Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 319 / 42 / 0
oczywiście
  • 31 / 3 / 0
07 maja 2021IamYourFather pisze:
W najbliższy wtorek wybieram się do Kliniki Konopnej w mieście obok mojej mieścinki. Mam 10 lat dokumentacji medycznej głównie bezsenność i stany lękowe a wiem że oni właśnie na to leczą mj :d
Nie mogę się doczekać ciekawe po ile ugram dychę w aptece.

Lepszego palenia nie będzie miał nawet wiecznie przechwalający się jakością swoich nielegalnychn topów @JezusChytrus hehe. 22% THC 1 % CBD. Indyjeczka.
I jak, już coś wiadomo? :liść:
  • 1874 / 304 / 0
Byłem umówiony na godzinę 9:30, los się potoczył tak, że trafiłem na dołek.
Ale ogólnie jestem na prostej, problemów nie będzie natomiast zamiast w Klinicie siedziałem w klitce bez sznurówek 48h ale od niedawna już jestem w domku :-)

Nie rób offtopu bo zarobisz 3 warna, to nie miejsce na twe wylewy./wildwolf
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 319 / 42 / 0
W ogóle cena za Sativex jaką podaję mp to ponad 2700zł.

Przecież to jest jakiś żart.... Za granicą to też tyle kosztuję?
  • 1854 / 215 / 37
Żartujesz chyba. Proporcjonalnie do zarobków to grosze. Np. na wyspach za 2 godziny pracy kupisz 3g zajebistego zielska.
  • 319 / 42 / 0
A czy Sativex to jest "3g zajebistego zielska"?
  • 757 / 140 / 0
Jasne, że na wyspach zioło w porównniu do zarobkow wychodzi taniej, tak jest w większości krajów Europy zachodniej. W Polsce proporcjonalnie do zarobków to zioło jest naprawdę drogie niezależnie czy medyczna czy od dila.
  • 5 / / 0
Czy po każdej recepcie musisz wracać do lekarza po następną i bulić następną kasę za wizytę w konopnej klinice? Czy da się obejść taką finansową stratę?
  • 371 / 55 / 0
tak, jest to lek narkotyczny i wytyczne raczej zakladaja terapie pod kontrola lekarza. wizyty wtorne sa zazwyczaj tansze. jedyna znana mi forma obejscia platnosci za wizyty jest znac lekarza :F MM w teorii moze wypisac nawet dentysta :D
Uwaga! Użytkownik 4002 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 149 / 5 / 0
Myślicie że przy zaburzeniach lękowych, problemach ze snem MM jest wskazana ? Wiem że w klinice pewnie mi by przepisali na to. Kiedyś lubiłem sobie popalić , ale odkąd przyplątała się nerwica to po paleniu raczej miałem dziwne samopoczucie, negatywne myśli o przeszłości , co ja zrobiłem , czemu to zrobiłem itp. Odkąd biorę SSRI i raz na jakiś czas sobie zapalę to zazwyczaj już czuję się normalnie chociaż czasem nadal mam takie myśli. Wydaje mi się że po sativie lepiej się czuję niż po indyce.
Jest MM z przewagą sativy, nie za dużym THC i wysokim CBD ?
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.