Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 193 / 0
Przy chujowych sortach na pewno 100mg na początek (Patrz: Sorty Kosmiczne)

Dla ludzi z Pasją wjechał sort jak za dawnych lat. Sniff 30-40mg w niedziele o 17, sen mówi dobranoc a siła i moc trzyma jeszcze do trzeciej w nocy wtorku roku pańskiego (Bez dorzutek)

Aczkolwiek jakoże stymulacja poniedziałku roku pańskiego bardziej w tle, acz wyczuwalna

Jednak duża gamma nor-adrenaliny wkurwia
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 691 / 54 / 0
Ja przerobiłem z ziomkiem 3g free base od P. O niebo lepsze niż a-pihp, nie ma tej jebanej chęci na dopalanie co 5 sekund dosłownie. Polecam, jeśli coś to to, jebać a-pihp chociaż z braku laku też może być.
Where is your god, where is your god, where is your fuckin GOD!?
  • 4894 / 853 / 0
Wybacz ale hejtować a-pihp to ja nie pozwole. Przecież ta substancja przyjmowana sniffem wypierdala z kapci i daje takie ciary na głowie,nogach całym ciele że to jest poezja. Z wszystkich stimów RC które próbowałem(tych legalnych obecnie) to nr.1 na rynku. Zaznaczam jednak że MDPHP nie jadłem. Nie zamawiam tylko dla tego że strasznie śmierdzi i jest tak ochydna że często wymiotowałem bo spływ był nie do zniesienia. Sort w mikro kryształkach.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 691 / 54 / 0
No pierwsza rajka działa elegancko, jednak później zabawa szybko się kończy i czuje się przymus jarania z żarówy i ściąganie jak największej chmury, faza później poświęcona jest szukaniu czegoś, z czego można skonstruować urządzenie, żeby można było ściągnąć jeszcze większą chmurę i tak w nieskończoność. Po md-php zajebałem chmurę i na godzinę był spokój, stabilnie działało, a w a-pihp czegoś mi zawsze brakuje. Fakt wypierdala, jest nawet fajnie, ale czegoś brakuje po prostu. Ale to MUS dopalania aż worek się skończy jest przejebane.
  • 4894 / 853 / 0
Myślę że to kwestia twojej tolerki i nie wiem ale mniemam że jest wysoka i bardzo często jesz stimy bo ja bawiąc się wtedy na zerowej tolerce miałem 1g na 3 dni i każda rajka dawała powrót pierwotnego stanu z tym że sypałem coraz ćzęsciej tą samą ilość a czas działania był coraz krótszy i krótszy aż skończyło się w 3 dni na sypianiu kresek co 10-15min. No ale mimo wszystko wegług mnie warto jeśli kogoś smród i zapach tej alfy nie odstrasza to się nie zawiedzie na pewno no chyba że jest w chuj przeżarty... Nie wiem jak vapo ale z tego co wyczytałem mdphp ma profil noradrenalinowo-dopaminowy a a-pihp to dopamina sama, może się wypłukałeś za bardzo z dopaminy i dlatego Cię nie zadowala? mdphp dodaję nora i sytuacja staję się dla Ciebie ciekawsza a sam peak lepszy?
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 691 / 54 / 0
Możliwe. Ja mam przeorany beret. Jeśli chodzi o tolerke to stimów nie brałem dobre 3 lata, a-pihp był pierwszym od tego czasu. Na początku mówie, było zajebiście tylko ja vapowałem głównie. Jednak co kto lubi, raz spróbowałem tego, raz tego i starczy na jakiś czas bo po narkotykach nie jestem sobą :D
  • 4894 / 853 / 0
A-pihp się nie nadaję do vapo i to nie raz już było przewinięte choć na pewno znajdą się i fani tej substancji takim RoA . Każdy ma swój gust.

P.S Nie tylko Ty po dragach nie jesteś sobą, uwierz że większość tak ma tymbardziej gdy częstotliwość ćpania ulega zwiększeniu ;)
  • 2 / / 0
news!! z ostatniej chwili: dawno nie miałem tak zajebistej fazy (dodam że obecnie na wolnym jestem więc... no leci już 3 mój tydzień zabawy (codziennej)
50MDPHP + 50HEX jebania nie przypominam sobie lepszego! to raz no każdy bodziec odczucia, zmysłu, wyjebany solidnie do tego motywacja ogromna (oczywiście na zabawy, balety i konstruowanie chuj wie czego na chuj wie co)
pierwszy to najnowszy od prawidzwych pasjonatów mdphp ogólnie do tego podsumowójąc V>I>P miks polecam
  • 691 / 54 / 0
Ja po 2 dniach zabawy z tymi zabawkami miałem dosyć, a tu 3 tydzień? Chyba się stażeję :)
  • 2 / / 0
nie noo bądźmy poważni...:D nie na takich kurwach (inne substancje (dużo gówna i jeszcze do tego gówna z gównem zmieszanym)
EDIT: wcześniejszy mix 50 HEX-EN mg + 50 MDPHP mg miks per sniff ---> HARD MIX UWAŻAĆ i stan zdrowia w dobrej formie! solidnie dobrej! bo serce dostaje w pizde na zjeździe "odczuwalnieZBYT"... słabsi dyspozycyjnie mogą nie ogarnąć i wkręcić i brnąć w paranoje, podsumowując
naprawdę srogo UWAŻAĆ:
+ piękny i wspaniały wstęp początek środek
+ zejście "dokuczliwe"

ale mam coś lepszego!! właśnie w tym momencie leci mi niecała 2h od wjebania
4-MDMC [40mg] + HEX-EN [20mg] + NEP CRYSTAL [40mg] miks mix ALL per SNIFF
na chwilę obecną pisze nieustannie non stop rozwiązując sprawę za sprawą. Ważne jest to
iż zaangażowanie w istotną / ważną sprawę bierze góre nad zabawą (co przyznam było planowane) lecz nie żałuje!!
wjazdu zero na serce wiekszęgo u mnie co mnie zaskoczyło ! obawiałem się po wczorajszym! , EMPATIA + MOTYWACJA + ZADOWOLENIE(nie pluszowatość) + DECYZYJNOŚĆ + zero pierdolenia rozkminek rozkmin nad pierdoleniem o rozkminkach. !! robisz i chuj co trzeba bo wiesz co trzeba...
no nic zobaczymy co będzie później najwyżej coś dopisze jak narazie 10/10

INTENSIVE EUPHORIA = PIERDOLONE GÓWNO!!
spuśćić w kiblu a temu co to zrobił życzę podobnego kurwa przeżycia...
20mg antyalergiczny mmmmm nutka stymulacji smyra no to kurwa klama 100 i 125 oral (jak żyje to kurwa byłem pewny że zawał tym razem....bicie serca -+155 i ogólny potwór przez (1h) gdyby nie apteka awaryjna to nie dałbym rady sam, ale jakoś sie udało)... i ten syf INTENSIVE EUPHORIA taaak ma wspólnego z euphorią to że pojawia się ona wtedy gdy
- kurwa dziękujesz że odpuszcza i schodzi>
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.