4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
W skrócie chciałam zbić kilka kg, snifowałam w piątek popołudniu , potem sobota rano nie rozkruszyłam dobrze kryształu bo bałam się domowników, wszystko na szybko ok 7 rano był fajny haj. Potem 15-17 ta ze znajomym + na wieczór. Nie przekroczyłam 0,5g. W sobotę piekły oczy ból kłujący przed snem ale nie skojarzyłam z tym i rano w niedziele też sniffowałam ale może 0,25.
Bolą mnie oczy może z pracy na kompie , dziś nic nie brałam,wczoraj piłam dużo wody. Czy mef mógł mi uszkodzić coś z oczami po 3 dniach. I w nosie mam jakieś dziwne grudki. Czy to minie? Czy iść na pogotowie okulistyczne. POMÓŻCIE
  • 3245 / 617 / 0
Ja też co ciekawe miałem kłujący ból gałki ocznej ostatnio, najgorzej przed zaśnięciem, to normalne że oczy się męczą, a po stymulacji kryształem normalne że nie wyczułaś momentu kiedy trzeba było odpocząć..........nie stwierdzę czy to uszkodzenie na etapie defektu chorobowego. ja na kilka sekund przykładałem sobie do zamkniętych oczu mrożone mięso, ale ja jestem kamikadze, nie mam na celu polecanie tego jako sposób.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 3 / 0
Co do grudek w nosie to dwa dni i powinno być ok, jeśli nie będzie to wtedy zacząłbym się martwić. Niestety pierwsze słyszę żeby kogoś oczy od tego bolały. Może przetarłeś sobie oczy ręką na której była resztka tematu?
  • 78 / 22 / 0
--
“The cost of sanity in this society, is a certain level of alienation”
― Terence Mckenna
  • 305 / 42 / 0
naduzywanie bk prowadzi do pogorszenia wzroku przez to ze zwieksza cisnienie w oczach
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.