcu i wątpię że coś będzie niżej od tego klasyfikuje się alfa PVP. Totalnie zryta bania na drugi dzien, slowa sie wypowiedziec nie dalo, zlozyc sensownego zdania, tragedia. I te serce, ktore mi napierdalalo stalym tempem conajmniej 12godzin. Zjadlem wtedy 300mg w przeciagu paru godzin, a dzielilem na oko tak szczerze jakos po 20-30mg. Bo tak jak mowie, mialem 0.3g, ktore odebralem o 12:00, a o 3:00 juz tematu nie bylo, z tego co slyszalem to wysoka dawka w tak krotkim czasie dla osoby, ktora tego nigdy wczesniej nie robila. Tak jak mówiłem mefedron jest moim ulubionym katynonem Ze względu na jego empatycznąść i euforyczność. Z ciekawości jaki jest wasz ulubiony katynon i dlaczego?
Oraz jak wygląda wasza tolerancja i walka z nią? Ponieważ jestem stwierdzić że biarac mefedron Od ponad pół roku około dwa do trzech razy w miesiącu po 1 g moja tolerancja zmieniła się z ośmiu Kresak z grama na cztery kreski z Grama. Więc mozna powiedziec ze po pol roku stosowania tak rekreacyjnie, musze teraz brac 2 razy wiecej. A jak jest z wami moi drodzy? Czekam na odpowiedzi :)
Czesc. Czy nazywanie siebie psychonautą to ucieczka od bycia pospolitym ćpunem? :płacz: :cojest:
  • 1 / / 0
Ciekawie mi się to czytało bo mam dosłownie takie same doświadczenia, przemyślenia i ranking haha. mefedron top of the top na zawsze. Dla mnie najbardziej uniwersalny - na techno, domówkę i w domku na kanapie, sama i z kimś, zawsze działa jak marzenie. Klefa chujowa, metafedron przyjemny ale to nie to samo, ema w krysztale to cos pięknego ale na godzinkę a jak wezmę więcej to zjazd jest niestety nie do zniesienia (brainzapsy przez tydzień🙃), amfetamina nie robi dla mnie za dużo bo mam adhd, kokaina mnie nie kręci a alfa pvp to najgorsze co mnie w życiu spotkało. Kompletna odkleja i paranoja, byłam pewna że ochrona z klubu śledzi mnie aż domu, a potem dokładnie jak ty 12 godzin takiego napierdalania serca że myślałam że tego nie przeżyję.
Co do tolerki, to walę od dwóch lat mniej więcej raz czasem dwa razy w miesiącu i konsekwentnie zawsze gram starcza mi na całą noc (zarówno w domu rekreacyjnie jak i na mieście). Nie piję alkoholu i mef jest moją główną używką na wszelakich wyjściach i duzo bardziej lubię siebie i moje interakcje z ludźmi po nim niż po alko.
Są momenty (np. wakacje) kiedy walę częściej i również nigdy nie zauważyłam różnicy w tolerancji. Tak samo zjazdy, nigdy nie były dla mnie jakieś bardzo nieprzyjemne i nic się w tej kwestii nie zmieniło.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.