ODPOWIEDZ
  • 3455 / 556 / 2
Dokładnie @Retrowirus niech bada tabletki MDMA testami czy ma do czynienia z MDMA czy z jakąś inną substancją, bo te windowsy i nagłe zatrzymania tripa Panie @KubaCpaTeraputycznie kojarzą mi się z początkiem schizofreni lub zupełnie inną substancją na przykład z MDAI.

Poza tym ból głowy i nagłe zatrzymanie fazy to normalne przy MDMA. A koniec uczuć to może być początek depresji: w tym stanie ducha ciężko o przyjemny lot i często zwiesza się nagle system na MDMA i człowiek zamiast cieszyć się tripem po prostu doznaje złych stanów emocjonalnych może pomóc jedynie odpowiednią terapia bądź farmakologia.

Jak przez dwie minuty przed oczami pojawiają Ci się obrazy systemu operacyjnego, to te Civy i oevy masz na myśli tak? W takim razie coś jest z Tobą nie do końca tak, warto przebadać głowę, może to być początek jakiejś choroby.
02 maja 2023KubaCpaTeraputycznie pisze:
wydarzyło mi się coś takiego:
1) raptem, gwałtownie i niespodziewanie, następuje jakiegoś rodzaju wysypanie systemu
2) przestaje czuć cokolwiek tam sobie oducziwałem i badałem, lot jest gwałtownie i bez powodu przerwany, cała gonitwa myśli jaką miałem zostaje niespodziewanie przerwana i w ogóle zapominam o czym w ogole myslalem, co czulem i zmienia sie temat lotu,
3) pojawiaja mi sie przed oczami jakies dziwne obrazy jakby z systemu operacyjnego, wiele roznych okien, ostatnio biale chociaz wczesniej to wygladalo troche jak windows, mialem wrazenie to to jest taki system ktory umie sa siebie programowac.
4) po chwili obserowania obrazow i prob powrotu do tego co badalem sobie wczesniej lecąc orientuje sie ze w ogóle tak jakby wyłączyły mi się uczucia, nie czuje juz tego co czulem, nic wiecej nie czuje, a na pewno nic tak intensywnego jak po MDMA. jakby skonczyla sie serotnina w sekunkde albo cos zablokowalo.
Moim zdaniem takie wysypanie systemu przy civach i oevach MDMA to początki brania tabletek MDMA w depresji bądź jakiejś innej chorobie umysłowej.

Moje rady?

Przestań ĆPAĆ MDMA.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 853 / 56 / 0
Te dwie porady chyba najbardziej konkretne;). Jeśli to jest MDMA, to faktycznie tutaj coś nie tego z głową. Uboki są olbrzymie, nawet spore przedawkowanie nie powinno tego powodować.
  • 39 / 4 / 0
Siema wszystkim,

Mam pytanie a mianowicie jak odróżnić MDMA w krysztale od kryształu (~mefka ect.), w sensie jaki moze miec zapach, czy żre nos czy jednak jest delikatny, czy daje speed'a albo czy rozlewa conie, kupiłem sobie 6, ziomek do mnie z tym jedzie i chce mieć pewność czy to na pewno M'ka a nie kryształ ponieważ MDMA w krysztale (brązowe) przypomina kolorem i strukturą mefke brązową (czyli po złej destylacji).

Z góry dziękuję za pomoc i miłego wieczorku
  • 3455 / 556 / 2
@Amon19 kryształ MDMA jest w postaci kryształków malutkich często żółtawych lub pod ten kolor podchodzący.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1784 / 243 / 0
@Mefistofeles1945

nie wprowadzaj użytkowników w błąd jak czegoś nie wiesz to nie pisz

Jeśli chodzi kolor na rynku jest dostępny kolor słomkowy, brąz, i przeźroczysty kryształ. Osobiście widziałam bryły wielkości pieścić. Najlepszym sposobem żeby sprawdzić co macie w samarce jest zrobione testu na obecność MDMA
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.