ODPOWIEDZ
  • 809 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: eis »
Metylon jest jak dla mnie całkiem spoko. Pojechałem dziś w zatoki 200mg, załadowało się, przez chwilę euforia zajebista, później doszło pobudzenie, ale mniejsze o wiele niż w mefedronie. Z uśmiechniętą gębą poszedłem na boisko grać w kosza, zawsze mi się nie chcę jak gramy między sobą, a dziś trochę inaczej było, hehe, chciało się bardzo grać, w dodatku zacząłem do typów z boiska sypać non-stop jakimiś tekstami, bo gadać mi się chciało. Jak zeszło to głowa mnie rozbolała, to dorzuciłem resztkę 50mg, bo miałem tylko 250mg. A łeb boli nadal.
Na pewno lepszy niż butylon, który na mnie działa jak jakiś mały redbul. Ale i tak z tej trójki zwycięsko wychodzi mefedron.

joł
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 809 / 15 / 0
[quote="Verv"]
eis, metylon/butylon chujowo dzialaja wciagane, inaczej niz gdy zjedzone - serio!

Zjedz 300-350mg i dopiero ocen ]

już wiem wiem, po prostu tego nie doczytałem
na nic nie narzekam,
  • 164 / 2 / 0
Lucyferze dwa dla ciebie wszystko -

i jedno i drugie plus jeszcze rózne wariactwa

metylon HCL 200mg w roztworze z alk.etyl lub solo następnie po ok.1.5 h MDMA (IMO czystości ok. 70 % "sól" ) - 100 mg, ale potem dorzuty
działanie metylonu jak metylonu działanie MDMA jak MDMA może nieco spłycone , ale o jakies 20 %. IMO metylone nie zostawia czystego stanu po tej 1.5 h więc nie dziwne ,ze delikatnie spłyca albo zmienia MDMA. Dla mnie ketony to królowie parkietu co stanowiło niezły starter do dalszej akcji.
Zmiana delikatna. Doskonałe połaczenie ale po sobie . IMO razem bez sensu.

4-mmc (albo dokładniej SC2 neoorganics) z MDEA I MDMA (kolejnośc nie ma znaczenia) dizałanie bardzo podbijące efekt serotoninowy (az do haluna) synergia . WARTO

W jakiej proporcji mieszać butylon/metylon- może 150 mg/150 mg (pewnie wiecie dlaczego o to pytam ;)
  • 1951 / 14 / 0
czy da się coś zrobić żeby metylon działał wciągany nosem? nie wiem, pomieszać z czym pobudzającym/drażniącym? bo bardzo lubię samą czynność wciągania, bardzo lubię działanie metylonu. Więc chciałbym te dwa moje lubienia połączyć.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ripperg »
.
Ostatnio zmieniony 10 marca 2010 przez ripperg, łącznie zmieniany 7 razy.
Uwaga! Użytkownik ripperg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 809 / 15 / 0
heheh, mi też zawsze po m1/b1 kurewsko chce się pisać.
na nic nie narzekam,
  • 849 / 42 / 0
Murtibing, widzę że przy okazji usunąłeś mojego posta, w którym pisałem o partii lewego chińskiego metylonu. Także w skrócie - znajomy dostał z Chin partię metylonu, który niby działa poprawnie - lajtowa, stymulująca pigułopodobna faza, ale powoduje koszmarne zejścia na drugi dzień. Ta partia na pewno nie jest MDPV. Została przetestowana odczynnikami, dla porównania zbadano też sprawdzony metylon. I tu mam do Ciebie pytanie - obie partie zostały zbadane marquisem, simonsem i robadope. Marquis dał identyczny wynik dla obu - żółty. Dobra partia zareagowała z robadope, a z simonsem nie, czyli ok. Za to ta lewa przeciwnie - brak reakcji robadope, za to simons dał piękny łososiowy kolor. Także jest to amina pierszorzędowa. Co to u diabła jest? BK-MDA jest z tego co czytałem związkiem bardzo niestabilnym, a ten "metylon" z tego co się orientuję ma już blisko pół roku...
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
A jakie są efekty po przyjęciu tego "metylonu"? - ok, już zauważyłem, sorry :)
Może to DMC - Dimethcocaine? Ma ok. 30% potencjału kokainy...
Ostatnio zmieniony 15 marca 2010 przez Reez, łącznie zmieniany 1 raz.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 365 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bamboa »
moze ktos wie jak ma sie metylon do metanabolu bombarduje sie metka leci wlasnie 4 tydz cyklu oczywiscie jakies oslonki na watrabe jeszcze i w ten piatek mam impreze i zastanawiam sie nad 250-300mg metylonu mam 18lat i zadnych zdrowotnych skaz jak myslicie moze mi sie cos stac dodam ze jadalo sie troche mdxx amph itp i nigdy zadnych akcji z sercem nie mialem ale zdrowie ma sie tylko jedno wiec lepiej zawczasu sie dowiedziec niz wyladowac przyslowiowe 5stop pod ziemia :-/
  • 1107 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syberek »
a ogólnie próbował ktoś tego "metylonu" ?? Zjadłem bliżej nieokreśloną dawkę w parę godzin.. może tak cos kolo 250mg może troszkę mniej ;) dociągając co jakiś czas po około 50 mg, na start poszło chyba coś kolo 100mg. efekty dziwne.. czasem zalewało mnie takie dziwne uczucie dużej przyjemności ale i spokoju, ale jakoś tak dziwnie.. pozytywnie to ważne. Oczy aż mi się przymykały. Tak działo się po wejściu każdej kreski. Później odczuwałem mocne, przyjemne pobudzenie z lekko psychodeliczną nutką ?? Mimo dziwnej speedowej fazy. Byłem bardzo ogarnięty. Myśli były przejrzyste i bardzo takie "mądre" heh :D Zalewały mnie myśli i wena. heh zaczynając o 4:20 nad ranem pisać wiadomość do pewnej osoby pisałem ja ponad godzinę :O takie wielkie wypracowanie :D chciałem jej bardzo coś wytłumaczyć :d bo w tym momencie czułem, ze to ten moment.. trochę dziwne :P ale ogólnie poźniej to juz nie za dobrze... Dawno nic na zjeździe nie poryło mnie tak psychicznie jak to.. Ogromna dziwna depresja, towarzysząc temu stan odrealnienia, pobudzenie i bezsenność. skutki takiej depresji odczuwałem aż do popołudnia ;/ Dziwna substancja, ale przyjemna :D dziwne poczucie jednocześnie senności, pobudzenia i takiego benzodiazepinowego spokoju.. dziwnie xD albo tak dziwnie na mnie to podziałało.. no nie wiem ;P mdvp ponoc to ma byc.. ewentualnie druga opcja mowi, ze to Naphyrone
Ostatnio zmieniony 16 marca 2010 przez Syberek, łącznie zmieniany 1 raz.
Chuj na kaczych łapach
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.