ODPOWIEDZ
  • 90 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KraX »
od wakacjii do wczoraj bo wlasnie sie skonczylo..a mialo byc na sylwka :-/
Uwaga! Użytkownik KraX jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 233 / 2 / 0
KraX pisze:
Ja np kupywalem w NL i koles odrazu mi doradzil zeby tego nie polykac i nie wachac tylko wetrzec w dziasla no to tak tez robilem i za kazdym razem poczesalo mnie po niecalych 5minutach a ladowalem mysle ze nie wiecej niz 100mg no i looooty oczywiscie nieziemskie, nieskazone zadnym syfem poprostu naturalny highh, dzieki perelkom nie musialem jesc spida przez 4 miechy i szkoda ze juz sie koncza bo znowu trzeba bedzie bialy nos urochomic :-p
jak wytrzymałeś ten smak?! Ja nawet jak to piję w drinie jakimś to mnie wykręca-najbardziej ohydny smak na świecie. nie wyobrażam sobie żeby to wcierać w dziąsła.
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
nieprawdopodobnie pisze:
jak wytrzymałeś ten smak?! Ja nawet jak to piję w drinie jakimś to mnie wykręca-najbardziej ohydny smak na świecie. nie wyobrażam sobie żeby to wcierać w dziąsła.
Oj nie przesadzajmy, czego się nie robi dla przyjemności ;-)

Smak do ambrozji może nie należy (spokojnie wsypuje sobie porcję pod język i trzymam z 10m), ale też dużo gorsze rzeczy miałem okazję posmakować np wsypać sobie ze 25mg 4-ho-dipt do ust i kiedy wypijasz 3 szklankę soku z rzędu, a ten kurewski smak nie chce zniknąć :scared:
O walorach smakowych organicznych specyfików np wywaru san pedro czy ayhuascy, nie wspominam.
  • 2179 / 30 / 0
już sie najarałem na te cholerne kryształki hehe. Co tydzień odkładam na rzecz czegoś innego, leżą i czekają tylko na konsumpcje. Ale nie ma mozliwości żebym w końcu nie spożył małych krystzałków w piatek/sobote ]:->

Bardziej gorzkie od methylonu? ;>
Hidden mefedron User
  • 90 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KraX »
nieprawdopodobnie
Dla mnie nie było to nic strasznego, po zarzuceniu odpalalem fajke do tego jakas guma i git. a czy feciarze walacy po nozdrzach myslisz ze czuja slodycz? caly chemiczny proszek scieka po gardle dostaje sie do japy w tym zabkow oczy lzawia i do tego czasem w uszach szczyka i jakos nikt nie narzeka :-p
Uwaga! Użytkownik KraX jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 30 / 0
ehh zażyłem dziś ~100 mg ale podziałało troszke za słabo. Owszem była empatia, lekka euforia i generalnie dobrze sie czułem ale jednak brakowało jeszcze kopa. Więc następnym razem trzeba wystartowac z 150 mg :) O dziwo do tej pory (ok. 7 h po podaniu mam jeszcze rozszerzone źrenice no i alkohol nie zatarł odczucia ;) ). Na pewno ta dawka jest dobra na podrywanie bo z zewnątrz mało co widac po delikwencie oprócz oczu. Całkowita kontrola. Pozdro
Hidden mefedron User
  • 117 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Owoc »
ładujcie kryssztaly w bletki i na polyk bomby tak se tylko spierdolisz zeby itp !!
Wpierdala to zeby jak hcL!

Jak ja jadlem 1 x mdma krystal to po zaplikowaniu 200mg czulem sie jak dziecko jak 6latek który dopiero poznaje swiat wszystko cieszyło jak nie wiem co euforia była nie do opisania!
  • 2179 / 30 / 0
bez przesady musiałbym to chyba żreć codziennie żeby zęby "se spierdolić" ;) Na pewno 200 mg już mocno klepie. Trzeba bedzie spróbować na pewno większych dawek.
Hidden mefedron User
  • 120 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ;] »
;/ Wybieram się na sylwka do Wrocławia na evencik I Love New Year, wczoraj testowaliśmy z ekipką Diablo XXX z oczywistych powodów tzn. deficytu px i ich jakości. Okazało się że wejście jest okrutne, po 45 minutach kiedy to uczucie przeszło nie było tak fajnie jak się spodziewałem, potem oczywiście problemy z zasnięciem i okropny ból głowy. Mieszkam w małej mieścinie w świętokrzyskiem i tu takich rzeczy nigdy nie bylo ;p A hujowe px kosztuja po 8pln i trzeba zjesc 6 ;/ Chce się dowiedzieć czy ktoś ma do tych niecnych kryształków dostęp?? Moge przyjechać nawet nad morze xD Wiem że troche słabo to wygląda jak pisze o tym ale wole wiedizec co jem i w koncu od długiego czasu zjeść cos czystego, postarajcie sie zrozumieć kogoś mieszkającego na zadupiu:P Ilość chyba z 1.5 g;]

/EDIT

A ja nienawizdze tych chemików którym nie chce się robić dobrych "rzeczy". Nie wiem czym to jest spowodowane, brakiem dostępu do czystych substratów, czy poprostu chęcią dorobienia się kosztem naszego zdrowia i pieniędzy. Każdy na tym forum pisze że wiekszość tego co wychodzi i to shit, pojawia się 1 dobry rzut na jakiś czas;/ Mam nadzieję że kiedy przestaną dostawać zamówienia na ich syf w końcu zrozumieją że robili lipe. Lubię sie bawić na MDMA ale to co dostaje to syf i ostatni raz jadlem w sierpniu... Jadę na evencik i chciałbym zjeść coś dobrego, jeśli ma ktoś proszę na priv. Wiem że to idiotycznie wygląda i jest przypałowe ale jest e-mail, a potem przez GG można się dogadać i raczej po kilku zmianach kontaku, nie zaliczy się przypału. Sam mam całe życie przed sobą:)
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2009 przez nicze, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ;] nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 278 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wizeush »
Dziwna rzecz..ost tez myslalem ze u mnie procz panienek na ekstazie nie ma innych dobrych pill, ale prawda jest taka, ze nie mialem dosc ot co. Prawda jest, ze wiekszosc osob z dobrymi pillami sie kryja i sprzedaja tylko zaufanym.
Ten pseudo "deficyt" co opisujesz ;] jest spowodowany tymi jebnietymi dresami co sie wzieli za to. Pixy za 3 zl moge miec, ktore produkuje sie na ilosc nie jakosc. Wole dac te 5-6zl bez roznicy jaka ilosc i miec to co chce. Wiem, ze jak jest mala miescina to trudno o taka sytuacje, ale.. moze wmiescinie obok jest ktos taki kto ma ?
Zycze powodzenia i wesolych swiat. A sylwester - musi byc ekstazowo, jak co roku.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.