Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 99 / 25 / 0
@Pingwino zależy gdzie ale w Barcy było ich kilka, poszedłem, pokazałem dowodzik żeby potwierdzić wiek, wbiłem do środka, zamieniłem cash na żetony, i mogłem kupować. Oficjalnie musisz wszystko skonsumowac w srodku ale wiesz jak jest - jak kupujesz piątke to oni wiedzą i Ty wiesz o co biega ;) i nikt się nie przyczepia. Ziółko bardzo przyjemne, najdroższe kwiaty i tak nie są jak cali z bagów ale na pewno na poziomie naszego medyczniaka. No i są woski, więc można sobie dorzucić 90% THC do blanta czy do vapka, jak tam wolisz :)
  • 58 / 12 / 0
Właśnie spróbowałem gorilla glue four 20 pharma. Niezła psychodela, chyba najlepsza z medyczniaków. Faza najlepszej jakości, niezła wkręta we wszystko bez chaosu w głowie.
  • 2229 / 378 / 0
@kulitom 22 THC?
  • 58 / 12 / 0
Tak, 22% i czuć to przy większej dawce, ma konkretnego kopa psychodelicznego. Jak ktoś szuka ciekawych wrażeń po maryśce, to zdecydowanie polecam gorilla glue.
  • 2229 / 378 / 0
Slabo z dostępnością
  • 58 / 12 / 0
Ale warto. Przed chwilą zmieszałem gorilla glue z suszem cbd lemon haze od sprzedawcy gorillacbd w proporcji 1:1 i mam odlot totalny po 4 buchach z wapka. Aż musiałem to rozchodzić i wyszedłem na spacer, a teraz leżę na kanapie i mam relaks z niezłą psychodelą. To chyba najbardziej uniwersalne i najwydajniejsze zioło jakie miałem w życiu. Topy jak połowa dłoni, same duże. Niestety śmierdzi w pokoju cały czas.
  • 2535 / 594 / 0
Pachnie!
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 12 / 0
Jak ktoś lubi serowe klimaty. W smaku też niezbyt mi podszedł, czuć takie jakieś chemiczne benzynowe nuty. Przy 220st. pierwsze zaciągnięcie ma mega intensywny smak, ale żadnych nut owocowych tam nie uraczycie.
  • 12439 / 2419 / 0
Na zapach w pokoju polecam umieścić zioło w słoiku ze szczelną nakrętką. W ogóle polecam takie przechowywanie, bo zioło jest świeże przez naprawdę długi czas.

GG teoretycznie serem pachnieć nie powinna.
  • 58 / 12 / 0
To są tylko moje odczucia. Dla mnie ma aromat serowo-benzynowy. Susz trzymam w słoikach z innych odmian, jakie kupowałem i to nic nie daje. Dzisiaj dokręciłem mocniej wieczka i zobaczymy jutro, czy zapach zniknie. Z żadną inną odmianą z apteki nie miałem takiego problemu z zapachem.
Wrzucam zdjęcie po wyjęciu z oryginalnego opakowania. Trochę się połamało w transporcie, ale były to 3 duże jednolite topy. Dowód na to, że producent trymuje wszystko ręcznie, bo maszyna nie da takich rezultatów:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.