Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 3362 / 349 / 0
21 października 2022visitorQ pisze:
Musisz mieć w oryginalnym opakowaniu? Na jakiej podstawie?
Na podstawie przebywania w Polsce. :)
  • 2222 / 377 / 0
A jak mam w waporyzatorze? Jedną dawkę leczniczą.
  • 12432 / 2418 / 0
Wszystko zależy od policji. Jednemu będzie się chciało weryfikować, drugiemu nie.
  • 2222 / 377 / 0
Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić by ktoś to sprawdzał. W ogóle nie chodzi mi to po głowie.
  • 4284 / 697 / 2117
Służbista jak najbardziej będzie mógł się doczepić. Podejrzewam, że świadomość w większych miastach na pewno jest. Na wioskach i mniejszych miejscowościach takie zatrzymanie i proste podejrzenia mogłyby się skończyć na komisariacie.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 99 / 25 / 0
Dziś odebrałem Jacka Herera :). Na razie po jednym nabiciu powiem że bardzo przyjemne i rzeczywiście nie zamula, ale nie jest też takie sajko jak Red No 2. Topki bardzo ładne czego nie widać na chujowej fotce, musiałbym powtórzyć w naturalnym świetle. Teraz tylko trzeba im zorganizować porządny słoik i zadbać o wilgotność bo znowu mam wrażenie że ten susz ma mniej niż 58%... Bo to w co są zapakowane to trochę wstyd, ciekawe czy policja uważa że tego powinnienem używać jako oryginalnego baga do przenoszenia haha. Ale cena 766,13zł, czyli wychodzi koło 51 za grama co chyba jest najniższą ceną z aptecznych suszów.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 4284 / 697 / 2117
Myślę, że na upartego fotografia tego opakowania w telefonie gdybyś pomykał w czymś innym, załatwiłaby sprawę. Obok ewentualnie coś, co pozwoliłoby zidentyfikować, że to Twoje foto i opakowanie.

Ewentualnie służbista jakby się czepiał, zaprosić go obok domu i mu pokazać. Bo ja po komisariatach, bym się nie pozwolił ciągać, a śmigać z taką torbą to głupota. My nie kobiety, torebek nie nosimy, że mamy to gdzie schować.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 479 / 72 / 0
Paliłem dwie odmiany.
Cannabis flos, Canopy Growth THC 8% CBD 7% M.f.species i super działanie. Duża gadatliwość, kreatywność.
Red no 2 THC 19% i tutaj mi nie siadło. Upierdoliło mnie, wgl inna faza, gorsza.

Jakie są silniejsze odmiany podobne do Canopy Growth THC 8% CBD 7% M.f.species? Takie przeciwlękowe sativki.
  • 99 / 25 / 0
@Pingwino sativa to raczej nie na lęki, ja bym szedł w jakąś mocniejszą indice, spróbuj Aurora 20 albo Canopy Growth 20% CBD <= 0.1%. Gdyby było za mocne, zawsze możesz balansować trochę olejkiem CBD doustnie. Ale pewnie ta słabsza odmiana będzie spoko a dzień, mocniejsza na wieczory.
  • 2222 / 377 / 0
@jozef_k jak po kolejnych testach tego Jacka? Warto kupić?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.