ODPOWIEDZ
  • 577 / 126 / 0
Opiatowcem z tytułu jestem ja. Otóż moja partnerka (która nie jest opiatowcem) bawi się na tym krysztale genialnie, nie ma więc podejrzeń co do jakości samego towaru. Jest bardzo dobry. Ja natomiast odczuwam prawie same efekty uboczne. Robię przed MDMA przerwę przynajmniej 2 tygodnie od czegokolwiek serotoninowego jak SSRI/SNRI i tramadol. Dbam również, żeby nie być na głodzie opioidowym. W sensie jestem odtruty. Zastanawiam się czy to może być opiatowy PAWS, który powoduje, że MDMA nie potrafi się rozkręcić, bo trwale układ opoidowy działa już gorzej bez wspomagania? Być może trzeba MDMA wrzucać razem z jakimś opioidem (poza tramadolem), żeby działało jak należy?

Ciekawe jestem, czy ktoś ma podobne doświadczenia. Chciałbym raz na jakiś czas móc się pobawić na emce, a nie czuć po tym jakby spadł na mnie głaz.
  • 266 / 82 / 0
Z opio nie jest zla emka przecież. W ogóle troche nie rozumiem po co to odtrucie, bo z reguly grunt zeby opiaty wjechały a dalej to juz bez ciśnienia, ot substancje poboczne. Ale z serotoninowych zabawek - tez sie z tym zetknalem, tylko ze 4cmc nie działa, 3ki normalnie. Aha, 4cmc nie powodowało żadnych ubokow, poza irytacją, ze chuj nie zabawa, a smak "przepyszny" chyba najgorszy z ogolnodostepnych bk. W sumie uwzględniajac jeszcze jedna na pierwszy rzut oka dziwna przypadłość, zaryzykuje teze, ze po prostu, jesli substancja działa w stopniu wystarczajacym na dopamine, to jest git i moze robic za zupełnie zadawalajacy zamiennik opio, o ile nie napierdala sie na tyle grubo ciągu, zeby niezbedne bylo dzialanie stricte przeciwbolowe/kompensujace podwyzszona norepinefryne. Ale tez moze byc kwestia niewystarczającego zapasu serotoniny zeby sie pozytywne dzialanie przebilo przez wspomniany PAWS.
  • 577 / 126 / 0
Następna próba będzie w miksie z jakimś opioidem. Może rzeczywiście podwyższona już noradrenalina skacze jeszcze bardziej, sprawiając, że doświadczenie nie jest przyjemne.
  • 4894 / 853 / 0
2 tyg między SSRI/tramadolem a MDMA to za mało. Minimum absolutne 3 tygodnie.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 126 / 0
@serotoninowy chodzi o odnowienie zapasów 5-HT, czy ryzyko ZS?
  • 4894 / 853 / 0
O receptory. 2 tygodnie to zdecydowanie za krótko żeby receptory się przestawily. Najlepiej jak wspomniałem spróbuj po 3 tygodniach bo to absolutne minimum a jak Ci się nie pali to spróbuj 5 tyg chociaż. Na pewno będą lepsze efekty.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 126 / 0
Nie robiąc należytej przerwy, bo jedynie kilka dni zamiast kilku tygodni uzyskałem należyty efekt. Rozwiązaniem zagadki okazało się w moim przypadku nadciśnienie tętnicze. Dłuższa przerwa od opioidów obniżyła ciśnienie tętnicze, ponieważ ustąpił całkowicie zespół abstynencyjny, czyli nie należy brać jeśli skręt nie ustąpił w 100%. Dodatkowo ciśnienie zostało wyrównane przy pomocy leku peryndopryl.
  • 1 / / 0
Należy odstawić SSRI, tramadol lub opiaty i MDMA na dłużej, aby przywrócić receptory serotoninowe i uzyskać lepsze wyniki. Eksperymenty z opioidami w połączeniu z MDMA mogą mieć niebezpieczne konsekwencje, dlatego ważne jest, aby podejść do tej kwestii ostrożnie i skonsultować się z lekarzem.
Ostatnio zmieniony 17 października 2024 przez pharmacyferry, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3144 / 878 / 5
A możesz napisać o tym coś więcej? Bo według mnie to bzdura i nie ma żadnych dowodów na jakiekolwiek niebezpieczeństwo w tym miksie oprócz standardowego przedawkowania.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 2806 / 362 / 0
Ja będąc na petydnie i.v kilka lat temu brałem emke i bylem bardzo zadowolony co więcej.. będąc pod wpływem emki waliłem petydyne i.v ( na kopa ) to miałem flashbacki w oczach ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.