Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 276 / 41 / 0
Dziwne, ja do tej pory przerobiłem 3 słoiczki 5 gramowe od Canopy Growth 8% THC, 7% CBD (odmiana Penelope) i jestem zadowolony, duże fajne topki, zero miału
You're an addict. So be addicted. Just be addicted to something else. Choose the ones you love. Choose your future. CHOOSE LIFE !!!
  • 4284 / 697 / 2117
Bo być może to był czysty przypadek akurat. Niekoniecznie zawsze to musi pokrywać się z prawdą. @Szponciciel Akurat @dlaczegojaja trafił być może taki, a nie inny przypadek. Nie komentowałem, bo spodziewałem się, że to lipny przypadek lub zła trafiejka. Stąd fajnie, że to napisałeś, bo potwierdziłeś moje przypuszczenia, względem zaistniałeś sytuacji.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3362 / 349 / 0
11 października 2022dlaczegojaja pisze:
UWAGA: susz Canopy Growth to bieda z nędzą. Topy wyglądają strasznie, jak jakieś samosieje poszarpane. Nie ma w ogóle porównaniu do topów jak szyszki w aurorach. Nie dawajcie soboie wypisywać CG bo to syf. Mam na myśli konkretnie kush, bo tylko to wziąłem na test 5g. Nigdy więcej. W cenie ok 50/g to kradzież w biały dzień.
Zadnych zdjec potwierdzajacych twoja teze. Udowodnisz, prosze?
  • 58 / 12 / 0
Tak się składa, że wczoraj kupowałem canopy growth (we Wrocławiu) i susz wygląda jak na poniższym zdjęciu. Niech ktoś doświadczony się wypowie nt. jakości, bo to mój pierwszy zakup MM.

[ external image ]
  • 3362 / 349 / 0
Wyglada smacznie. Mialem podobne topy kupujac canopy growth 8/7.
  • 1443 / 74 / 0
Jeśli mam skan recepty, to jak długo mogę zażywać mm? Czy jest jakiś termin ważności recepty, po którym staje się to nielegalne? Czy gdybym miał inny susz w oryginalnym opakowaniu i receptę przy sobie, to niebieskim chciało by się bawić w sprawdzanie "czy to to"? Szukałem informacji, ale nie widzę :)
Ktoś miał większe problemy, niż komisariat i protokół? Nie będę się z tym obnosił, ale chcę znać ryzyko :).
LSD - Piękna i Bestia
  • 1066 / 158 / 0
Interesują mnie ceny Aurora 20 i Aurora 22 mam na myśli opakowania 10g bo chyba większych nie ma prawda ?

Po ile płacicie najtaniej w swojej aptece za w.w susz ?

Ja spotkałem się z A20 - 10g za 517 zł taniej nie widziałem. centralna Polska
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 28 / 5 / 0
11 października 2022FajnieJest pisze:
11 października 2022dlaczegojaja pisze:
UWAGA: susz Canopy Growth to bieda z nędzą. Topy wyglądają strasznie, jak jakieś samosieje poszarpane. Nie ma w ogóle porównaniu do topów jak szyszki w aurorach. Nie dawajcie soboie wypisywać CG bo to syf. Mam na myśli konkretnie kush, bo tylko to wziąłem na test 5g. Nigdy więcej. W cenie ok 50/g to kradzież w biały dzień.
Zadnych zdjec potwierdzajacych twoja teze. Udowodnisz, prosze?
Nie zrobiłem fotek niestety. Działanie miał nienajgorsze, ale z topy jakością odstawały od innych suszów jakie próbowałem spośród aptecznych i to bardzo. Pani dr przestrzegała mnie nawet, podobno jej pacjenci narzekali ale się uparłem. Na szczęście tylko 5 wziąłem. Nie wiem jak te topki opisać, jakie ja przynajmniej otrzymałem. Takie poszarpane, absolutnie nie zbite, słabo to wyglądało.
  • 99 / 25 / 0
@eiffel65 tydzien temu panna mi odbierała a20 z apteki za 509zl. Sieciówka Dr. Max, ale mam wrażenie ze tam się różnią ceny pomiędzy poszczególnymi aptekami.

Co do suszy Spectrum - na dwa zakupy za każdym razem 4 paczki po 5g (Red no2 / CG) było bardzo dobrze, niezbyt duże ale ładnie zbite topki. W przypadku a20 jednak zwykle zdarzało mi się trafiać większe topki - rekordowo 3.8g - ale ostatnia paczka jest bardziej na poziomie Spectrum.
  • 4284 / 697 / 2117
@eiffel65 co apteka to inna cena, nie ma się czym sugerować. Więcej niż 530 zł raczej nie uświadczysz w żadnej. Ceny też mogą się wahać. Ale niezbyt dużo. Niestety, takie ceny, bo refundacji na mm brak. :)
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.