ODPOWIEDZ
  • 1252 / 4 / 0
A nielegalne?

Testowałem 3,4 DMMC od jednego z najwiekszych RC, ale tez posiadajacego opinie sredni-jakosciowego.
Przez 10 min czulem sie jak na mefowym speedzie bez euforii, dopiero potem wchodzila serotoninka i ciepelko, rozleniwienie - choc do metylonu brakowalo tej substancji bardzo duzo.
6-APB, MDMA i M1 moim zdaniem sa z zupelnie innej polki w stosunku do 3,4 dmmc, choc probowalem tylko jednego sortu.

mefedron przebil metylon?
Nie chce mi się wierzyc, ze zyjemy w tak glupim spoleczenstwie, gdzie ludzie wola fete ponad mdxx a mef ponad bk-MDMA.
A jednak wydaje sie byc to realne :kotz:

Mysle, ze paczka z Chin moglaby wzbudzic pewne podejrzenia... Kameron czy Kolumbia z pewnoscia odpadaja : D
  • 2428 / 90 / 0
metylon można spotkac na czarnym rynku i co ciekawe wcale nie w kosmicznej cenie, bo tylko 50-60zł/g to jak za czasów legalności, no i jakość tak samo jak cena ^_^

Ja tam nie przepadam za mefedronem i metylon stawiam znacznie wyżej niż mefedron... baa jak do tej pory dla mnie,jeszcze nic nie przebiło metylonu jeśli chodzi o RC.

Jeśli nawet metylon daje efekty przy paleniu to i tak raczej freebase był by zdatny do palenia a nie chlorowodorek...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1252 / 4 / 0
W Warszawie metylon w 2011 stał po 160 zł za gram o wysokiej czystości (minimum 80%)

Gdyby byl po 50 zl.... Nie mialbym obecnie zdrowia na cokolwiek :)
  • 2428 / 90 / 0
160 ? buhaha kurwa to nawet za mefedron tyle nie wolali :E
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 194 / 2 / 0
Hahaha astralny z Ciebie niezła gimbaza. U mnie w mieścince 20tyś ludzi metylon już po delegalizacji kupowałem po 60zł 1.0 z wagi. Przy zakupie 5gram cena była 200. jakość jak zwykle,zajebista
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 1252 / 4 / 0
Mieszkam w dużym europejskim miescie - tu wszystko jest drogie.
To, ze na Twojej wsi zabitej dechami, gdzie psy dupami szczekaja, metylon jest w niskiej cenie, nie oznacza, ze wszedzie bedzie wynosila tyle samo.

mefedron jest sporo tanszy od metylonu ale moim zdaniem - nie wart tej ceny.
Za to dobry metylon jest dla mnie wartosciowszy od MDxx, ktore na ogol wszedzie plasuje sie w okolicach 220-250 zl.
  • 2362 / 28 / 0
kupowanie metylonu za 160zł to desperacja czy skrajny debilizm?
BS
  • 1252 / 4 / 0
W niektorych miejscach to norma choc czasem desperacja.
  • 2428 / 90 / 0
Nie to szczyt frajerstwa... :-/ Ale, niech se kupuje nawet i po 200zł/g %-D
Czy Ty nie jesteś czasem policyjną kurwą ? :huh: klepiesz takie posty pełne bzdur i ciągle to piszesz jaką absurdalnie wysoką cene zapłacisz za motyla :-/ Lepiej uwożejta, bo pewno tyko czeko na PiM`ke wiadomo z czym %-D
  • 37 / / 0
astralnykutas pisze:
W Warszawie metylon w 2011 stał po 160 zł za gram o wysokiej czystości (minimum 80%)

Gdyby byl po 50 zl.... Nie mialbym obecnie zdrowia na cokolwiek :)
Sorrry bujdy wciskasz albo ktoś cię w ciula ostro robił. W zeszłym roku miałam w wawce czyściutki metylon po 50pln/g i kupowałam to regularnie ale absolutnie nie ćpałam tego na co dzień, bo się nie da. Do tej substancji przynajmniej z tydzień trzeba było robić przerwę, bo mózg nie wyrabiał z produkcją serotoniny potem nawet dłuższe przerwy. Po co ciągle ładować w siebie taki keton skoro nawet nie poczujesz efektu. To nie jest do cholery Mefedron.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.